nateusz2 13.12.14, 20:42 Nie wiem jak wy ale dla mnie król limuzyn www.youtube.com/watch?v=tG5GddAw7H4 www.youtube.com/watch?v=YxpqVuQRuxY Link Zgłoś Obserwuj wątek
xvqqvx Nie polecam www.autocentrum.pl - denna firma 13.12.14, 21:00 Nie polecam www.autocentrum.pl - denna firma, skoro promuje się spamując fora linkami do swoich filmików reklamowych. Link Zgłoś
nateusz2 Re: Nie polecam www.autocentrum.pl - denna firma 13.12.14, 21:05 Ok , rozumiem , następnym razem będę uważał jakie linki wklejam . A odnośnie tematu ? Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: Nie polecam www.autocentrum.pl - denna firma 14.12.14, 19:05 Słabe plastiki na desce rozdzielczej jak na auto za 200 tys. Link Zgłoś
jamesonwhiskey Re: Volkswagen CC 13.12.14, 21:06 Krul jest tylko jeden i oczywiscie jest to skodaszi superb Link Zgłoś
nazimno Re: Volkswagen CC 13.12.14, 22:25 Pojecie "limuzyna" nie obejmuje ludowozow z definicji. Problem znika automatycznie. Link Zgłoś
jestklawo Re: Volkswagen CC 16.12.14, 09:47 nazimno napisał: > Pojecie "limuzyna" nie obejmuje ludowozow jesteś w mylnym błędzie Link Zgłoś
thea19 Re: Volkswagen CC 13.12.14, 22:43 powaznie? ale to normalne auto, zadna limuzyna. limuzyna to moze byc rolls albo bentley. Link Zgłoś
fuiio Re: Volkswagen CC 14.12.14, 01:11 No i tu sie zdziwisz. Bo w lubelskiem wlasnie passat i A 6 to sa limuzyny z miliona jedne. Oczywiscie te perly wsrod perel-takie kwintesencje perel do kwadratu to oczywiscie TDI .,Pelen szacun na miescie.. Link Zgłoś
thea19 Re: Volkswagen CC 14.12.14, 13:50 ja wiem, ze wszystko jest wzgledne ale nazywanie vw limuzyna w necie to dziwnie brzmi. vw produkuje auta klasy sredniej, phaeton chce aspirowac ale nazwa wiesvagen skutecznie to uniemozliwia mimo klasy wyposazenia. a moze to chodzi o typ nadwozia? w zasadzie to kazda marka posiada w ofercie limuzyny. Link Zgłoś
crannmer Re: Volkswagen CC 14.12.14, 13:56 thea19 napisała: > a moze to chodzi o typ nadwozia? w zasadzie to kazda marka posiada w ofercie li > muzyny. W zasadzie kazda marka ma w ofercie sedany. Limuzyna nie jest w jezyku polskim synonimem sedana. Link Zgłoś
thea19 Re: Volkswagen CC 14.12.14, 14:04 ale u nas stosowana zamiennie. mi tam wisi, kto co uwaza za limuzyne bo jaki jest kon, kazdy widzi. Link Zgłoś
crannmer Re: Volkswagen CC 14.12.14, 15:53 thea19 napisała: > ale u nas stosowana zamiennie. Tak, jak szara masa uzywa zamiennie eksplozje i detonacje, pistolet i rewolwer oraz legion innych wyrazen, ktore sa synonimami tylko w wyobrazni szarej masy. > mi tam wisi, kto co uwaza za limuzyne bo jaki jest kon, kazdy widzi. I kazdy widzi, ze ani osiol, ani zebra nie stana sie konmi tylko dlatego, ze jakis niedoksztalcony element nazwie je koniem. Ktory jaki jest, kazdy widzi. Link Zgłoś