Dodaj do ulubionych

Ubezpieczenie - problem

09.03.15, 22:13
To nie jest spam i nie będzie tu spamu, bo będę pilnowała. Kolega ma problem i tragedię i wszystko na raz. Generalnie jakiś młodziak pozbawił go rodziny. Sprawa nie jest do końca jasna, więc o odszkodowanie będzie ciężko. Dochodzi pewnie sprawa karna. Wy wiecie wszystko Wiem, bo to forum czytuję. Prosiłabym starych forumowiczów o pomoc. Polećcie kogoś (firmę lub człowieka) lub doradźcie bardziej ogólnie co robić.
Spamerów ostrzegam - tutejsi już kilka firm doprowadzili na skraj bankructwa genialnym pozycjonowaniem na niepolecanie - wara z wątku.
Obserwuj wątek
    • thea19 Re: Ubezpieczenie - problem 11.03.15, 00:08
      ale jak sprawa nie jest jasna? jak gina ludzie/maja obrazenia powyzej 7dni to policja przekazuje sprawe do prokuratury z automatu. za opis calego zdarzenia odpowiada policja wiec tam sie trzeba kierowac, glowni zainteresowani maja dostep do akt wszelakich. przy sprawie karnej dobrze miec swojego adwokata, nie tego z urzedu (niby za darmo ale maja to doslownie w doopie). jesli kolega jest z wawy, to moge polecic swoje 2 adwokatki na priv- jedna prowadzila mi sprawe karna - prokurator dal ciala, ona uratowala sprawe, druga zajmuje sie typowo odszkodowaniami.
      • bialeem Re: Ubezpieczenie - problem 11.03.15, 11:28
        Nie jest jasna, bo z pewnych powodów jedna z osób, które nie żyją nie miała zapiętych pasów. Strasznie głupia śmierć, bo gdyby nie to - pewnie by przeżyła. Wiem, że lepiej nie z urzędu, ale o dobrych adwokatów ciężko. Większość opinii w necie jest fałszywa. Dlatego pytam tu. Będę wdzięczna za kontakty do obu na gazetowego.
        • thea19 Re: Ubezpieczenie - problem 11.03.15, 11:30
          a gazetowy mail dziala?
          • bialeem Re: Ubezpieczenie - problem 11.03.15, 11:59
            powinien
            • thea19 Re: Ubezpieczenie - problem 11.03.15, 21:09
              wyslalam
        • bimota Re: Ubezpieczenie - problem 11.03.15, 11:44
          TO NIE NIEJASNA, TYLKO ZGINELI NA WLASNE ZYCZENIE...
          • bialeem Re: Ubezpieczenie - problem 11.03.15, 12:02
            Bimota słońce ty moje. Ja tego nie komentuje. Wyprzedzanie we mgle też nie jest mądre, ale nikt nie twierdzi, że ktoś sobie śmierci życzył z tego powodu. Stało się, a teraz szukam pomocy w innych kwestiach niż dowalanie komuś bardziej.
            • bimota Re: Ubezpieczenie - problem 11.03.15, 12:23
              ALE CHCESZ DOWALIC "SPRAWCY", TYLKO ZA TO ZE POMOGL SAMOBOJCOM...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka