Dodaj do ulubionych

Motodziennik: Suzuki z sercem Fiata

IP: *.dynamic.chello.pl 20.01.12, 09:57
"wspólnej dla folkswagena aułdi skody i porsche " tfu teraz tylko zamiana znaczka i proszę zamiast kury trafionej strzałą mamy prosiaka , ktoś reflektuje ? taki cud jak zamiana wody w wino zamiast drobiu wieprzowinka .MR 2 piękny był każdy model , słabo to się sprzedawało u żabojadów bo MERDE znaczy po francusku gó... więc nie francuzi nie specjalnie chcieli jeżdzić gó...anym autem , a tu z innej beczki dzisiaj w nocy w Gdańsku spaliła się hala firmy która wyposaża luksusowe katamarany w elektronikę trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/1,35612,11000405,Splonela_stoczniowa_hala___fabryka_luksusowych_jachtow.html
Obserwuj wątek
    • zenek_z_puszczy Re: Motodziennik: Suzuki z sercem Fiata 20.01.12, 10:42
      Czlowieku , nie rozpuszczaj falszywych plotek . We francji wlasnie z tego powodu samochod nazywal sie toyota mr. A do p Jacka - szkoda ze w samochodzie tygodnia zabraklo genezy nazwy mr2 ... Ale i tak dziex
    • Gość: nunu Re: Motodziennik: Suzuki z sercem Fiata IP: *.static.tkt-net.pl 20.01.12, 11:05
      Sailor, sam jesteś trafiony strzałą... po MR2 poprosze w koncu CRX'a... moze pare sekund w motodzienniku na nagrany dzwiek silnika kazdego autka tygodnia? tak na chwilke i do odciecia :D wiem, ze to niezdrowe, wiem...
    • Gość: sailor Re: Motodziennik: Suzuki z sercem Fiata IP: *.dynamic.chello.pl 20.01.12, 12:36
      @nunu jak masz komentować inne komentarze w ten sposób to ja już chyba wole jak piszecie pierwszy , drugi , ....i smaczna kawusia -))
    • michal_zz8 Re: Motodziennik: Suzuki z sercem Fiata 20.01.12, 13:04
      A biały Chevrolet mógłby być umyty :) Wyglądałby ładniej. Pozdrawiam
    • prawdziwy_czwarty Re: Motodziennik: Suzuki z sercem Fiata 20.01.12, 13:29
      @sailor; to że nie piszę komentarzy nie znaczy, że mnie niema. Jestem i obserwuje....ale w ukryciu.....

Pozdrawiam i do zobaczenia (w ukryciu) już w.....poniedziałek....
    • Gość: Memlot Re: Motodziennik: Suzuki z sercem Fiata IP: *.wemif.pwr.wroc.pl 20.01.12, 13:31
      Panie Jacku, nie ma Pan czasem wrażenia że ustawodawcy zasłaniając sie naszym dobrem/bezpieczeństwem/oszczędnościami/itp. serwują nam różne gnioty prawne, a producenci, czy to aut czy innych akcesoriów i tak zawsze koszty przeżycają na nas klientów.....
    • Gość: gość Re: Motodziennik: Suzuki z sercem Fiata IP: *.dynamic.chello.pl 20.01.12, 15:02
      Bardzo ciekawy odcinek, dziękujemy!
    • Gość: jacek Re: Motodziennik: Suzuki z sercem Fiata IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.12, 16:55
      Tym razem świetny wybór auta tygodnia. Kiedyś o mało tego nie kupiłem, niestety rozsądek zwyciężył.
    • Gość: rura Re: Motodziennik: Suzuki z sercem Fiata IP: *.dynamic.chello.pl 20.01.12, 17:05
      Rosja - www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=dygQFmSLG9o#t=95s
    • Gość: rura Re: Motodziennik: Suzuki z sercem Fiata IP: *.dynamic.chello.pl 20.01.12, 17:23
      i z najciekawszych jeszcze:
      arab za kier. - www.youtube.com/watch?v=aqw5MJqhxxQ&feature=player_embedded

czołówka - www.youtube.com/watch?v=e8h-KjgmZ3M&feature=player_embedded
      www.youtube.com/watch?v=kH_np-K2ljY&feature=player_embedded

www.youtube.com/watch?v=6-xV5qkl6YE&feature=player_embedded
      śnieg z dachu www.youtube.com/watch?v=zoovHIhtBAs&feature=player_embedded#!
    • Gość: stanczyk Re: Motodziennik: Suzuki z sercem Fiata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.12, 17:57

No i prosze: dawno .. dawno temu Toyota miała niepozorny model MR2, które miało więcej KM , niż współczesna .. właściwie jeszcze nieobecna (a tak długo wyczekiwana, i miejmy nadzieję , że tak długo "dopracowywana") ... Toybara FT/GT86

- część tego filmu jest poświęcona właśnie tematowi, jak to auta wraz z "ewolucją" w czasie ... "zwalniają" ...
      www.youtube.com/watch?v=PdY7nVtDcG4&feature=related
      - a ta część konkretnie traktuje o Porsche 928 ... autor mówi : wielka szkoda , że zamiast Kajena nie produkuje się współczesnej interpretacji tego modelu ...
    • Gość: stanczyk Re: Motodziennik: Suzuki z sercem Fiata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.12, 17:59
      :)
    • Gość: asd Re: Motodziennik: Suzuki z sercem Fiata IP: *.xdsl.centertel.pl 20.01.12, 19:45
      Tak : tańsze Porsche może godzić w wizerunek marki a silniki diesla to nie godzą?
    • Gość: who Re: Motodziennik: Suzuki z sercem Fiata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.12, 20:47
      jak zwykle muszę kilkakrotnie a czasami kilkunastokrotnie odświeżyć, żeby załadował się film a nie informacja "wideo chwilowo niedostępne" a reklamy się odświeżają! masoński spisek
    • americanmoto Re: Motodziennik: Suzuki z sercem Fiata 20.01.12, 22:14
      Ja na samochód tygodnia wybrałbym raczej dodgea chargera albo cadillaca eldorado czy fletwooda cabrio ze starszych wersji. To jest maszyna!
    • Gość: Redskull Re: Motodziennik: Suzuki z sercem Fiata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.12, 10:34
      Panie Jacku....prosze podać swojego maila...mam dłuższy temat dla Pana
    • Gość: Johhny Re: Motodziennik: Suzuki z sercem Fiata IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.01.12, 15:30
      @Redskull: balkan @moto.pl
    • Gość: Lolo Re: Motodziennik: Suzuki z sercem Fiata IP: *.gvt.pl 22.01.12, 13:09
      MR2 jest wporządku
    • Gość: radush Re: Motodziennik: Suzuki z sercem Fiata IP: 213.199.241.* 22.01.12, 18:42
      Jak widać Suzuki jest kolejną marką która docenia świetne silniki Fiata. Z włoskimi sercami jeżdżą już np. Ople, i widać są zadowolone, skoro rzesza klientów na silniki Fiata się zwiększa. Nie ma się czemu dziwić, w końcu to jedne z najlepszych silników na rynku.
    • Gość: motozubr Re: Motodziennik: Suzuki z sercem Fiata IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.01.12, 18:42
      Nie ma się co dziwić że Suzuki woli silniki od Fiata niż VW. Jak wiadomo MultiJet to najlepsze jednostki napędowe na rynku. Są trwałe i bardzo ekonomiczne a przez to przyjazne środowisku i co chyba ważniejsze nie rujnują kieszeni kierowcy przy tankowaniu.
    • Gość: Reded Motodziennik: Suzuki z sercem Fiata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.13, 10:12
      Co do akcesorii do samochodów, to w moim przypadku najlepsze okazały się Karmaxy. Zdecydowanie je polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka