trypel Re: Cos dla milosnikow skuterkow 18.10.12, 10:14 i to jest dla mnie jeszcze jeden dowód że jeżdżąc jednośladem lepiej jest stawać OBOK a nie ZA. Jakby skuter po ludzku wyprzedził auto bokiem to nic by sie nie stało (jemu) Link Zgłoś
kontik_71 Re: Cos dla milosnikow skuterkow 18.10.12, 10:33 Dodatkowo byloby dobrze obserwowac co sie dzieje z tylu. Teoretycznie moglby uciec w bok. Link Zgłoś
fuiio Re: Cos dla milosnikow skuterkow 18.10.12, 10:48 Rzeczywistosc czesto miazdzy teoretyczne dywagacje. Tez mialem podobna przygode tylko ze na motocyklu..Skonczylo sie na strachu i zadrapaniach ale zazwyczaj konczy sie mniej wesolo. Moze po obejrzeniu filmiku ktos sie rozmysli ze skuterkowych planow i dzieki mnie pozyje sobie troche dluzej...albo lepiej ze wszystkimi konczynami..?? Link Zgłoś
kontik_71 Re: Cos dla milosnikow skuterkow 18.10.12, 10:52 Ja ten filmik pokaze starszemu dziecku, ktore nam suszy glowe o skuter.. Chociaz watpie aby to jakos znaczaco wplynelo na jego marzenia :/ Link Zgłoś
trypel Re: Cos dla milosnikow skuterkow 18.10.12, 11:42 ja swojej własnie kupiłem na 13te urodziny. Uczy sie. Wytrwale. Szacunek. a tatuś jezdzi sobie do pracy jak pogoda jest :) fajnie. I mimo ze 50ccm to 10 km do biura robie szybciej niż autem. Link Zgłoś