the_ladybird 17.10.02, 07:38 i to właściwie tyle o poranku :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmpm Re: drugi 17.10.02, 08:11 Mnie dziś nie ma, ale listę obecności podpisuję, jakby po pensji chcieli pojechać...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
iw1 Re: drugi 17.10.02, 09:07 mogę napisać, że druga? wszak nikt tego nie zaznaczył do tej pory...:) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: pierwsza ... czy aby !!! 17.10.02, 09:36 .. a i tak ostatni beda pierwszymi ... Enancjo PS : .. przynajmniej u dentysty ... np Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: pierwsza ... czy aby !!! 17.10.02, 09:38 aha to ja zaklepuje osttatnie miejsce. skoro tak Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: pierwsza ... czy aby !!! 17.10.02, 09:49 .. zajete ... ale jezeli warto/nalegasz to moge sie przesunac !!! Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: pierwsza ... czy aby !!! 17.10.02, 09:52 .. przekonuj i nalegaj ino nie 'press-uj'.. Enancjo ( letko pobudzony .. wyobraznia ) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: pierwsza ... czy aby !!! 17.10.02, 09:54 nene wszelkie formy pressingu są mi obce, preferuję dobrowolne opuszczenie przez Ciebie miejsca :) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: pierwsza ... czy aby !!! 17.10.02, 09:58 .. dobrowolne .. no coz ulegly bywam w pewnych granicach bycia przekonanym ze nie osiagasz celu za pomoca swoich uroczkow :))... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: pierwsza ... czy aby !!! 17.10.02, 10:00 nene brzydzę sie takimi metodami i wzdragam na sama o nich mysl. azwsze tez jestem po stronie racji a prawda mnie wyzwala. Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: pierwsza ... czy aby !!! 17.10.02, 10:05 .. no coz w takim razie widac ze Twoje uroczki musza byc okrotnie przekonujace jezeli wystarczy ze o cos poprosisz ( oczywiscie w zaowulowany sposob) i to otrzymasz .. gratuluje .. Enancjo ( prawie przekonany ) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: pierwsza ... czy aby !!! 17.10.02, 10:09 yhy zauwazam ze pewne sprawy mierżą nas jednako i tacy jak my powinni trzymac sie razem, miejsca sobie od ust odejmując, zrywac kajdany i wyrywac murom zeby krat Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: pierwsza ... czy aby !!! 17.10.02, 10:14 PUENTA .. o chocbys nogi wznosil bo niebiosa to kazdy krok w glab bagna przybliza Ci je nam do nosa ... Enancjo ( ok posunalem sie i stawiam cieplutka kawe ) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: pierwsza ... czy aby !!! 17.10.02, 10:18 aha tak nawet przypuszczalam ze prawy jestes i szlachetny :) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: pierwsza ... czy aby !!! 17.10.02, 10:21 .. czyli .. ' Idiota...' Idiota - to ktoś na kształt kota, co tu i tam się miota i wcale nie dziwota, że kota ma idiota. Enancjo ( skonfudowany wspolczesnoscia ) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: pierwsza ... czy aby !!! 17.10.02, 10:24 aha a wiesz ze ja tez jestem przeciw wspolczesnosci? co za zbieg okolicznosci! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: pierwsza ... czy aby !!! 17.10.02, 10:30 .. hmm .. ciekawe .. ja lubie moje zycie, ale nie lubie systemu w ktorym zyjemy .. gdyz .. ‘ O nas i o Was ‘ Coraz mniej w nas dziś Narodu, tak jak coraz mniej jest orlich gniazd pozostają podłe kruki walczące z wronami o resztki w nas Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: pierwsza ... czy aby !!! 17.10.02, 10:36 aha i podle kruki co to sobie wzajem oka nie wykolą ale nam toiowszem tez mnie mierża. i ze nas rozdziobią wespol z wronami tez mi na nerwy dziala. Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: pierwsza ... czy aby !!! 17.10.02, 10:40 .. no to walim na plaze .. na zaby ... i aby aby ...!! Enancjo ( ochoczo patrzacy na slonko i jego rower ) Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: ostatni będą pierwszymi 17.10.02, 10:47 tyle powiem wbiegając na Plażę zdyszana :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: ostatni będą pierwszymi 17.10.02, 11:03 yhy to miejsce wyłudzone i zajęte ;) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: ostatni będą pierwszymi 17.10.02, 11:05 .. i to jak zajete :)) .. opuszczajac plaze choc nie miejsce ... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś