Dodaj do ulubionych

Auto dla wiochmana:avensis,vectra czy mondeoTDCi ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 13:16
Avensis i Vectra to stylistyczne pomyłki.
TDCi to traktor i juz starocie (poczatek produkcji
w 2000 r).

W jakim z ww. wiochmmeni czuja się najlepiej ?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Auto dla wiochmana:avensis,vectra czy mondeoT IP: *.class146.petrotel.pl 11.09.04, 14:24
      Wiochmena nie stać na takie auto.
    • Gość: Delfin Re: Auto dla wiochmana:avensis,vectra czy mondeoT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 16:11

> W jakim z ww. wiochmmeni czuja się najlepiej ?

A co chcesz kupic samochod???

Zakladam ze cala Twoja informacja na temat tych samochodow pochodzi z Auto swiata.
      Idz lepiej pograj sobie w Mario Brosa.
      • Gość: toja Re: Auto dla wiochmana:avensis,vectra czy mondeoT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 19:43
        głupich nie sieją, tylko dają im dostęp do internetu
    • Gość: Doki Re: Auto dla wiochmana:avensis,vectra czy mondeoT IP: *.224-201-80.adsl.skynet.be 11.09.04, 20:04
      Zdecydowanie Avensis. Najbrzydszy z tych trzech (kto w ogole wypuscil taki
      koszmarek na drogi?), no ale za to japonczyk, wiec niezawodny, no nie?
      • Gość: nitroo Re: Auto dla wiochmana:avensis,vectra czy mondeoT IP: *.herby.kielce.pl 12.09.04, 21:37
        są gusta i guściki... mnie się podoba - i jak widać dużej rzeszy osób też... bo nie wierzę, że wszyscy wybierali go wyłącznie patrząc nafirmową niezawodność Toyoty
    • Gość: szlachcic Re: Auto dla wiochmana:avensis,vectra czy mondeoT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 20:57
      Wichman po wejściu do ujni sprzeda 10 ha i bendzie mial wymarzone wszystkie
      trzy traktowozy na gnój i do kościoła .
    • Gość: znany i lubiany Re: Auto dla wiochmana:avensis,vectra czy mondeoT IP: 81.190.171.* 11.09.04, 23:13
      Opel jest marką z załorzenia dla ludności wiejskiej
      • Gość: gość Re: Auto dla wiochmana:avensis,vectra czy mondeoT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 09:51
        Osmielam sie zaprzeczyć.Estymą cieszą sie tam tylko fordy.wystarczy pojechac
        pod wiejski kosciólek aby sie przekonać.Z tej trójki to Mondeo- dyzel z kopem ,
        mozna" objechac miastowych" , normalny zegarek w środku , kasta jak sie
        patrzy.Czego chciec więcej.
    • simpatico.ca Re: Auto dla wiochmana:avensis,vectra czy mondeoT 11.09.04, 23:16
      Gość portalu: marek napisał(a):

> Avensis i Vectra to stylistyczne pomyłki.
      > TDCi to traktor i juz starocie (poczatek produkcji
      > w 2000 r).
      >
      > W jakim z ww. wiochmmeni czuja się najlepiej ?

Japonskimi autami jezdza tylko prostaki i naplywowi ktorych nie stac na zaden
      prawdziwy samochod amerykanski albo europejski
      • Gość: bpo do marka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 12:01
        jestem niezorientowany, a chcę kupić sobie samochód z podobnej półki.
        Jaki mam wybrać, by nie byc wiochmanem?
        • Gość: . Re: do marka IP: 81.190.171.* 12.09.04, 12:34
          kup Opla Astrę II z gliwic
          • Gość: bpo Re: do marka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 12:49
            Sam ją sobie kup :)
            • Gość: Michal Re: do Marka IP: *.fornfyndet.se 12.09.04, 14:00
              Marku,
              Nie zaczynaj z wioska,to jest obecnie jedyna wk raju masa ludzi ktorym kasa
              idzie do przodu i za rok dwa beda sie mieli znacznie lepiej.Rolnictwo stanie na
              nogi i bedzie silniejsze od Waszego przemyslu.Rolnik to bedzie gosc przed
              ktorym miastowi beda uchylac kepsa.
              Na Twoje pytanie odpowiem krotko;
              Wiocha-meni czuja sie dobrze we wszystkim co ma wysokie zawieszenie i pokona
              kazda droge.Wspomnisz moje slowa za lat 5 to bedzie krolowal na wsi Land
              Rover,Toyota Land Cruiser,Hummer i inne.I Uwazaj zobacza miasto-mena to
              poprostu nacisnie gaz i rozjedzie kazde miastowe auto.
              Pzdr.Michal
              • Gość: bpo tym razem do Michała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 16:12
                Była to nieudana (jak widać) prowokacja wynikająca z natury współobywateli,
                którzy wszystko i wszystkich naokoło krytykują.
                Równocześnie, po trosze, interesowała mnie opinia forumowiczów, że jeśli nie
                Avensis, Vectra czy Mondeo, to co za kwotę porównywalną.
                Astra II to samochód nie tego segmentu, więc propozyja Marka nie jest
                odpowiedzia na moje pytanie.
                A uogólniając Polacy (mężczyźni)mają wielce emocjonalny stosunek do samochodów.
                Samochód to samochód
                • Gość: Michal Re: tym razem do bpo IP: *.fornfyndet.se 12.09.04, 18:05
                  Oczywiscie ze masz racje.Nie wiem zkad w Polsce jest ten szowinizm do wsi.
                  Przeciez rolnik zywi kraj nalezy mu sie szacunek.Mam bardzo dobry kontakt z
                  rolnikami Szwedzkimi jak i poprzednio z Polskimi,nawet jak jezdzilkem w Polsce
                  po ich polu z Geofizyka.Tego szacunku nauczyli mnie rodzice,ktorzy absolutnie
                  wiesniakami nie byli,moja niezyjaca Mama zawsze mi powtarzala szanuj ich Oni
                  zywia i bronia jak trzeba i to nalezy im sie od reszty ogolu.
                  Pzdr.Michal
                  • Gość: gość Re: tym razem do bpo IP: *.class145.petrotel.pl 12.09.04, 21:58
                    Hehe, pewnie jedziecie tak po tych autach klasy średniej, bo sami jeździcie
                    Maluchami i Cieniasami i nie stać was na porządne auto.
    • Gość: . Re: Auto dla wiochmana:avensis,vectra czy mondeoT IP: 81.190.171.* 12.09.04, 23:03
      Co do Astry II to chętnie bym sobie kupił - naprawdę. Tylko, brak kasy.
      Co do wsi to może i ludzie są ok, ale u tych co znam, to jedni mają tylko jedną
      książkę w domu - instrukcję do obsługi siewnika w dodatku. Drudzy posyłają
      dzieci do miasta w butach z paskami, ale ich dom sypie się przy najmiejszym
      dotknięciu. Co ich łączy? Nie dbają o samochody, reperują tylko wtedy gdy
      zepsuta część uniemożliwia jazdę autem. W większośći mają bardzo słabe samochody.
      pozdrawiam
      P.S. życzę tego naszemu krajowi, żeby rolnictwo było motorem gospodarczym bo
      tego potrzebujemy
      • Gość: old.sailor Re: Auto dla wiochmana:avensis,vectra czy mondeoT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 15:21
        jako prawdziwy wiochman wybralem jednak mondeo ( po dlugiej walce pokonalo
        vectre ) , avensis zostala wykluczona z tej rywalizacji juz wczesniej bo : za
        mala , za droga i za dlugo trzeba na nia czekac

co do wczesniejszego posta:
        - chalupa mi sie nie rozwala
        - ksiazek mam spora biblioteke
        - dzieci posylam do szkoly do miasta a jakze
        pozdrawiam pozostalych wiochmanow
        o.s.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka