Gość: marcomo Re: Peugeot Urban Crossover Concept IP: *.warszawa.vectranet.pl 24.04.12, 16:27 Bardzo konstruktywna wypowiedź kolego mm, szkoda słów Link Zgłoś
milewidziany Re: Peugeot Urban Crossover Concept 24.04.12, 17:27 Golf to moje ulubione auto. Pod warunkiem, że nie mam go w zasięgu wzroku. Link Zgłoś
smrodek71 Re: Peugeot Urban Crossover Concept 24.04.12, 17:50 niesamowite jak francuzi (wszystkie firmy) przegapiły SUVy, ludzie lubią siedzieć troszkę wyżej i mieć wrażenie(ale tylko wrażenie),że mogą nim gdzieś wjechać..... a to ,że więcej palą, kosztują więcej i ogólnie oprócz wsiadania to żadnych plusów nie ma to nieważne - ale od czego jest moda, niech kupują. Link Zgłoś
lech2011 Re: Peugeot Urban Crossover Concept 24.04.12, 18:27 @ dario natomiast ty jesteś najgorszy z ortografii. Jak tam klasówki z Polaka ? Link Zgłoś
Gość: BRUTUS Re: Peugeot Urban Crossover Concept IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.04.12, 20:26 Piękne auto - Kia soul przy nim to jak Lada 2105 przy insygni. Do wszystkich ćwoków piszących o jakiś usterkach Peugeota jeździłem 2 lata 406 nawet nie piernął teraz kolejny właściciel jeździ kolejne 3 lata i wymienił przewód ciśnieniowy od wspomagania. Teraz jeźdżę 3008 w cenie Soula i za nic na świecie nie chciałbym tego koreańskiego szitu - głośnego kanciastego jak cegła- dramat. Moje wnętrze to kwintesencja smaku i jakości - silnik od BMW a nie stara przeróbka popierdółki silnika mazdy z przed10 lat. I ci wszyscy teksciarze o tym jak to kiedyś śmiali się z japończyków a teraz śmieją się z koreańczyków - TAK SMIEJE SIĘ Toyota traci pierwsze miesce , Mazda i Honda tracą rynek ( Honda wręcz znika ) , jedynie nissan dzięki mariażowi z Renault trochę się uratował - gdzie te wasze Japończyki ? Tylko w USA gdzie sprzedaje się badziewe jako tako się trzymają ale ze stratami. Za 5 lat samochody KIA i Hyundai będą warte tyle co papier toaletowy z którego są wykonane. Pozdrawiam - Buahahaha - Kupujta - KIA Link Zgłoś
Gość: marcomo Re: Peugeot Urban Crossover Concept IP: *.warszawa.vectranet.pl 24.04.12, 20:40 Drogi Brutusie nie wiem jak dzisiejsze Peugeoty ale co do KIA myślę że się mylisz. Silnik GDI 16V zmienne fazy rozrządu, zmienna długość kanałów dolotowych, wtrysk bezpośrednio do cylindra 1,6 - 140KM w wolnossącym 1,6 Ciekawe czy w Peugeocie taki znajdziesz. Ale to nie wszystko teraz wprowadzają 1,6 T-GDI ( ten silnik też jest w Velosterze) Silniki Diesla trochę gorsze od VW lub PSV czy Renault , ale za to NIEZAWODNE.. A co do wzornictwa to kwestia gustu. I nie zapominaj że koncern Hundai i Kia już są teraz na czwartym miejscu. Poczytaj troszkę o awaryjności tych aut. Nie mówię że to szczyt techniki, ale porządnie wykonane auta. Link Zgłoś
marrcel Re: Peugeot Urban Crossover Concept 24.04.12, 20:49 Absolutnie genialny jest! Wygląd - mistrzostwo! Zobaczymy co z niego będzie. Jakie zaproponują wnętrze, jakie osiągi i... jaką cenę ;) Link Zgłoś
Gość: marcomo Re: Peugeot Urban Crossover Concept IP: *.warszawa.vectranet.pl 24.04.12, 21:02 A odnośnie auta w tytule. Podobny do Tiguana ( bryła ) a co dalej to nic nie wiemy... Ciekawe czy za topową wersjęXL jak w KIA 60290,00 na obręczach 18". Poczekamy na wersję produkcyjną i cennik - wtedy można coś porównać. Link Zgłoś
Gość: ron Re: Peugeot Urban Crossover Concept IP: *.xdsl.centertel.pl 24.04.12, 22:28 BRUTUS "jedynie nissan dzięki mariażowi z Renault trochę się uratował" buahahaa, to Reno pasożytuje na Nissanie i on je utrzymuje, gdyby nie on to byłoby w tak fatalnej kondycji finansowej jak Peugeot Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Peugeot Urban Crossover Concept IP: *.warszawa.vectranet.pl 25.04.12, 07:09 Mówi się wiele o francuzach i ich awaryjności, trochę prawdy w tym jest, miałem dwa. Ale zestawianie w jednej linii porządnych aut i Kia wywołuje u mnie palpitacje serce. Mam to cholerne skośnookie gó... (Kia Cee'd) to jest dopiero auto wiecznie stojące w serwisie, Alfa przy tym to mistrz bezawaryjności. Zresztą zobaczcie co się tu dzieje www.czykiaklamie.pl Link Zgłoś
fragles102 Re: Peugeot Urban Crossover Concept 25.04.12, 07:10 A folcwagen grub ma odpowiednika w tej klasie? hehe Link Zgłoś
fragles102 Re: Peugeot Urban Crossover Concept 25.04.12, 07:12 @michał KIA ci się psuje/? prędzej mózg hehe Link Zgłoś
Gość: darez Re: Peugeot Urban Crossover Concept IP: *.unknown.vectranet.pl 25.04.12, 15:35 Conowego.pl - to nowy wortal technologiczny oraz gazeta internetowa. Testy najnowszych produktów, fachowe porady i recenzje, dział gaming, konkursy i wiele innych atrakcji. Znajdziesz tu wszystko o elektronice użytkowej ! www.conowego.pl/#pwid=593b1f878974421695cb599ed6ce5e51 Link Zgłoś
Gość: Równiacha Re: Peugeot Urban Crossover Concept IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.04.12, 09:38 Z francuskiego guana bicza nie ukręcisz. Toż to paździerz jest. Liczy się tylko Octavia. Link Zgłoś
Gość: bob Re: Peugeot Urban Crossover Concept IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.12, 21:14 Te światła z tyłu to ma takie jakby kto go za tyłek trzymał Link Zgłoś
mykey Re: Peugeot Urban Crossover Concept 08.06.12, 12:27 @Brutus - na ŻADNYM rynku (poza Europą) nikt tego francuskiego szitu kupować nie chce (w przeciwieństwie do większości produktów z Niemiec Japonii czy ostatnio Korei - w zeszłym roku najlepiej sprzedającym się samochodem na świecie była koreańska elantra) - więc jeśli piszesz że toya i honda traca klientów w stanach to napisz też że tam peugot czy inne reno po prostu nie istniejeą.. i nie pisz proszę że rynek amerykański to badziewie bo to taka sama bzdura jak opinia że francuskie auta są niezawodne... Link Zgłoś