Dodaj do ulubionych

Motodziennik: Nowości Volvo

• Gość: sailor Re: Motodziennik: Nowości Volvo IP: *.dynamic.chello.pl 20.12.11, 20:20
      Jacek powyżej ma rację volvo oszukuje jak zwykle hłyt markietingowy , ja do zestawienia dodam toyotę corollę z serii TS np taką otomoto.pl/toyota-corolla-corolla-1-8-16v-t-sport-C21858119.html , a wyrzucę mercedesa - za drogi w utrzymaniu rzęch , a włoskie wiadra śrubek to ....... no !
      • bratnig Re: Motodziennik: Nowości Volvo 22.12.11, 17:01
        Sądzisz , że osoby którzy kupują samochody za 250tys. zł , kupują je bo złapali się na chwyt marketingowy? No bez przesady.
    • Gość: stefannurek Re: Motodziennik: Nowości Volvo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.11, 22:06
      Byłem szczęśliwym posiadaczem TS-a. Fajna wiertarka :) Silnik naprawdę niezawodny i dający fan ze "szlifowania" :). Z czasem jedynie zaczyna doskwierać nędzny dół...
      No może jedno sprostowanie co do jakości - skrzynię 2 razy wymieniałem :D Ale silnik bomba (zrobiony zresztą dla Toyoty przez Yamahe :)
    • 1mississauga Re: Motodziennik: Nowości Volvo 21.12.11, 05:57
      Kupowanie auta 10 letniego jest balansowaniem na linie bez asekuracji .Nikt nie wie jak auto bylo eksplatowane .Sa kierowcy co dbaja o swoje samochody ,wtedy ryzyko kupna trupa jest minimalne .Ale 95% (Polska ) aut z drugiej reki jest praktycznie po przejsciach ,o czym swiadcza nizsze ceny w Polsce niz w europie zachodniej na poszczegolne modele . A kupowanie 15 letniego auta klasy premium dla szpanu i pokazania sie gawiedzi graniczy z zatraceniem jakiejkolwiek orientacji ekonomicznej .Jak wiadomo eksplatacja aut premium ,jak swiadczy sama nazwa , jest duzo drozsza niz aut nizszej klasy .W ostatecznosci wlasciciel (trupa premium) nie ma kasy zeby zadbac o prawidlowy servis ,ale dla oka sasiada ma swiadczyc o prestizu ,w rzeczewistosci jest kupa zlomu.Moje wrazenia z Polski.
    • americanmoto Re: Motodziennik: Nowości Volvo 21.12.11, 13:58
      Witam
      Pana 1mississauga mówi Pan, że samochody w Polsce są tańsze niż w Europie zachodniej ale proszę zwrócić uwagę na to skąd sprowadzane są największe paści, które jeżdżą po naszych drogach każdy zauważy, że właśnie z Niemiec a więc... a ja osobiście wolałbym starszy a porządny samochód niż nowszego sęka, który rozleci się po 5latach!!!!!!!!!!!!!
    • 1mississauga Re: Motodziennik: Nowości Volvo 22.12.11, 03:50
      Czesc @ americanmoto;Nie zrozumiales tematu ,o autach tanszych w Polsce .Moze nie objasnilem o co chodzi .Dobre uzywane auto u helmutow z tego samego rocznika ,bedzie drozsze niz sprzedawane w Polsce po trzeciej reanimacji w Polskich warsztatach odnowy technologicznej. Pozdrowienia.
    • lesiofromireland Re: Motodziennik: Nowości Volvo 25.12.11, 19:30
      BMW 740 2000 rok
      www.adverts.ie/car/bmw/7-series/2000-bmw-7-series-for-sale/1204851
    • Gość: massier Re: Motodziennik: Nowości Volvo IP: *.dynamic.chello.pl 05.01.12, 12:06
      rozwój volvo w kierunku aut hybrydowych to dobry krok w stronę rozwoju motoryzacji

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka