Dodaj do ulubionych

Super Tenere XT 1200Z Worldcrosser | Koncepcja ...

IP: *.agora.pl 12.01.12, 09:50
Każdy producent musi miec swego GSa. TO jakaś obsesja...
Obserwuj wątek
    • Gość: prorok codzienny Re: Super Tenere XT 1200Z Worldcrosser | Koncepcj IP: *.agora.pl 12.01.12, 11:10
      Nie obsesja - tylko wymogi czasu! wydaje mi się, ze cruisero-choppery przestają byc trendy, a na ich miejsce wskakuja potężne SUVopodobne motocykle. zamiast fredzli teraz trendy są deflektory, aluminiowe kufry, zbiorniki na wodę, paliwo i systemy nawigacji.
    • Gość: jax Re: Super Tenere XT 1200Z Worldcrosser | Koncepcj IP: 78.9.79.* 12.01.12, 12:14
      jakbym mial wiecej doswiadczenia i funduszy, tobym sobie pewnie taka maszyne sprawil. wbrew pozorom nie jest to suv, czyli udawana terenowka, ale cos co poza asfalt swobodnie wjedzie, nawet zapakowane. A nawet jesli nie to cechy uterenowienia sa praktyczne na codzien - wiem bo jezdze v-strom 650. terenowe toto nie jest ale przez to ze udaje - wyzej zawieszony, prosta pozycja - jest baardzo wygodny, poreczny i praktyczny. Ale faktycznie gs adventure to juz troche przegiecie w gabarytach;)
    • senpai-michael Re: Super Tenere XT 1200Z Worldcrosser | Koncepcj 24.01.12, 17:49
      a ja kupiłem gs1200 z ESA, wrzucam tryb terenowy i wjeżdżam po schodach. Jak miałem V-stroma to się bym bał nim, ale za to był 2 x tańszy :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka