Dodaj do ulubionych

Volkswagen Passat Alltrack | Galeria

IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.12, 20:11
Wieśwagen terenowy? Byle pokrzywka pokona padłą niemiecką myśl techniczną....

Wjedzie dziarsko wytwór niemieckiego koncernu drzewnianego w bezdroża i wtedy własnie rozpadnie mu się głowica ( z drewna) rozlecą pompa oleju i rozrząd (drzewniany a jakże) wypieprzą przewody zasilania (z papieru, też drzewno) i rozleci lubiące się rozlatywać zawieszenie (ze sklejki)

VW. Das schrott
Obserwuj wątek
    • Gość: bydle Re: Volkswagen Passat Alltrack | Galeria IP: *.dynamic.chello.pl 21.02.12, 20:29
      moją tojotą nawet, jak w gó... wjadę to tyż dam rade wyjechać. raz ino w poślizg wpadłem i mnie zniosło z trasy, bo jeleń nasrał. a to duży zwierz. ale żem ją popchnął i dalej żem pojechał. tylko w środku waliło jakby też gównem. może wdepłem pchając, cy cóś???
    • lech2011 Re: Volkswagen Passat Alltrack | Galeria 21.02.12, 20:32
      nie mogę już patrzeć na te kolejne VW....
    • marrcel Re: Volkswagen Passat Alltrack | Galeria 21.02.12, 20:33
      Ciekawe czy będzie posiadał wszystkie własności standardowej wersji Passata.
      Czyli padnie sprzęgło gdzieś na bezdrożach, albo zawiedzie elektronika jak to ma w zwyczaju? Czy głowica nie pęknie z wrażenia podczas jazdy po górkach? No i czy zawieszenie będzie równie delikatne? Inaczej w teren nie ma się co pchać. Ale fajnie, że będzie groźnie wyglądał...
    • Gość: gość Re: Volkswagen Passat Alltrack | Galeria IP: *.olsztyn.mm.pl 21.02.12, 20:34
      Passek po lifcie wygląda masakrycznie!!! szczególnie przedni pas wygląda mizernie, wręcz nuuuuudno! wersja przed liftem i B5 po lifcie to najładniejsze wersje.
    • Gość: bigos Re: Volkswagen Passat Alltrack | Galeria IP: *.dynamic.chello.pl 21.02.12, 20:36
      sprzęgło pewnie padnie, bo w VW pchają teraz te, co padają w Subaru ;-)
    • Gość: gdzietto Re: Volkswagen Passat Alltrack | Galeria IP: *.dip.t-dialin.net 21.02.12, 20:38
      @wooden zal d*pe ściska?
      Mi tez! My nawet buraczanego carro już nie mamy.
    • Gość: mość Re: Volkswagen Passat Alltrack | Galeria IP: *.dynamic.chello.pl 21.02.12, 20:42
      Bez ściemy z wyglądu wolę Skodę. Nie mogę patrzeć na ten przód. Projektanci się cofają. Zresztą Pasek nigdy nie grzeszył urodą. A teraz to tylko dla największych betonów. To jest chyba test na to kto jest prawdziwym zatwardziałym fanem marki?
    • Gość: kotlet Re: Volkswagen Passat Alltrack | Galeria IP: *.dynamic.chello.pl 21.02.12, 20:45
      do bigos
      w subaru to przynajmniej było uzasadnione, bo wykazali się innowacją i zrobili boxera w dieslu, a innowacje czasem mogą kończyć się wpadką, ale już udoskonalili
      za to w paskach z każdą wersją problemów przybywa... to nie to co 20 lat temu
    • Gość: bigos Re: Volkswagen Passat Alltrack | Galeria IP: *.dynamic.chello.pl 21.02.12, 20:48
      po prostu o 3 cm wyższy kombiak Passata plus parę plastików i tyle. ciekawe, jak to wpłynie na cenę? pewnie już niebawem zobaczymy nowego Passata, bo więcej już raczej nie da się tego wycisnąć. jak komuś Passat pasuje, to jest to propozycja.
    • Gość: pojedzony Re: Volkswagen Passat Alltrack | Galeria IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.12, 20:51
      Kazdy z tych wyzej zjadlby moje gowno za takiego Passka :)
    • Gość: bigos Re: Volkswagen Passat Alltrack | Galeria IP: *.dynamic.chello.pl 21.02.12, 20:52
      do kotleta
      wiesz co, kotlet. w doopie mam takie innowacje, za które muszę słono płacić, bo serwisie robią ze mnie idiotę. ile czasu Subaru szło w zaparte? odpowiadam: stanowczo za długo.
    • Gość: do pojedzony Re: Volkswagen Passat Alltrack | Galeria IP: *.dynamic.chello.pl 21.02.12, 20:52
      pisz za siebie
    • Gość: kotlet Re: Volkswagen Passat Alltrack | Galeria IP: *.dynamic.chello.pl 21.02.12, 20:56
      do bigos
      to prawda, zrobili sobie smrodu dookoła nie biorąc na klatę problemu jak inne marki, wpadka wpadką, ale mogli to załagodzić
      zresztą wieśwag idzie ostatnio w ślady subaru i robi idiotów z ludzi każąc płacić za swoje rozciągnięte łańcuchy rozrządu
    • Gość: Holzwagen Re: Volkswagen Passat Alltrack | Galeria IP: 109.74.100.* 21.02.12, 20:59
      Srutututu, pęczek drutu.
      Volkswagen, nie volkswagen, co za różnica? Ważne że kombi, podwyższone (więc na krawężnik można bez strachu wjechać) i z jakim-takim napędem na 4 koła. Na bezdroża nie ma co się zapuszczać, ale z zaspy (jak zima znów zaskoczy drogowców) wyjechać powinien, podobnie da sobie radę na rozrytej bocznej drodze, którą puszczono objazd, bo "autostrada w remoncie".
      Ile jest takich samochodów na rynku - nie SUVów - może i ślicznych, ale o ograniczonych walorach użytkowych, ale pełnowartościowych rodzinnych aut, które pozwolą się wydostać z jakiejś śnieżno-błotnej opresji? Outback, Octavia Scout, coś jeszcze?
    • Gość: bigos Re: Volkswagen Passat Alltrack | Galeria IP: *.dynamic.chello.pl 21.02.12, 21:02
      do kotleta
      i o to toto chodzi. przy zakupie nowego samochodu, bo z takim tu mamy do czynienia serwis to podstawa. z serwisu VW też nie jestem zadowolony i pewnie jednak za jakiś czas skończę w tojocie ;-) ...ale Subaru przegięło po maksie. Sory.
    • Gość: gosc Re: Volkswagen Passat Alltrack | Galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.12, 21:02
      znając życie to znowu jednorazówka na 5 lat za grubo ponad 100 tys zł. a w wersji dla Polaków zostanie zafundowany z silnikiem 1,2 tsi z głowicami odlewanymi w chinach. Auto na 30 tys km. vw już dziękujemy. Das Auto-nein das Unglück. Pozdrawiam: posiadacz notorycznie psującego się passata z 2007 roku z silnikiem 2.0 TDi CR- ale niedługo go sprzedaję.
    • Gość: Loobomba Re: Volkswagen Passat Alltrack | Galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.12, 21:03
      Podroba outbacka
    • Gość: kret Re: Volkswagen Passat Alltrack | Galeria IP: *.play-internet.pl 21.02.12, 21:13
      3cm wyzeja zawieszony to u Vw = 3tys euro drozej!!!
      tak gdzies wyjdzie:)
    • Gość: Gość Re: Volkswagen Passat Alltrack | Galeria IP: *.dynamic.chello.pl 21.02.12, 21:13
      powiało plastikiem w środku... środkowa konsola jak w avensisie
    • Gość: jacek Re: Volkswagen Passat Alltrack | Galeria IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.12, 21:15
      Tak się kończy, gdy ma się ambicję być największym i najbardziej dochodowym, a nie najlepszym producentem samochodów na świecie.
    • Gość: ms Re: Volkswagen Passat Alltrack | Galeria IP: *.108.152.55.wlantech.pl 21.02.12, 21:19
      Co tam rozciagniety lancuch rozrzadu, wazne ze silnik roku...
    • Gość: moto Re: Volkswagen Passat Alltrack | Galeria IP: *.xdsl.centertel.pl 21.02.12, 21:21
      @Gość
      Passat zawsze był tandetnie plastikowy wewnątrz - jedynie górna część deski rozdzielczej ma jakiś w mare przyzwoity materiał ale to zdecydowanie za mało jka na auto tej klasy. A obecny model to nic innego jak stary po głębokim FL
    • goroncy Re: Volkswagen Passat Alltrack | Galeria 21.02.12, 21:37
      A ja bym chciał żeby takie auta były wymyślane i produkowane w Polsce. W naszym kraju.
    • Gość: Gość Re: Volkswagen Passat Alltrack | Galeria IP: *.centertel.pl 21.02.12, 21:39
      paskudny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka