Dodaj do ulubionych

Toyota Yaris poszukiwana

IP: *.crowley.pl 17.08.04, 13:51
Witam wszystkich. Od jakiegos czasu chcę kupic Toyotę Yaris... i nie mogę. Po
ulicach jeździ ich sporo, ale nie ma prawie w ogóle ogłoszeń o sprzedaży.
Mogę przeznaczyć ok.25-27 tys. Mieszkam na Śląsku. Może ktoś z forumowiczów
chce się pozbyc?
Obserwuj wątek
    • Gość: Yaris owner Re: Toyota Yaris poszukiwana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 14:13
      Fajnie sie sklada, bo ja mam Yariska do sprzedania z 2001 r. , ale jestem z
      Warszawy:( Jesli jestes mimo to zainteresowana, odp.
      • Gość: Jola Re: Toyota Yaris poszukiwana IP: *.crowley.pl 17.08.04, 14:49
        Chetnie napiszę, tylko daj mi maila :-)
        • Gość: Yaris owner Re: Toyota Yaris poszukiwana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 15:10
          proceaupe@poczta.fm

pzdr:)
          • Gość: Nie tak Adres e-mail IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 17:36
            lepiej nie podawac adresu publicznie w takiej formie
            skanery to zaraz wylapia i masz pelna skrzynke spamu
            mozna np. tak : proceaupe malpa poczta kropka fm

pozdr
    • Gość: Z^2 Re: Toyota Yaris poszukiwana IP: *.iung.pulawy.pl / *.iung.pulawy.pl 17.08.04, 14:16
      moto.allegro.pl/search.php?string=yaris&description=1&category=4054&country=1
      • Gość: Jola Re: Toyota Yaris poszukiwana IP: *.crowley.pl 17.08.04, 14:50
        Chyba bałabym sie kupic auto na Allegro. Chciałabym zobaczyć na własne oczy co
        kupuję, a tu nie ma nikogo ze Ślaska :-(
        • Gość: Z^2 Re: Toyota Yaris poszukiwana IP: *.iung.pulawy.pl / *.iung.pulawy.pl 17.08.04, 14:58
          Trzeba umówić się ze sprzedającym i niech opisze (uczciwie) jakie wady ma auto.
          Z jego opisem udajesz się do sprzedającego - jeżeli stwierdzisz, że jegomość
          coś zataił odstępujesz od kupna i po sprawie.
    • Gość: Allegra Re: Toyota Yaris IP: 195.245.213.* 17.08.04, 19:46
      Jestem właścicielką jarisi, ale za żadne skarby nie chciałabym się jej pozbyć.
      Myślę, że tak trudno kupić z drugiej ręki, bo nie opłaca się
      sprzedawać "młodej" toyotki.. W tym sensie, że to dobre auto i szkoda się go
      pozbywać.
      A swoją drogą, uważaj na jariski w atrakcyjnych cenach! Zanim kupiłam swoją od
      dealera, próbowałam - jak ty - kupić używaną. Ofert nie było wiele, ale w końcu
      po tygodniach śledzenia netu, udało mi się wypatrzyć "atrakcyjną"..
      Przejechałam pół Polski, żeby ją obejrzeć, napaliłam się jak szczerbaty na
      suchary, bo była dokładnie taka, jakiej chciałam. Tylko jeden mały szczegół:
      pierwsza właścicielka miała stłuczkę, powiedziała, że malutką, tylko lampę
      wymieniała. Niestety, to nie cała prawda.. mechanik, który oglądał auto
      powiedział mi, że samochód ma pęknięty blok silnika. Taka to była mała
      stłuczka.. Po tej przygodzie pomaszerowałam prosto do dealera.
    • Gość: kiki79 Re: Toyota Yaris poszukiwana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 20:37
      ja też długo poszukiwałam swojej wymarzonej yarci i też skończyło to się
      zakupem u dealera.ma niecałe 3 tygodnie a ja już wiem że nawet za trzy lata jej
      nie oddam:)
      pzdr kasia
    • remo29 Re: Toyota Yaris poszukiwana 18.08.04, 00:56
      A to nie TA Jola, która swego czasu na tym forum prowadziła telenowelę
      pt. "Yarisek i przyjaciele"?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka