Gość: 55 Re: Chevrolet Sonic bez hamulców IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.01.12, 17:19 @Autor Powiedz jeszcze ,ze Porsche nalezy do VW. Link Zgłoś
Gość: hogo Re: Chevrolet Sonic bez hamulców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.12, 17:32 @55 no a nie jest tak? Link Zgłoś
03730t Re: Chevrolet Sonic bez hamulców 02.01.12, 18:24 Chevrolet - Daewoo to chłam wyjątkowy awarie, paliwożerny, ot auto firmowe. Link Zgłoś
Gość: nie wydaje mi się Re: Chevrolet Sonic bez hamulców IP: *.adsl.inetia.pl 02.01.12, 19:05 @ola nie wydaje mi się, aby fragles był alter ego pana "m"; swoją drogą nie wiem czy zauważyliście ale w swych peanach na temat nastoletniego polo, ostatnio pan "m" pochwalił się, że wymienia tylko materiały eksploatacyjne raz w roku tj. ... układ wydechowy ;-) Link Zgłoś
fragles102 Re: Chevrolet Sonic bez hamulców 02.01.12, 19:08 Niema co narzekać ważne że koła były i się kręciły hehe Link Zgłoś
marrcel Re: Chevrolet Sonic bez hamulców 02.01.12, 21:48 Co do Chevroleta, postanowili powtórzyć sukces samochodu rumuńskiego Oltcit z lat 90-tych www.zlomnik.pl/index.php/2011/06/20/bierz-lawete-legenda-o-drewnianych-klockach/ @HEHE "A w Tojlecie wciskaly sie pedaly gazu w podloge hehe..." gdybyś poczytał dokładnie to byś się doczytał, że w końcu śledztwo w tej sprawie zakończyło się tym, że Tojleta jest niewinna, a cała sprawa była nagonką amerykańskich pismaków, próbujących zaszkodzić pozycji zagranicznych koncernów... ale efekt uzyskali, bo tacy jak ty będą klepać starą nieprawdę... Link Zgłoś
Gość: radi Re: Chevrolet Sonic bez hamulców IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.12, 22:15 Obecny Chevrolet to do pięt nie dorasta Daewoo:) Link Zgłoś
Gość: D5 Re: Chevrolet Sonic bez hamulców IP: *.pool.mediaWays.net 02.01.12, 23:41 Jeszcze 20, no moze 30 lat i amerykanska motoryzacja doscignie europejska. Link Zgłoś
Gość: duckoff Re: Chevrolet Sonic bez hamulców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.12, 00:21 przecież to punciak po lekkim tuningu... nie? Link Zgłoś
liczbynieklamia Re: Chevrolet Sonic bez hamulców 03.01.12, 10:32 "Wpadka" to mało powiedziane. Te samochód nie tylko wyjechały z fabryki bez odpowiedniej kontroli, ale przejechały przez salon dilerów, którzy powinni dokonać przeglądów przedsprzedażnych. Link Zgłoś