Gość: qwerty Re: Poczta zagląda do aut IP: *.dgt.com.pl / *.dgt.com.pl 03.09.04, 10:26 życie przerosło kabaret... Do jakiego stopnia trzeba skretynieć, żeby wpaść na takie coś? A kiedy się wezmą za abonament za pralkę, lodówkę i inne wynalazki? to tylko jeden krok dalej... Link Zgłoś
Gość: mw Mtożek, Mrożek, Mrożek... IP: *.aster.pl 03.09.04, 10:35 Odezwij się pan bo to pańska wina. Nie trzebabyło wymyślać takich durności bo niektórzy wzięli to za obowiązujące prawo. Link Zgłoś
Gość: handlowiec Re: Poczta zagląda do aut IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 10:40 Jasne... za każde służbowe auto abonament płacić.. za każde radio w firmie też... A jak mam płacić, jesli sprzedaję radia i telewizory? Za każdą sztukę osobno? A jak sprzedam, to od razu wyrejestrować? To będzie mi potrzebny jeszcze jeden pracownik do papierów i stania na poczcie. A i poczta bedzie musiała specjalnie dla mnie zatrudnić jedną panią do okienka. Link Zgłoś
Gość: asspoczta Re: Poczta zagląda do aut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 10:54 zagladajcie nam rowniez do lozek czy spimy z zona czy z kims innym.Trzeba chyba uciekac z tego kraju ktorym rzadza idioci. Proponuje sprawdzac konta bankowe dyrekcji poczty zeby mozna bylo dokladnie okreslic kiedy i ile biora lapowek.To jest dopiero zadanie!!! Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Poczta zagląda do aut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 10:54 Ciekawe czy to co sciagna ci kontrolerzy choc w czesci pokryje ich wynagrodzenie!? Zycze tego sobie... Link Zgłoś
Gość: Welcome to Poland ZAPRASZAM ! :) IP: *.spray.net.pl 03.09.04, 10:59 1. zawyje alarm gdy taki debil zacznie lookać mi do bryki 2. zapiszczy pager w mojej kieszeni 3. ciekawski ku*** dostanie po ryju (prewencyjnie) TYLKO OSTATNI OSZOŁOM i MASOCHISTA ZOSTAWIA W POLSZCZE RADIO W AUCIE !!! :) Link Zgłoś
joly.roger Re: ZAPRASZAM ! :) 03.09.04, 20:45 Gość portalu: Welcome to Poland napisał(a): > 1. zawyje alarm gdy taki debil zacznie lookać mi do bryki > 2. zapiszczy pager w mojej kieszeni > 3. ciekawski ku*** dostanie po ryju (prewencyjnie) > A Ty nieprewencyjnie pojdziesz siedziec. > TYLKO OSTATNI OSZOŁOM i MASOCHISTA ZOSTAWIA W POLSZCZE RADIO W AUCIE !!! :) A to prawda Link Zgłoś
Gość: pepe A może tak komórki sprawdzić? IP: 213.76.135.* 03.09.04, 11:03 Mam propozycję dla paranoików z KRRiT: można jeszcze sprawdzić komórki - część z nich przecież ma radio. A dzieciom wyrwać walkmena i zobaczyć, czy odbiera stacje radiowe... Mam jeszcze parę innych pomysłów: w laptopy biznesmenom pozaglądać i parę jeszcze innych. Sprzedam pomysły za funt zdrowego rozsądku. Link Zgłoś
Gość: dana Re: Poczta zagląda do aut IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.04, 11:07 Proponuje zaglądać pod spódnicę ( lub pod spodnie - chociażz to trudniej ), a jeżeli tam nic się nie znajdzie to zawsze pozostają jeszcze majtki ... Link Zgłoś
Gość: robol uwaga na złodziei aut IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 03.09.04, 11:08 zabawa w kotka i myszkę... przecież jak mi się taki będzie przy aucie kręcił to zanim zapytam przywalę gazrurą w łeb bo to może złodziej. a dla zasady każdego kanara potraktuję w domu jak intruza i najwyżej będę tłumaczyl w sądzie że taką gębę widziałem w 997. Na sam koniec spada szczegół że w ogóle mam radio, tv i płacę lub nie placę abonament państwo kiedyś było ponoc opiekuńcze a teraz stało się jawnym wrogiem obywatela Link Zgłoś
Gość: robol komunistyczne metody IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 03.09.04, 11:21 ciekawe kiedy zaczną ci kontrolerzy biegać z lornetkami i filować wieczorami po oknach kto ma i czy ogląda. proponuję jeszcze system podsłuchowy, donosy obywatelskie, podpisywanie zobowiązań i cały ten cyrk inwigilacyjny. A zaciekawionym odpowiadam po co ten cykl glupkowatych artykułow w GW: najtańsza forma sprawdzenia nastrojów spolecznych na potrzeby obecnej SB czy jak to się tam teraz nazywa. Kiedyś tacy jedni opowiadali dowcipy polityczne w kolejkach, teraz mają portal GW. Teatr nonsensu i oznaki ostatecznego upadku państwa. Może w RP 4 albo 5 będzie lepiej albo niech Niemcy wykupią i zorają Link Zgłoś
Gość: gość Re: Poczta zagląda do aut IP: *.atman.pl / *.atman.pl 03.09.04, 11:13 Organizacja przestępcza o nazwie "państwo polskie" pilnie potrzebuje pieniędzy na utrzymanie posad swoich funkcjonariuszy, aparatczyków, ich kolegów, rodzin, a z tego co zostanie po podziale łupów trzeba przecież jeszcze utrzymać tubę propagandową, tzw. publiczną telewizję i radio. Dlatego chwytają się rozmaitych środków, żeby ten haracz wymusić. Abonament, owszem, można płacić, ale nie za oglądanie reklam albo parszywej mordy jakiegoś millera. Niech zakodują te "publiczne" programy i sprzedają karty, kto będzie chciał ogladać, ten zapłaci. Wtedy się okaże, co ta "oferta" jest naprawdę warta. Link Zgłoś
Gość: Dresiarz Re: Poczta zagląda do aut IP: 217.153.29.* 03.09.04, 11:28 Trzeba mieć kumli na świadków, że się wałowi w obronie własnej przy.... Link Zgłoś
Gość: 007 blad Jak z pocztowca zrobic dedektywa. IP: 217.17.35.* 03.09.04, 11:28 Paranoja i glupota. Link Zgłoś
Gość: Pytajnik A co z salonami samochodowymi? IP: 217.17.35.* 03.09.04, 11:30 Gdzie stoja samochody z fabrycznie zamontowanymi radiami. Czy komisy tez musza placic od kazdego odbiornika radiowego na placu??? Link Zgłoś
Gość: maly Re: Poczta zagląda do aut IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 11:36 Wnioskuję do producentów o produkowanie samych odtwarzaczy CD oraz MC, ponieważ w ostatnich czasach chce mi się płakać jak słucham poraz setny np: Bartosiewicz i Krawczyka. Z całym szacunkiem dla nich. Link Zgłoś
Gość: qba ten kraj marnie skonczy - i slusznie, bo na to za- IP: 213.17.175.* 03.09.04, 11:38 sługuje... Link Zgłoś
Gość: Juhas Mam narzad do gwalcenia a nie gwalce.przestepstwo? IP: *.mega.tmns.net.au 03.09.04, 11:43 Link Zgłoś
Gość: robol a ja nie mam aparatury i gwałcę, też mam zapłacić? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 04.09.04, 14:11 Link Zgłoś
Gość: Bird Re: Poczta zagląda do aut IP: 81.210.115.* 03.09.04, 11:49 Ani grosza nie zapłacę sk...nom !!! Niech przestaną nadawać reklamy, wywalą z ramówki wszystkie debilne telenowele, kretyńskie audiotele, i denne relacje z smętnych imprez pseudoartystycznych - wtedy sam zapłacę bez gadania. Na razie jednak telewizja publiczna to w 90% samo dno (poza nielicznymi przypadkami. A jak zobaczę gościa kręcącego się koło mojego samochodu to łapy pourywam ! Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Poczta zagląda do aut IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 13:52 i po komuszemu siermiężny Link Zgłoś
Gość: qaz Re: Poczta zagląda do aut IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 11:55 a co z komórkami, które mają radio, może niech też kontrolują i udowodnią, że słucham ROTFL jadnak żyjemy z strasznie poj....ym kraju Link Zgłoś
Gość: iza Re: Poczta zagląda do aut IP: *.am.lodz.pl 03.09.04, 11:58 "zażądać opłaty abonamentu radiowego lub, jeśli w samochodzie będzie telewizor," - moze i sa tacy co maja telewizor w samochodzie, i ogladaja wiadomosci w czasie jazdy... a co jesli samochod jest wlasnoscia dwoch osob i jedna nie placi abonamentu? Link Zgłoś
Gość: Oglądający Słuchac Re: Poczta zagląda do aut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 12:07 Szanowny Panie Dyrektorze Poczty Polskiej gdzieś tam oraz Ty Święta Danuto! Czy już zapomnieliście co to jest honor pocztowca? Co by na to powiedzieli Obrońcy Poczty Gdańskiej?!!!! Że ich zawód schodzi na psy, Link Zgłoś
Gość: mijus a może tak zakodować TVP 1,2,3 IP: *.icpnet.pl 03.09.04, 12:31 i kto będzie chciał oglądać to będzie płacić i mu go odkodują - nie łatwiej. Link Zgłoś
Gość: Jestem Za Re: a może tak zakodować TVP 1,2,3 IP: *.treadstone.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 12:53 Hehe, biedna telewizja musiałaby wtedy 80% czasu antenowego przeznaczyć na reklamy :) Ale jestem za. Poza zmuszonymi pracownikami TVP chyba nikt by tego nie oglądał. Link Zgłoś
joly.roger Re: Poczta zagląda do aut 03.09.04, 21:07 Taaa Bog Honor Ojczyzna I jeszcze Grunwald i Monte Cassino Czlowieku co Ty piep... zachowaj troche proporcje. Dostali takie polecenie zeby kontrolowac przestrzeganie LEGALNYCH przepisow, to co maja zrobic? No fajnie by bylo jakby tak kazda sluzba by sobie wybierala ktore przepisy beda egzekwowac, a ktore nie. Np policjant powie, nie bede lapal zlodzieja bo mi sie ten paragraf Kodeksu Karnego nie podoba? Ochlon troche, a pretensje do prawodawcy nie egzekutora. A i jeszcze do Ciebie ale tez i wielu osob co sa pierwsze do krzyczenia: moze warto najpierw zapoznac sie z przepisem a nie zaczynac od darcia buzi? To nie listonosze beda spradzac, tylko specjali kontrolerzy. Link Zgłoś
Gość: radio Re: Poczta zagląda do aut IP: *.wolka-lubelska.sdi.tpnet.pl 03.09.04, 12:17 buahahahaaaaa... a co jak nie ma panela/radia w kieszeni? na jakiej podstawie pracownik poczty moze stwierdzic ze radio jest lub dziala? nawet jesli bede wsiadal do samochodu to nie ma zadnej podstawy prawnej zeby jakis "urzedniczek" wsiadl i sprawdzil czy radio dziala... buahahahaaaaa... jaj sobie z ludzi robicie Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Poczta zagląda do aut IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 12:56 zauwazcie - korzystanie z publicznej tv nie jest dobrowolne ,to taki sam przymus jak ZUS.Chcemy byc uczciwi,ale placic bedziemy tylko za to czego chcemy .Powinnismy sprzeciwic sie oczywistemu naciagactwu i zlodziejstwu.Dotyczy to wielu sfer naszego zycia.Moze podacie wiecej przykladow naruszania naszewj wolnosci i kpin z naszej doroslosci. Link Zgłoś
Gość: dynamo Elektrownia IP: *.treadstone.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 13:15 No naprzykład prywatna elektrownia: nie możesz sobie postawić przydomowej elektrowni zasilającej budynek na Twojej posesji. Musisz wyprodukowany prąd odsprzedać państwu, a ono sprzeda Ci swój prąd po normalnej stawce. Czyż to nie jest paranoja? Link Zgłoś
Gość: SOP78 Re: Poczta zagląda do aut IP: *.biol.uni.lodz.pl 03.09.04, 12:20 Kolejny bandytyzm w wydaniu państwowym. Ja np. mam auto, do którego nie kupowałem odbiornika radiowego, ponieważ nie znoszę słuchać radia w aucie, ale problem w tym, że każde auto tej marki wyposazone jest w nierozbieralny i nie dający się wyjąć odbiornik radiowy. I teraz nie dość, że nie słucham, to jeszcze mam płacić? Link Zgłoś
Gość: kazziu Re: Poczta zagląda do aut IP: *.idea.pl 03.09.04, 12:41 kablowka ponoc placi za transmisje programow rtv, ja place kablowce za kabel w moim domu, place abonament za to, ze kablowka dostarcza progamy rtv do mojego domu, ktore oplaca .... paranoja... komu mam jeszcze placic, ze czsami obejrze prognoze pogody w panstwowej tv - bo cala reszta nie daje sie ogladac Link Zgłoś
Gość: ubogi Mnie płać, jeszcze mnie!!! IP: *.treadstone.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 12:55 Link Zgłoś
Gość: J KRAJ BEZPRAWIA IP: *.skynet.be 03.09.04, 12:48 To ze ktos ma telewizor nie oznacza przeciez jeszcze ze oglada tvp. Moze ogladac np tylko filmy z dvd. Nie placilem i nie bede placil na tych darmozjadow z woronicza. Link Zgłoś
Gość: damian I niby co mi zrobią...? IP: *.ipartner.com.pl 03.09.04, 12:58 I niby co mi zrobią? wykręcą koła i nie oddadzą, dopóki nie zapłacę..? Wysypią zboże na ulicę, żebym nie odjechał..? Przecież podchodzi się do samochodu, zapala się silnik i odjeżdża.. Zawsze mogę jeździć nie swoim samochodem, słuchać muzyki z CD, zamiast z radia, itp.. więc udowodnić nic mi nie udowodnią.. Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Poczta zagląda do aut IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 13:17 modle sie za te dzieci i tych biednych sterroryzowanych ludzi Link Zgłoś