Dodaj do ulubionych

Nie chce odpalic

06.11.16, 02:33
Witam, mam maly problem. Otoz posiadam auto ford fiesta. Nie mialam z nim nigdy problemow, gdy dzis wrocilam do domu i zaparkowalam auto pod blokiem, stwierdzilam ze chce je przeparkowac, jednak gdy wsiadlam spowrotem do auta, nie chcialo odpali. Normalnie bylo slychac, ze kreci jednak a nic nie chcial odpali, gdzie doslownie niecala minute wczesniej normnie chodzil, przed tym zdarzeniem jechalam nim okolo godzine, nawet jakies 5 minut przed dotarciem pod blok, zgasl mi na skrzyzowaniu(z mojej winy) i normalnie od razu odpalil. Nie mam pojecia co sie stalo, moze ktos mial podobna sytuacje? Jest sie czym martwic? Jest jakas szansa ze rano normalnie odpali?
Obserwuj wątek
    • waga170 Nie filozofuj 06.11.16, 05:24
      > Witam, mam maly problem. Otoz posiadam auto ford fiesta.
      Nie maly a duzy problem.
      >gdy dzis wrocilam do domu i zaparkowalam auto pod blokiem,
      Ilopietrowy jest ten blok? (wazne)
      > Jest sie czym martwic?
      Nie martw sie absolutnie niczym, samo rano pojdzie na stacje i sie zatankuje.
      • xyz0702 Re: Nie filozofuj 06.11.16, 10:27
        Paliwa w baku jest jeszcze połowa :)
        • tiges_wiz Re: Nie filozofuj 06.11.16, 13:17
          dolary przeciwko orzechom, że to pompa paliwa padła ;)
          • nazimno Re: Nie filozofuj 06.11.16, 14:45
            Albo stosowny bezpiecznik.
          • waga170 Re: Nie filozofuj 06.11.16, 18:27
            Zakladamy ze to benzyniak. Pani nie raczyla podac.
        • waga170 Re: Nie filozofuj 06.11.16, 16:53
          Jezeli kreci jakby lzej i szybciej niz zazwyczaj to zerwal sie pasek rozrzadu.
          • tiges_wiz Re: Nie filozofuj 06.11.16, 16:58
            nie strasz pani ;) a może tylko wyłącznik elektromagnetyczny nie odbija ;)
        • waga170 Re: Nie filozofuj 06.11.16, 18:26
          Czy po przekreceniu kluczyka ale przed wlaczeniem rozrusznika slychac cichutkie buczenie w okolicach baku? Jezeli nie to moze byc nie dzialajaca pompa paliwa. Popros kogos zeby walnal w bak jakims trzonkiem od mlotka podczas gdy krecisz rozrusznikiem. Samochod moze wtedy odpalic ale w czasie jazdy moze w kazdej chwili zgasnac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka