super_bartnik 22.07.13, 12:51 Dużo tankuję. Wiadomo, że są programy partnerskie ze zbieraniem punktów. A czy jest coś takiego, że można otrzymać zwrot gotówki za zatankowanie (cash back) np. za płatność kredytówką? Link Zgłoś Obserwuj wątek
jarod17 Re: Zwrot - Cashback za paliwo 23.07.13, 08:55 Zaraz z drugiego konta napiszesz, że łał wystarczy mieć toyote albo lexusa i można odzyskać 5% z tankowania Link Zgłoś
adamos70 Re: Zwrot - Cashback za paliwo 24.07.13, 00:42 Nie mam toyoty, ale zapewne masz na myśli ofertę Toyota Bank. Link Zgłoś
jestklawo Re: Zwrot - Cashback za paliwo 23.07.13, 11:08 super_bartnik napisał: > Dużo tankuję nigdy nie tankuj do pełna, w razie wypadku szkoda paliwa >czy jest coś takiego, że można otrzymać zwrot gotówki za zatankowanie niech ci obsługa naleje benzyny do ropniaka, jak duża naprawa to nawet 10 tys. przytulisz Link Zgłoś
adamos70 Re: Zwrot - Cashback za paliwo 24.07.13, 00:44 chyba się nie da nalać benzyny do ropniaka (Albo na odwrót). Wiem, że któryś z pistoletów do tankowania ma blokadę i nie da się go wepchnąć do baku. Link Zgłoś
simon_r Re: Zwrot - Cashback za paliwo 23.07.13, 16:46 jest coś takiego... jak napiszesz na priv to ci powiem co Link Zgłoś
adamos70 Re: Zwrot - Cashback za paliwo 24.07.13, 00:41 a nie możesz tutaj napisać? Chyba że chcesz mi zaproponować kupno ukraińskiego paliwa to zrozumiem. :) Link Zgłoś
simon_r Re: Zwrot - Cashback za paliwo 24.07.13, 10:23 Jest system cashbackowy do którego należy Orlen... nazywa się Lyoness... docelowo można uzyskać ok. 10% zwrotu kosztów... ale trzeba dużo tankować albo używać cashback'u rownież u innych partnerów. Link Zgłoś