Dodaj do ulubionych

Sex mojego zycia z autostopowiczka

IP: 195.116.133.* 14.09.04, 18:52
Ale dzisiaj przezylem, mowie wam!
Jechalem z Gdanska do Warszawy i w Pruszczy wzialem autostopowiczke, mloda
dziewczyne, niezla laske tak na oko 20-letnia. Nigdy nie biore przygodnych
pasazerow, a tym razem cos mnie tknelo i sie zatrzymalem. Dziewczyna niezla,
mowi, ze jedzie do Warszawy zalatwiac cos tam ze studiami na UJ, ze wlasnie
sie dostala na prawo. I warto bylo ja zabrac!
Ledwie przejechalismy 20 km, pogadalismy o tym i owym, a laska zaczela mnie
podrywac. Udawalem, ze nie wiem o co chodzi, a ona zaczela mi prawic
komplementy, ze uzywam ladnych perfum, jezdze super autem, ze jestem
przystojny. Kazdy by sie kapnal, ale ja udaje, ze nic. Nagle rozpiela mi
rozporek i zaczela tlamsic flinstona. Najpierw reka, potem ustami. Tego bylo
juz za wiele. Skrecilem na lesny parking, wyciedlismy w samochodu i wzialem ja
na stoliku zbitym z bali. Dobrze, ze mialem w schowku gumke, bo bylo warto!
Bylo cudownie. Jescze nigdy czegos takiego nie przezylem. To byl sex mojego
zycia, a mialem juz wiele partnerek. Kiedy dojechalismy do Warszawy nawet
mialem zamiasr wziac jej telefon, zeby moze sie spotkac, ale ona mowi, ze nie
szuka stalego zwiazku i nic z tego, bo jeszcze jest mloda i chce sie
wyszumiec. Czy kogos z was spotkalo cos podobnego?
Obserwuj wątek
    • Gość: cc Re: Sex mojego zycia z autostopowiczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 18:55
      taaa, wiele razy
      • Gość: croux Re: Sex mojego zycia z autostopowiczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 18:58
        a ile wziela ta autostopowiczka...?? 100
        • purhed Re: Sex mojego zycia z autostopowiczka 14.09.04, 19:00
          Gość portalu: croux napisał(a):

> a ile wziela ta autostopowiczka...?? 100

... hehe, dobre:)
        • Gość: bosman Re: Sex mojego zycia z autostopowiczka IP: 195.116.133.* 14.09.04, 19:20
          Widze, ze ty miales tylko takie doswiadczenia z kobietami.
          Zal mi ciebie.
      • Gość: s Re: Sex mojego zycia z autostopowiczka IP: *.crowley.pl 28.09.04, 09:09
        do W-wy załatwić cos ze studiami na UJ! Może więc trzeba bylo zawieść ją do
        Krakowa?
    • Gość: ciekawy Jaka fura jechales? n/t IP: *.apcom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 19:07
      • purhed Re: Jaka fura jechales? n/t 14.09.04, 19:11
        pewnie fabią HTP... do spłacenia już tylko 167 rat:)
        • Gość: bosman Re: Jaka fura jechales? n/t IP: 195.116.133.* 14.09.04, 19:23
          Masz cos do Skody?
      • Gość: bosman Re: Jaka fura jechales? n/t IP: 195.116.133.* 14.09.04, 19:14
        Skoda Octavia Laurent&Klement
        • purhed Re: Jaka fura jechales? n/t 14.09.04, 19:25
          Gość portalu: bosman napisał(a):

> Skoda Octavia Laurent&Klement

... ooo! to już klasa wyższa!
          • Gość: bosman Re: Jaka fura jechales? n/t IP: 195.116.133.* 14.09.04, 19:29
            Zazdroscisz?
            • Gość: Kocisz a kapelusz zdjąłeś? IP: 62.173.207.* 15.09.04, 09:05
              i powiedziała że to fajna fura???? a kapelusz przy dymaniu zdjąłeś????
              • Gość: bosman Re: a kapelusz zdjąłeś? IP: 195.116.133.* 15.09.04, 22:59
                debil
    • maly_facio1 ja 14.09.04, 19:11
      tam zawsze spotykam autostopowiczki, ktore jada do Warszawki zalatwiac cos na UJ
      (Uniwersytecie Jagielonskim w Krakowie:-)

• Gość: bosman Re: ja IP: 195.116.133.* 14.09.04, 19:22
        Jaki UJ? Oczywiscie, ze chodzi o UW.
    • Gość: Agata Re: Sex mojego zycia z autostopowiczka IP: 192.139.221.* 14.09.04, 19:13
      Ja tez raz tak mialam. Zabralam autostopowicza a on mnie zaczal ssac a jak sie
      zatrzymalam na poboczu to mnie wziol od tylu. Tez mnie potem prosil o telefon
      ale mu powiedzialam ze 30 zl wystarczy i nie musi wiecej dzwonic.
      • Gość: bosman Re: Sex mojego zycia z autostopowiczka IP: 195.116.133.* 14.09.04, 19:26
        Ssac w co?
      • Gość: Marius Re: Sex mojego zycia z autostopowiczka IP: *.proxy.aol.com 02.10.04, 16:37
        Slonko mozesz podac mi Swoj nr.tel?
    • Gość: TO JA Re: Sex mojego zycia z autostopowiczka IP: *.honeywell.com 14.09.04, 19:16
      Opisz dokladniej ten stolik z bali.
      • Gość: bosman Re: Sex mojego zycia z autostopowiczka IP: 195.116.133.* 14.09.04, 19:24
        A na co ci to? Nie byles nigdy na lesnym parkingu? Normalny stol z dwoch
        przecietych na pol bali.
        • Gość: lesio sado Re: Sex mojego zycia z autostopowiczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 19:39
          ale czy miał drzazgi?????
        • Gość: Al Gore Re: Sex mojego zycia z autostopowiczka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.09.04, 19:41
          Jesteście wszyscy jak dzieci. Gość nazmyślał jak w przedszkolu, a wy czytacie
          jakby nic. Jakby napisał, że uszczelnił swojego 126p i zszedł 500 m. pod wodę
          też byście się nie skapnęli. A już najlepszy w tym wszystkim jest ten UJ w
          Warszawie. Śmieszne to fakt, ale straszne, żeście wszyscy naiwni jak dzieci.
        • Gość: bosman Re: Sex mojego zycia z autostopowiczka IP: 80.51.103.* 14.09.04, 19:50
          ......... a potem wyjęła z plecaka saperkę i kazała mi kopać w tym lesie.
          Więc ja kopię, kopię i nagle coś zazgrzytało. Patrzę skrzynia ze skarbem, więc
          ja łapię się za rączkę od tej skrzyni z zaczynam ciągnąć, ale nic nie idzie.
          Myślę sobie co nie dam ci rady? Zaparłem się więc i ciągnę ccciiiąąąggnnnęęęęę
          cccccciiiiiiiiąąąąąąąąggggggggggnnnnnnnnnnnnęęęęęęęęęęę i dobrze ,że się
          obudziłem bo bym sobie ptaka urwał.
          • Gość: TO JA Re: Sex mojego zycia z autostopowiczka IP: *.honeywell.com 14.09.04, 20:19
            We snie to ja takie skrzynie otwieram ptakiem.
    • Gość: bobo Re: Sex mojego zycia z autostopowiczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 20:22
      Studentka prawa? Na dniach oczekuj wezwania do prokuratora na rozmowę w sprawie
      molestownia albo i jeszcze gorzej. A dziewczynka będzie miała na czesne do
      końca studiów.
      • Gość: pszczelarz Re: Sex mojego zycia z autostopowiczka IP: *.acn.pl 14.09.04, 20:48
        Jest taki dowcip z broda:
        - Podwieźć cię? [wymawiać: podwieś cie?, czyli: po 200?]
        - Nie, seks 100, a za 50 zrobie ci laske...

Rzeczywiscie, koleś nieźle się z tym ujotem przejechał.

pzdr
        pszczelarz
    • Gość: Mar UJ jest w Krakowie! IP: *.skorosze.2a.pl 15.09.04, 07:32
      Uniwersytet Jagielloński jest w Krakowie, a nie w Warszawie, więc jak mogla
      jechać do Warszawy, żeby coś załatwić na UJ?!
      • Gość: dzik Re: UJ jest w Krakowie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 11:25
        ość portalu: Mar napisał(a):

> Uniwersytet Jagielloński jest w Krakowie, a nie w Warszawie, więc jak mogla
        > jechać do Warszawy, żeby coś załatwić na UJ?!

W Warszawie miała przesiadkę do Krakowa:)
    • szymi_zalogowany A ja pozbawiłem dzisiaj cnoty moją dziewczynę 15.09.04, 08:01
      A ja pozbawiłem dzisiaj cnoty moją dziewczynę i jestem z tego dumny. Zrobiłem
      to na tylnym fotelu mojej benzynowej szóstki;) Było bardzo fajnie, jestem
      zadowolony, moja dziewczyna też...

Wy, czterocylindrowcy nie wiecie co to znaczy jeździć bulgoczącą jak wulkan
      benzynową szóstką i jak na to reagują piękne kobiety...
      • Gość: cylinder A jeździłeś tryskajacą ósemką kmiocie? IP: 62.173.207.* 15.09.04, 09:08
        Pytam? Jeździłeś? Czy na ręcznym tylko jeździsz?
      • Gość: Tomek F. Re: A ja pozbawiłem dzisiaj cnoty moją dziewczynę IP: *.terminus.pl / *.terminus.pl 15.09.04, 09:19
        szymi_zalogowany napisała:
        > A ja pozbawiłem dzisiaj cnoty moją dziewczynę i jestem z tego dumny. Zrobiłem
        > to na tylnym fotelu mojej benzynowej szóstki;) Było bardzo fajnie, jestem
        > zadowolony, moja dziewczyna też...
        > Wy, czterocylindrowcy nie wiecie co to znaczy jeździć bulgoczącą jak wulkan
        > benzynową szóstką i jak na to reagują piękne kobiety...

a gdzie tabelki z danymi ze kobiety w V6 latwiej osiagaja orgazm niz w R4

ps nie przeszkadzala jej zapsuta kliam?
      • Gość: arab Re: A ja pozbawiłem dzisiaj cnoty moją dziewczynę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 21:04
        szymi_zalogowany napisała:

> A ja pozbawiłem dzisiaj cnoty moją dziewczynę i jestem z tego dumny. Zrobiłem
        > to na tylnym fotelu mojej benzynowej szóstki;)

he he he a to cie nabrala
        cnote juz dawno stracila ze mna
      • Gość: jack 67 Re: A ja pozbawiłem dzisiaj cnoty moją dziewczynę IP: *.ppp.tiscali.fr 30.09.04, 23:35
        jezdzisz benzynowa szostka , a dopiero dzisiaj pozbawiles ja cnoty????
        powiedziala mi ze chodzicie ze soba juz piec lat.nie masz sie czym chwalic , ja
        jezdze R4 i szybciej mi to poszlo.
    • Gość: RF Re: Sex mojego zycia z autostopowiczka IP: 57.66.193.* 15.09.04, 09:34
      I wtedy się obudziłeś...spocony z ręką w....majtkach.
    • Gość: Proszek Re: Sex mojego zycia z autostopowiczka IP: *.damovo.com 15.09.04, 10:05
      Cześć, bosman trochę chyba przesadził, nie za bardzo chce mi się wierzyć. Sam
      natomiast miałem podobną przygodę, zakończenie było tylko inne... A było to tak:
      Pracuję w serwisie, więc sporo podróżuję po kraju. Autostopowiczów w zasadzie
      nie zabieram, bo często mam sporo wartościowego sprzętu w samochodzie - po co
      ryzykować. Kilka lat temu jechałem z Sanoka do Warszawy. Dokładnej daty nie
      pamiętam, ale był to jakiś wrzesień/październik, bo zimno juz było i wcześnie
      ciemno się zaczynało robić. Jadę więc sobie spokojnie w okolicach Opatowa,
      patrzę a tu na przystanku w deszczu stoi sobie młoda dziewczynka z tornistrem.
      Myślę sobie: wyszło dziecko ze szkoly i moknie w deszczu, co mi tam, zrobię
      dobry uczynek i podwiozę. Dziewczynka wsiadła i mówi, że do Ostrowca chce
      jechać, na oko miała ze 13, 14 lat, ale mogę się mylić, legitymacji szkolnej
      nie nie pokazywała. Jedziemy tak sobie i w pewnej chwili dziewczynka pyta:
      - Czy lubi się pan zabawić?
      - Zależy, co rozumiesz pod pojęciem zabawy. - odpowiadam.
      Na to ona:
      - Bo seksu to ja w zasadzie nie uprawiam, bo jeszcze dziewicą jestem, ale laskę
      to mogę panu zrobić...
      Trochę mnie zatkało, oczywiście nie skorzystałem z tej propozycji. Ale od tej
      chwili jeszcze rzadziej zabieram przygodnych autostopowiczów.
      Tak sobie potem myślałem, że dziewczynka w ten sposób zarabia sobie na swoje
      wydatki, bo po dojeczhaniu do Ostrowca stwierdziła, że ona jednak chce do Iłży,
      bo tam mieszka.
      Pozdrawiam
    • Gość: Zygfryd Re: Dupek oszukańczy IP: 212.160.138.* 15.09.04, 10:28

> Dziewczyna niezla,
      > mowi, ze jedzie do Warszawy zalatwiac cos tam ze studiami na UJ, ze wlasnie
      > sie dostala na prawo. I warto bylo ja zabrac!

Od kiedy to UJ (Uniwersytet Jagieloński) jest w Warszawie ćwoku?
      • Gość: kapitan Re: Dupek oszukańczy IP: *.zarzad.rudzka.com.pl 16.09.04, 13:43
        Bosman jest więcej na morzu niż lądzie przez to mu sie wszystko piepszy i w głowie i w majtach (ręką)
    • Gość: fabian Ja tak mam zawsze... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 10:48
      Ja tak mam zawsze odkąd kupiłem Skodę Fabia Sedan 1,2. Na widok takiej fury
      dziewczyny same wsiadają jak tylko skine palcem i po chwili same wyskakują z
      majtek. No, ale wiadomo, prawdziwy maczo w super samochodzie podkreślajacym
      jego walory...

Wy nie wiecie o to znaczy powozić prawdziwą limuzyną i mieć możliwosć robienia
      tego z każdą...

A potem tylko odprężajaca jazda lewym pasem, bo osiagi tego wozu to marzenie.

Żyć nie umierać

Tak w ogóle to przenieśmy ten wątek na forum Skoda, tam mają doswiadczenie w
      tych kwestiach większe niz tutaj;)
    • momba Re: Sex mojego zycia z autostopowiczka 15.09.04, 11:42
      Jesteście wszyscy nienormalni i zwyczajnie bosmanowi zazdrościcie, bo sami
      macie kompleksy i nigdy was nic takiego nie spotkało.
      Ja Ci bosman w 100% wierzę, bo wiem, że takie rzeczy po prostu dzieją się na
      świecie.
      sama niedawno bzyknęłam gościa w nocy w pociągu realacja Radom- Warszawa.
      Finał był taki, że w połowie drogi wysadził go kanar, bo nie miał biletu, a
      potem ten kanar namawiał mnie na śniadanie u niego 0 chyba coś widział....

Pozdrawiam wszystkich z fantazją, luzem i swobodą!
      Oby więcej takich jak bosman!!!
      • Gość: Stanley Do MOMBY IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 15.09.04, 12:21
        A jesteś ładna, czy inteligentna?
        • Gość: Kocisz Momba possiesz moja trąba? :)))) IP: 62.173.207.* 15.09.04, 12:53
          Będziesz jeszcze kiedyś jechać na tej trasie? Daj cynk to wskoczę nawet do
          pedzącego pociagu :))))
        • Gość: heh Re: Do MOMBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 18:03
          co się czepiasz Stanley? ciesz się, że świat taki róznorodny i możesz się
          wyróżniać

pozdr
          • Gość: Stanley Re: Do MOMBY IP: *.k.mcnet.pl 16.09.04, 15:01
            Jeszcze zależy jak się wyróżniasz..
      • adrian4u Re: Sex mojego zycia z autostopowiczka 15.09.04, 16:11
        No i gratulejszans:):):)
        A co - kobieta tez może:) - ech, gdzie te temperamentne i lubiące improwizację
        panie:) dobrej zanawy życzę i... do zobaczenia? :):):)

buźka,

Adrian
      • Gość: bosman Re: Sex mojego zycia z autostopowiczka IP: 195.116.133.* 15.09.04, 22:58
        Dzieki!
        To takich jak ty i ja swiat nalezy.
        Trzymaj sie!
        • Gość: real Re: Sex mojego zycia z autostopowiczka IP: *.icpnet.pl 15.09.04, 23:18
          Następny senny jeździec!!
    • Gość: TakMaByc? UUUUUUUUUUUUUUUUUU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 13:15
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=15789138
    • Gość: artur Re: Sex mojego zycia z autostopowiczka IP: *.acn.waw.pl 15.09.04, 20:55
      Taaa, jechała do Warszawy załatwić cos na UJ :))))). Na prawie powiadasz? A
      może na lewie, skoro nawet nie wiedziała, że UJ jest w Krakowie? No ale jak to
      mówią Haraszo!
      • Gość: marek IDIOCIE SIĘ COŚ ZAMAŻYŁO PO PYWIE .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 20:58
        • Gość: bosman Re: IDIOCIE SIĘ COŚ ZAMAŻYŁO PO PYWIE .... IP: 195.116.133.* 15.09.04, 23:00
          analfabeta
    • Gość: bosman I co z tego ze UJ jest w Krakowie? IP: 195.116.133.* 15.09.04, 22:57
      Czy to naprawde takie wazne?
      Powiedziala, ze studiuje na uniwerku i jakos tak automatycznie napisalem UJ,
      poniewaz sam mieszkalem przez 20 lat w Krakowie.
      Ale wiem, jak sie komus czegos zazdrosci, to trzeba sie czepiac szczegolow.
      Impotenci!
    • Gość: real Re: Sex mojego zycia z autostopowiczka IP: *.icpnet.pl 15.09.04, 23:15
      śnij dalej z ręką na flincie!!!!!!!!
    • Gość: szeregowiec R Re: Sex mojego zycia z autostopowiczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 00:36
      www.ripe.net/perl/whois?form_type=simple&full_query_string=&searchtext=195.116.133&do_search=Search
      • Gość: Adrian4u Re: Sex mojego zycia z autostopowiczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 11:45
        hiehiehie - czyżby to namiary na Bosmana??? :):):)
        • Gość: Proszek Re: Sex mojego zycia z autostopowiczka IP: *.damovo.com 20.09.04, 16:15
          To nie namiary na bosmana, niestety....
          To namiary na administratora sieci, w której byl komp, z którego nadano ta
          wiadomość. KOmputerów w sieci LAN może być bardzo dużo, a uzytkowników jeszcze
          więcej....
          Pozdry
          • r_kris Re: Sex mojego zycia z autostopowiczka 30.09.04, 11:37
            Jakby nie było to my płacimy za wugłupy tego debila bosmana...

Pisał z tej sieci:
            inetnum: 195.116.133.0 - 195.116.133.255
            netname: INTER-MON
            descr: Zarzad Wojsk Lacznosci i Informatyki
            descr: 00-904 Warszawa 6
            country: PL
            • michall2 Re: Sex mojego zycia z autostopowiczka 30.09.04, 12:38
              zatkało mnie... można wiedzieć jak odnalazłes tego bosmana z naszego CIA?
      • Gość: Kocisz Re: Sex mojego zycia z autostopowiczka IP: 62.173.207.* 16.09.04, 11:49
        To było brutalne :))))
    • Gość: Crazy Dog Re: Sex mojego zycia z autostopowiczka IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 16.09.04, 12:31
      Balcerowicz musi odejść!
      • Gość: marisha Re: Sex mojego zycia z autostopowiczka IP: 81.210.83.* 16.09.04, 15:12
        ..a potem sie obudziłeś:)
    • Gość: gość Re: Sex mojego zycia z autostopowiczka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.09.04, 13:41
      ale jaja
    • Gość: biker7 Re: Sex mojego zycia z autostopowiczka IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 21.09.04, 18:19
      bosman moglys chociaz zmyslic inna nazwe dl szkolki; a tak tobyl ks Jankowski
    • Gość: Zybert Re: Sex mojego zycia z autostopowiczka IP: 212.244.198.* 23.09.04, 09:44
      Osobiście mimo potknięcia z nazwą uniwersytetu wierzę, że to wszystko miało
      miejsce. Ja nie podwożę bo sam miałem raczej niemiłą przygodę. Jechałem kiedyś
      do Gdańska ze Starogardu Gdańskiego i podwiozłem 2 dziewczyny. Rozmowa się nie
      kleiła, dziewczyny były jakieś spięte, ale uznałem, że ten typ tak ma. Jakież
      było moje zdziwienie, gdy zobaczyłem je tego samego dnia wieczorem jak na
      dworcu PKP były totalnie naćpane i z typowymi dla kompociarzy akcesoriami.
      Strach mnie ogarnął co mogło się stać gdyby były na większym głodzie.
      Pozdrowienia dla wszystkich.
    • pendragon_pl Re: Sex mojego zycia z autostopowiczka 23.09.04, 15:54
      ...a potem mama obudziła Cię do szkoły.

> Ale dzisiaj przezylem, mowie wam!
      > Jechalem z Gdanska do Warszawy i w Pruszczy wzialem autostopowiczke, mloda
      > dziewczyne, niezla laske tak na oko 20-letnia. Nigdy nie biore przygodnych
      > pasazerow, a tym razem cos mnie tknelo i sie zatrzymalem. Dziewczyna niezla,
      > mowi, ze jedzie do Warszawy zalatwiac cos tam ze studiami na UJ, ze wlasnie
      > sie dostala na prawo. I warto bylo ja zabrac!
      > Ledwie przejechalismy 20 km, pogadalismy o tym i owym, a laska zaczela mnie
      > podrywac. Udawalem, ze nie wiem o co chodzi, a ona zaczela mi prawic
      > komplementy, ze uzywam ladnych perfum, jezdze super autem, ze jestem
      > przystojny. Kazdy by sie kapnal, ale ja udaje, ze nic. Nagle rozpiela mi
      > rozporek i zaczela tlamsic flinstona. Najpierw reka, potem ustami. Tego bylo
      > juz za wiele. Skrecilem na lesny parking, wyciedlismy w samochodu i wzialem ja
      > na stoliku zbitym z bali. Dobrze, ze mialem w schowku gumke, bo bylo warto!
      > Bylo cudownie. Jescze nigdy czegos takiego nie przezylem. To byl sex mojego
      > zycia, a mialem juz wiele partnerek. Kiedy dojechalismy do Warszawy nawet
      > mialem zamiasr wziac jej telefon, zeby moze sie spotkac, ale ona mowi, ze nie
      > szuka stalego zwiazku i nic z tego, bo jeszcze jest mloda i chce sie
      > wyszumiec. Czy kogos z was spotkalo cos podobnego?
      • mariusz.porada Re: Sex mojego zycia z autostopowiczka 24.09.04, 12:12
        W warszawie nie ma Uj tylko Uw jeśli już, siedzisz piszesz pierdoły i walisz
        konia pewnie przy tym
    • Gość: Johny Re: Sex mojego zycia z autostopowiczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 14:54
      UJ jest w Krakowie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka