Dodaj do ulubionych

Problem techniczny w polonezie - moze ktos pomoze

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 18:53
Witam ;-)

Mam taki oto problem - moze ktos bedzie wiedzial jak mi pomoc ;-)

Chodzi mi o podswietlenie wszystkiego, co znajduje sie w okolicach radia -
zegarek, przycisk swiatel awaryjnych, przeciwmgielnych itd. Nie mam zielonego
pojecia co sie dzieje, ale wogole nic sie tam nie swieci... Rozebralem
wszystko przed chwila na czynniki pierwsze, zaroweczki sa, nawet dobre... A
kompletnie nic nie dziala (tzn zarowki sie nie swieca wtedy, kiedy powinny).

Zerknalem takze na bezpieczniki, ale nie mam pojecia ktory za to odpowiada (o
ile ktorys odpowiada).

Czy ktos ma pomysl jak to samemu zrobic bez wizyty u elektryka ktory zapewne
sobie dobrze policzy za taka usluge...?

PS. Chodzi o poloneza atu plus
Obserwuj wątek
    • Gość: Mechanik z W-wy Re: Problem techniczny w polonezie - moze ktos po IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.04, 19:11
      Dzień dobry.Miło mi widzieć takie pytania,aż pieści dusze że moge pomóc.Otóżdo
      rzeczy kolego.Zważając na model Pańskiego samochodu nalezy zauważyć ze jest to
      model potrzebujący radykalniejszych napraw elektryki niż sprawdzenie owych
      bezpieczników czy żarówek,problem tkwić może głębiej i zwracając uwagę na typ i
      model nalezałoby stwierdzić iz jedyną najlepsza radą by pozbyć się problemów z
      elektryką,tych dzisiejszych i pużniejszych należałoby auto oddać pod prasę
      hydrauliczną co i zarazem rozwiąże problemy mechaniczne jak i wysokie opłaty za
      benzynę.Pozdrawiam znad gorącego morza bałtyckiego(nie pada od tygodnia)
      • Gość: Gość Re: Problem techniczny w polonezie - moze ktos po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 19:20
        Bardzo dowcipne
    • bambus_us Re: Problem techniczny w polonezie - moze ktos po 03.07.04, 20:17
      Jezeli jest to jedyny twoj problem ,naucz sie z tym zyc .Szkoda pieniedzy i
      nerwow ,nie jest to cos co zagraza twojemu bezpieczenstwu na drodze.Nikt tez ci
      nie wlepi mandatu za niedzialajace swietelka .
      • Gość: Gość Re: Problem techniczny w polonezie - moze ktos po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 20:23
        Ale wyobraz sobie ze jadac np w nocy chce zmienic temperature nawiewu i nie
        widze co robie... A chwila nieuwagi moze drogo kosztowac...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka