Dodaj do ulubionych

auto na 3os do 40tys

06.08.13, 15:48
poszukuje i ciagle zmieniam koncepcje. moje oczekiwania: 6biegowa skrzynia biegow, raczej kombi/van/suv, pojemny w miare bagaznik ze spora klapa (sedany odpadaja), przyjazny fotelikom, mile widziany v tether, duuuuzo poduszek powietrznych i kurtyn, regulowana wysokosc fotela, do tej pory mialam same diesle ale benzyna tez moze byc (rocznie pzejade ok 20tys). parametry silnika obojetne (jezdze glownie po miescie ale ruszac powinien przyzwoicie). nie za niski zeby w sniegu nie utknac, oczywiscie malo awaryjny, ekonomiczny i w miare wygladajacy. rodziny nie planuje powiekszac wiec 7os mi nie potrzebne ale musi miec duzo z przodu i duzo z tylu bo mam bolesne doswiadczenia.
mysle nad megane kombi
Obserwuj wątek
    • who_cares Re: auto na 3os do 40tys 06.08.13, 16:18
      > moje oczekiwania:
      >6biegowa skrzynia biegow
      >(jezdze glownie po miescie ale ruszac powinien przyzwoicie).

Te dwa warunki się wykluczają , najlepsza do miasta byłaby czwórka lub trójka jak w żuku o długich przełożeniach nie mówiąc już o automacie, no chyba że cierpisz na przykurcz prawej ręki i ortopeda zalecił częste jej ćwiczenia :)

• thea19 bardzo rzeczowa odpowiedz 06.08.13, 16:48
        • who_cares Re: bardzo rzeczowa odpowiedz 06.08.13, 16:53
          Może i nie rzeczowa ale wygląda na to że sama nie wiesz czego chcesz :)
          • thea19 Re: bardzo rzeczowa odpowiedz 06.08.13, 17:24
            jakbym wiedziala to bym nie pytala
    • jeepwdyzlu Re: auto na 3os do 40tys 06.08.13, 17:31
      ciekawa list wymagań a na końcu.... megane
      :-)
      szczerze mówiąc jak renault to raczej scenic bardziej pasuje...
      a jak ma nie utknąć w śniegu - to patrz na suzuki SX4
      Może nissan Quashqay czy jak to tam się pisze... 40 tys powinno wystarczyć
      ciao
      jeep
      • only_the_godfather Re: auto na 3os do 40tys 06.08.13, 18:31
        Może Dacia Duster- to praktycznie to sam co Renault tylko w z innym znaczkiem.
        • thea19 Re: auto na 3os do 40tys 06.08.13, 18:44
          dacia mi sie nie podoba. te suzuki nawet znosne (wyglada jak fiat sedici?).
          na all po zaznaczeniu wszystkich interesujacych mnie parametrow wychodza same poobijane albo podejrzanie tanie bez numeru telefonu sprzedajacego
          • who_cares Re: auto na 3os do 40tys 06.08.13, 20:24
            No to może nowa Dacia Logan MCV ?
            Obejrzyj na żywo w salonie , 4 poduszki ( boczne zintegrowane z kurtynami) , duży bagażnik , wielkością zbliżony do Megane kombi.
            Akurat za 40 tys z hakiem - masz 5 lat prawdziwej gwarancji i darmowe przeglądy za 3 lata jak ponegocjujesz.W promocji dorzucają polisę AC za 500 PLN w pierwszym roku.
            www.dacia.pl/central/media/nouvelle-logan-mcv/new-galerie-media/att00132259/Media1_442x344.jpg
            www.dacia.pl/central/media/nouvelle-logan-mcv/usp/att00130984/Pres-Gal-6-549x271.jpg
            A tak kupisz jakąś używkę za 40 tys i na dzień dobry : opony , rozrząd, filtry, olej ubezpieczenie i kolejne 5 tys z kieszeni.
    • marusmk Re: auto na 3os do 40tys 06.08.13, 19:55
      Według mnie to coś takiego:
      superalfa.otomoto.pl/lancia-phedra-skora-xenon-navi-ideal-C28865590.html
      Trochę obrazków:
      postimg.org/gallery/2ysat7z2/
      vtether po zakupie "przejściówek", zwróć uwagę na fotele- każdy ustawiany indywidualnie, do dzieci przechodzisz w razie co "środkiem" pomiędzy siedzeniami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka