Dodaj do ulubionych

Volkswagen CC

13.12.14, 20:42
Nie wiem jak wy ale dla mnie król limuzyn
www.youtube.com/watch?v=tG5GddAw7H4
www.youtube.com/watch?v=YxpqVuQRuxY
Obserwuj wątek
    • xvqqvx Nie polecam www.autocentrum.pl - denna firma 13.12.14, 21:00
      Nie polecam www.autocentrum.pl - denna firma, skoro promuje się spamując fora linkami do swoich filmików reklamowych.
      • nateusz2 Re: Nie polecam www.autocentrum.pl - denna firma 13.12.14, 21:05
        Ok , rozumiem , następnym razem będę uważał jakie linki wklejam .
        A odnośnie tematu ?
        • to.niemozliwe Re: Nie polecam www.autocentrum.pl - denna firma 14.12.14, 19:05
          Słabe plastiki na desce rozdzielczej jak na auto za 200 tys.
    • jamesonwhiskey Re: Volkswagen CC 13.12.14, 21:06
      Krul jest tylko jeden i oczywiscie jest to skodaszi superb
      • nateusz2 Re: Volkswagen CC 13.12.14, 21:09
        skodaszi powiadaszi ?
        • nazimno Re: Volkswagen CC 13.12.14, 22:25
          Pojecie "limuzyna" nie obejmuje ludowozow
          z definicji.
          Problem znika automatycznie.
          • jestklawo Re: Volkswagen CC 16.12.14, 09:47
            nazimno napisał:

> Pojecie "limuzyna" nie obejmuje ludowozow

jesteś w mylnym błędzie
    • thea19 Re: Volkswagen CC 13.12.14, 22:43
      powaznie? ale to normalne auto, zadna limuzyna. limuzyna to moze byc rolls albo bentley.
      • fuiio Re: Volkswagen CC 14.12.14, 01:11
        No i tu sie zdziwisz. Bo w lubelskiem wlasnie passat i A 6 to sa limuzyny z miliona jedne. Oczywiscie te perly wsrod perel-takie kwintesencje perel do kwadratu to oczywiscie TDI .,Pelen szacun na miescie..
        • nazimno Re: Volkswagen CC 14.12.14, 07:50
          ...taka gmina ...
        • thea19 Re: Volkswagen CC 14.12.14, 13:50
          ja wiem, ze wszystko jest wzgledne ale nazywanie vw limuzyna w necie to dziwnie brzmi. vw produkuje auta klasy sredniej, phaeton chce aspirowac ale nazwa wiesvagen skutecznie to uniemozliwia mimo klasy wyposazenia.
          a moze to chodzi o typ nadwozia? w zasadzie to kazda marka posiada w ofercie limuzyny.
          • crannmer Re: Volkswagen CC 14.12.14, 13:56
            thea19 napisała:
            > a moze to chodzi o typ nadwozia? w zasadzie to kazda marka posiada w ofercie li
            > muzyny.

W zasadzie kazda marka ma w ofercie sedany. Limuzyna nie jest w jezyku polskim synonimem sedana.
            • thea19 Re: Volkswagen CC 14.12.14, 14:04
              ale u nas stosowana zamiennie. mi tam wisi, kto co uwaza za limuzyne bo jaki jest kon, kazdy widzi.
              • crannmer Re: Volkswagen CC 14.12.14, 15:53
                thea19 napisała:
                > ale u nas stosowana zamiennie.

Tak, jak szara masa uzywa zamiennie eksplozje i detonacje, pistolet i rewolwer oraz legion innych wyrazen, ktore sa synonimami tylko w wyobrazni szarej masy.

> mi tam wisi, kto co uwaza za limuzyne bo jaki jest kon, kazdy widzi.

I kazdy widzi, ze ani osiol, ani zebra nie stana sie konmi tylko dlatego, ze jakis niedoksztalcony element nazwie je koniem. Ktory jaki jest, kazdy widzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka