Dodaj do ulubionych

Do admina - linki

11.05.15, 07:37
Nie mogę wyslac na ofrum postu z linkiem do Google Maps - co się dzieje????

Dostaje info (kretynskie) wykryto spam i już. Ktos w Gazecie przesadzil z blokowaniem linkow na forum.

Chce od 3 dni wyslac post z linkami do przejść dla pieszych, zwezen i zmiany ilości pasow i dupa - nie mogę. A bez zdjęć z gogle maps moje posty nie maja sensu.
Obserwuj wątek
    • waga170 Re: Do admina - linki 11.05.15, 07:48
      > A bez zdjęć z gogle maps moje posty nie maja sensu.

Ze zdjeciami tez nie maja sensu. Przynajmniej nie mialy kiedys gdy kwestionowales obecnosc przejscia dla pieszych bo pasy nie byly bialo-czarne tylko bialo-brazowe
      • galtomone Ekspert od 7 bolesci 11.05.15, 09:13
        waga170 napisała:

> > A bez zdjęć z gogle maps moje posty nie maja sensu.
        >
        > Ze zdjeciami tez nie maja sensu. Przynajmniej nie mialy kiedys gdy kwestionowal
        > es obecnosc przejscia dla pieszych bo pasy nie byly bialo-czarne tylko bialo-br
        > azowe

Zatem wg ciebie, wystarczy polozyc sobie na dordze pasy czegos rownolegle (w opisywanym wypadku była to kostka w dwóch burych kolorach i nic więcej) i to już tworzy przejście dla pieszych?

Jako, ze z tego co pisales wtedy i obecnie wnioskuje, ze TAK - to kochany mylisz się i to bardzo.
    • liczbynieklamia Re: Do admina - linki 11.05.15, 18:43
      Z takimi niedogodnościami powinieneś się pogodzić, dzięki nim masz forum absolutnie, całkowicie i w 100% wolne od spamu ;)

A na serio - jakiegoś TinyURL nie próbowałeś?
      • galtomone Re: Do admina - linki 11.05.15, 19:50
        Probowalem.
        Dzis mi odpowiedzieli, ze przez dwa dni forum zadnych linkow nie przyjmowalo (na wszelki wypade) - cisza wyboracza czy cos ;-)
        • tiges_wiz Re: Do admina - linki 11.05.15, 20:15
          AES nie odpowiada za działanie forum. Ja tu bardziej moderatorem jestem a nie adminem.
          • galtomone Re: Do admina - linki 12.05.15, 07:42
            Ale (teoretycznie) mozesz dac komus znac, ze cos nie dziala ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka