Dodaj do ulubionych

Axa Direct a zniżki

04.09.13, 14:12
Czy ktoś mógłby mi powiedzieć czy można łączyć rabaty w internecie na OC w AXA Direct? Z tego co wiem to Axa ma 20% rabatu przy zakupie przez internet, ale znalazłem też kod rabatowy na 25% rabatu (www.topkupony.pl/axadirect.pl) i się zastanawiam czy mogę je połączyć razem? Wtedy by się miało jednak z 45% rabatu co jednak jest bardzo dużo. Może ktoś już z tego korzystał i wie coś na ten temat?
Obserwuj wątek
    • jeepwdyzlu Re: Axa Direct a zniżki 04.09.13, 14:20
      wejdź i sprawdź
      mam jedno z aut w axa direct, jest fajny system on line, dostałem tę zniżkę 20%
      i jest tam miejsce na podanie dodatkowych zniżek marketingowych, których ja nie miałem
      za to na oświadczenie przyjął moje zniżki z poprzednich polis...
      Chociaż działa chyba system między firmami dotyczący zniżek więc nie można tego zmyślać...

jeep
      • marek198989 Re: Axa Direct a zniżki 04.09.13, 18:41
        Dzięki wielki, dzwoniłem tam i podobno łączą się. Więc jak coś to polecam innym :) wyszło mi niecałe 250 zł za OC :)
        • jeepwdyzlu Re: Axa Direct a zniżki 04.09.13, 20:10
          no a mi 350 ale miesięcznie :-)
          j.
    • jeepwdyzlu Re: Axa Direct a zniżki 08.10.13, 10:32
      tyle, że liberty direct próbuje nie wypłacać odszkodowań i likwidacja szkody u nich to gehenna
      Puknął mnie gość tam ubezpieczony, policja, protokół, mandat dla niego, przyjęty, zero sporów
      a Liberty.... spróbujcie się tam dodzwonić NIE w sprawie zakupu polisy :-)
      Ale ok - wydusiłem z nich wszystko ale niestety z pomocą kancelarii prawnej (za usługi której notabene zapłacili :-))
      jeep

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka