Dodaj do ulubionych

Głośność centralnego zamka w Fabii

10.04.02, 21:06
Aha, i jeszcze jedno (bardzo przepraszam, że tak chaotycznie piszę, ale cały
czas mam w głowie tylko kupno Fabii). Czy centralny zamek podczas zamykania
robi takie głośne "bździeng" czy tylko ciche "pfuch"? Mój pies bardzo się boi,
gdy ktoś otwiera zamek typu "bździeng", a w ogóle nie reaguje na typ "pfuch".

Jeszcze raz przepraszam i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • arturx2 Re: Głośność centralnego zamka w Fabii 10.04.02, 21:50
      Też nie wiem jaki wydaje dźwięk, choć słyszałem że dźwięk ten podnieca
      właścicieli Fabii rodzaju męskiego. Nie wiem natomiast czy centralne w Fabii
      jest na gaz, koks czy olej opałowy. A może z elektrociepłowni?
    • Gość: orion Re: Głośność centralnego zamka w Fabii IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.04.02, 21:54
      Stary ja nie mam nic do fabii ale BARDZO CIĘ PROSZĘ nie wywołuj wilka z lasu i
      nie pisz przez jakiś czas o tym aucie na forum - bo w tym miejscu zaczęło to
      już być nietaktowne. A jak się będziesz upierał to np ARAFAT zrobi ci nie
      tylko "bździęk" czy "puff" ale nawet "kuku" i będzie "ała".
      Pozdrawiam bez wydawania dźwięków.
      • pinn Re: Głośność centralnego zamka w Fabii 10.04.02, 22:08
        Gość portalu: orion napisał(a):

> Stary ja nie mam nic do fabii ale BARDZO CIĘ PROSZĘ nie wywołuj wilka z lasu i
        > nie pisz przez jakiś czas o tym aucie na forum

Nie no, jasne, sorki. To kiedy będę mógł jeszcze napisać, bo mam kilka innych
        pytań dot. Fabii, a żona się upiera by na długi weekend w maju pojechać gdzieś
        nowym samochodem?
        • Gość: orion Re: Głośność centralnego zamka w Fabii IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.04.02, 22:25
          Wypatruj znaków na ziemi i niebie - one powiedzą Ci kiedy można zapytać o fabię.

A kupić możesz nawet jutro i samemu się przekonać czy warto (jednak w kupno
          szczerzę wątpię prowokatorze ale poudawać zawsze można).

Do kompletu zapytać można jeszcze o srednicę rury wydechowej w kontekście
          umieszczenia tam znacznej ilości buraków żeby w aucie przeciągów nie było.
          Można - tylko po co?
          • pinn Re: Głośność centralnego zamka w Fabii 10.04.02, 22:47

> Wypatruj znaków na ziemi i niebie - one powiedzą Ci kiedy można zapytać o fabię

Widzę oriona. Czy to już ????
            • Gość: orion Re: Głośność centralnego zamka w Fabii IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 11.04.02, 09:20
              Wypatruj średniego wozu!!!!
              • pinn Re: Głośność centralnego zamka w Fabii 11.04.02, 10:17

> Wypatruj średniego wozu!!!!

Widziałem! Widziałem!
                Stado przelatujących Octavii (coś wcześnie tej wiosny)

• Gość: orion Re: Głośność centralnego zamka w Fabii IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 11.04.02, 11:43
                  Czy kwakały donośnie? Bo jeśli tak to to zwykłe kaczki były. Wczoraj wieczorem
                  trzy takie zagubiły się nad Krakowem, chyba szukały jakiejś restauracji gdzie
                  nie ma w menu kaczek bo wujka Leona nie bedą jadły. Oktawie przylecą dopiero za
                  miesiąc razem z superbami.
                  • pinn Re: Głośność centralnego zamka w Fabii 11.04.02, 13:56

> Czy kwakały donośnie? Bo jeśli tak to to zwykłe kaczki były.

A skąd, normalnie jechały. Przecież na ziemi też miałem wypatrywać…

Leona nie kumam – Zawodowiec?

• Gość: orion Re: Głośność centralnego zamka w Fabii IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.04.02, 14:40
                      Skoro normalnie jechały to ja z kolei nie kumam czemu wcześniej pisałeś o
                      stadzie "przelatujących" oktawii? Czy to jakaś grypserka?
                      • pinn Re: Głośność centralnego zamka w Fabii 13.04.02, 14:54

> Skoro normalnie jechały to ja z kolei nie kumam czemu wcześniej pisałeś o
                        > stadzie "przelatujących" oktawii? Czy to jakaś grypserka?

Przecież się mówi "przeleciał na czerwonym przez skrzyżowanie"

Bo to taka podpucha była.
        • Gość: Darek Re: Głośność centralnego zamka w Fabii IP: 212.106.189.* 11.04.02, 08:36
          pinn napisał(a):

> Gość portalu: orion napisał(a):
          >
          > > Stary ja nie mam nic do fabii ale BARDZO CIĘ PROSZĘ nie wywołuj wilka z la
          > su i
          > > nie pisz przez jakiś czas o tym aucie na forum
          >
          > Nie no, jasne, sorki. To kiedy będę mógł jeszcze napisać, bo mam kilka innych
          > pytań dot. Fabii, a żona się upiera by na długi weekend w maju pojechać gdzieś
          > nowym samochodem?
          U waga na bzykanie!
      • Gość: Niknejm Piękne! Brawo Orion ;-))) (n/t) IP: *.pg.com 11.04.02, 10:08
    • arturx2 Re: Głośność centralnego zamka w Fabii 10.04.02, 22:03
      No i proszę, czy ktoś jeszcze ma wątpliwości że Arafat ze zgrają nie są
      terrorystami?
      • Gość: orion Re: Głośność centralnego zamka w Fabii IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.04.02, 22:09
        arturx do twojego ekstremizmu też mam sporo zastrzeżeń ale opowiadał się nie
        będę bo jestem tu z ramienia ONZ.:-)
        I chcę was tylko poinformować, że jeżeli obie strony konfliktu "fabia" nie
        zaprzestaną walk z uzyciem terrorystycznych metod, to przylecą B-52 i poproszą
        was na bombowy dywanik.
        • Gość: jacc Re: Głośność centralnego zamka w Fabii IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.04.02, 15:37
          O kurka to są już nowe dywaniki do Fabii
          Koniecznie powiedz gdzie można je zdobyć?
          • Gość: orion Re: Głośność centralnego zamka w Fabii IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.04.02, 16:30
            Za rogiem u pani Ziuty w spożywczym na pewno dostaniesz. W komplecie trzeba
            jednak kupić kilo pasztetówy i śrabcengi. Pasztetówa jak powszechnie wiadomo to
            najlepszy smar stały - żeby auto które ma nowe bombowe dywaniki broń boże nie
            skrzypiało. A śrabcengi po to żeby się wszystko kupy trzymało. Mam nadzieję że
            moja odpowiedź trzyma się kupy bo jak nie to lece po śrabcengi. Ja sam kupy się
            nie trzymam bo kupa jest "be" i śmierdzi.
            Pozdroovka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka