cool_piwo Re: VW Caddy 18.06.04, 22:58 No cóż. biorąc pod uwage wygląd, to mi się podoba, nie miałem przyjemności jechać nim. Razi mnie jednak cena. Niektórzy piszą że to tańszy touran, ale przecież to całkiem inny samochód - inne zawieszenie tylne, inny komfort, inna wielkośc - tutaj po prostu czuć samochodem dostawczym niemniej jednak siedzi się w nim bardzi wygodnie i jest w nim BARDZO dużo miejsca, podoba mi się ergonomia deski rozdzielczej - wszystko na swoim miejscu. ___________ pozdrawiam! Bartek Link Zgłoś
Gość: pro Wrażenie bardzo dobre - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 23:15 zwlaszcza, ze robiony w Polsce, w Poznaniu. Niestety cena typowo volkswagenowo- zaporowa. 53 tys netto za praktycznie golego SDI (nie ma np. radia). A ceny akcesoriow mogą powalić na glebę - hak prawie 2 000 PLN. Za znacznie mniej Opel Combo daje chyba znacznie wiecej i o wiele bardziej dynamiczny silnik 1.7 DTI. 2.0 SDI ma ponad 20 sekund od 0 do 100 km/h. To znacznie gorzej niż Poldas. Ale ładny jest ten Caddy i ma wiele plusów. Glowny minus, jak już napisalem, to chyba cena. Link Zgłoś