Dodaj do ulubionych

Co myslicie o takim prezencie?

06.01.15, 20:48
www.silverstone.co.uk/experiences/advanced-single-seater-experience/
Z tego co na Silverstone jest dostepne to wydaje sie, ze to najciekasza opcja. Tym bardziej, ze single seatera chcialem zawsze sprobowac.
Na blizesz F1 doswiadczenie raczej nie mam szans a 4.3 do 100km/h I 150BHP w takim lekkim autku brzmi calkiem niezle.

Martwie sie tylko czy I gdzie (wirtualnie) uda mi sie po Stowe Circuit pojezdzic zanim na Silverstone pojade.
Obserwuj wątek
    • galtomone Zmiana biegów 09.01.15, 08:57
      Czy ktoś z Was ma pojecie gdzie można znaleźć jakies dokładniejsze info o tych autach?
      Np. po której stronie jest lewarek zmiany biegów?
      • mariusz-ef Re: Zmiana biegów 09.01.15, 11:15
        Przez tyle lat czytałem Twój nick: galmote. ..
        Co za wstyd!
        • galtomone Re: Zmiana biegów 09.01.15, 13:05
          ?
    • lew_ Re: Co myslicie o takim prezencie? 09.01.15, 10:25
      Myslimy zes glupi jak but.
      • mariusz-ef Re: Co myslicie o takim prezencie? 09.01.15, 11:16
        I to powiedział lew...
        Salonowy chyba.
    • jeepwdyzlu Re: Co myslicie o takim prezencie? 09.01.15, 11:52
      Super pomysł!!
      Brawo
      Absolutnie koniecznie napisz potem jak było...

Szczerze Ci zazdroszczę :-(
      jeep
      • galtomone Re: Co myslicie o takim prezencie? 09.01.15, 13:09
        Masz jak w banku. Okragla rocznica urodzin + i tak planowana wizyta w Uk sprawily ze można wszystko polaczyc w calosc. Oczywscie by wyciagnac z tego maksimum, chciałbym się (jak Kubica :-) ) przygotować teoretycznie. Aktualnie wiec szukam info. w jakiej grze można by po Stowe pojezdzic (znalazelm kilka filmow na YT - tor wydaje się być dość prosty poza może dwoma miejscami).

Martwi mnie tylko zmiana biegow... jeśli lewarek będzie po lewej stronie to trochę potrwa zanim reka się przyzwyczai i na pewno nie będzie to tak plynne i szybkie jak gdy jest po stronie prawej (wiem bo to już cwiczylem w Lotusie Exige).

Swoja droga o samej Formule Ford na razie znalazłem nie wiele, ani słowa o charakterystyce tych aut (podsterowne, nadsterowne) ani o wrażeniach ludzi z tych jazd.
    • bimota Re: Co myslicie o takim prezencie? 09.01.15, 15:53
      ZNACZY 4.3 S W CIEZKIM AUCIE BRZMI ZLE ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka