Dodaj do ulubionych

Opel Astra V z Gliwic

• Gość: Dżony Re: Opel Astra V z Gliwic IP: *.dynamic.chello.pl 22.05.12, 07:02
      Astra GTC przy Volkswagenie Scirocco wygląda jak jakaś Kia czy inne skośne pseudoauto. Nie rozumiem dlaczego Volkswagen potrafi zachować prawdziwie niemiecką linię a jednocześnie zrobić fajnie wyglądające usportowione coupe a Opel musi kopiować chińszczyznę całkiem zatracając swoje niemieckie korzenie? Może dlatego Astra sprzedaje się tak słabo (dużo poniżej oczekiwać Opla)
    • Gość: Adam Re: Opel Astra V z Gliwic IP: *.gemini.net.pl 22.05.12, 10:44
      No i świetnie, że Opel będzie produkowany w Gliwicach. Myślę sobie, że fakt budowy w Polsce kolejnego już popularnego samochodu, może być podstawą do budowy marki i renomy jakiejś polskiej firmy produkującej samochody (i nie mam tu na myśli Arinery...) do czasu kiedy by taka firma przeniosła produkcję do Chin... ;)
      Ale to chyba jeszcze za bardzo futurystyczne wizje :)
      __
      www.sky4fly.net/
    • Gość: Mateusz Re: Opel Astra V z Gliwic IP: *.dynamic.chello.pl 24.05.12, 07:10
      Problemem Astry jest za wysoka cena większości wersji. Dlaczego nawet drogi Golf VI jest tańszy w porównaniu z Astrą IV ? Sam miałem w życiu 2 Astry i chciałem kupić kolejną ale za podobnie skonfigurowane auto w Volkswagenie zapłaciłem ok. 8 tys zł mniej i skończyło się na Golfie VI
    • latarnia2 Re: Opel Astra V z Gliwic 12.06.13, 15:44
      wszystko fajnie ale niech się nauczą produkować blachę bo wszystkie ople gniją to powinno kosztować o połowę mniej bo to samochody na kilka tylko lat a potem rdza, aby się trzymał to garażować, nie jechać po wodzie,zimą wcale itp.to ja się pytam to jest samochód czy co,dal tego wersja cosmo powinna kosztować 30tyś,jeśli mi nie wierzycie to na ulicy wszystkie astry 1,rdza,astry 2 też już widziałem zardzewiałe i vectra też,a wv nic nawet co ma 20 lat golf 2 i1, bez rdzy.Moje zdanie to opel padnie i tyle będzi
    • latarnia2 Re: Opel Astra V z Gliwic 12.06.13, 15:49
      a dodając posiadam astr 2 i miałem 1 i oby dwa od nowości,chciałem kupić 4 ale nie bo rdza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka