dawid_dk 08.10.04, 15:55 No to A6 jest piekne pod kazdym wzgledem, kiedys wolalem BMW serii 5, ale przejzalem na oczy :) a mercedes E to juz wogole odpada, A6 jest najlepsze, wreszcie znowu audi wygralo z bmw i mercedesem :):):) Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: szumi Re: Audi A6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 21:35 Na Audi nie ma mocnych, a nowa szóstka nareszcie dorównała reszcie rodzinki !!! Zadna bejca nie podskoczy! Kto ma tylko kase niech qpuje, a tym co jush qpili gratuluje wyboru Link Zgłoś
szymiobsrany Re: Audi A6 09.10.04, 21:56 > A6 jak najbardziej ale tylko quattro i silnik V8 To szajs,taki Xedos go objezdza jak chce,jak se nazbieram kaski to se kupie V12 hyhyhyhyhy Link Zgłoś
dawid_dk Re: Audi A6 10.10.04, 10:52 szymiobsrany napisał: > > A6 jak najbardziej ale tylko quattro i silnik V8 > > To szajs,taki Xedos go objezdza jak chce,jak se nazbieram kaski to se kupie V12 > > hyhyhyhyhy Tak jasne, ale powiedz mi Xedos go odjezdza, ale audi jaki ma w tedy silnik panie mocny, noi ciekawe jakie to V12 sobie kupisz. 10 letnie?? Ja kupie te audi bede mial kofort itd, w takich autach jak to nie liczy sie az tak bardzo predkosc, przyspieszenie itd a tego xedosa wsadz sobie w... Link Zgłoś
wlogra1 Re: Audi A6 10.10.04, 11:45 Podad 4.9 metra długości? Głupota. Auta tej klasy to 4.8 metra max.Jesli mierzyć auta ich długością Audi jest bezkonkurencyjne.Dokad to prowadzi ? Następna A6 będzie miała z 5 m.Wielkość i wygląd to nie wszystko.Daleko jej choćby z silnikami do mistrza z R6 z Monachium. Nie podniecajcie się tak ,to tylko rozrośnięty VW. Link Zgłoś
fabricio Re: Audi A6 12.10.04, 19:55 Masz coś gościu do Volkswagena i Audi???!!!!Jak Ci nie pasuje,to wejdz na forum Skody Superb!!!Im większy samochód i roztaw osi,to jest lepszy komfort!!! Pojąłeś??!!! Link Zgłoś
wlogra1 Re: Audi A6 12.10.04, 20:52 No dopiero pisałem że ludowozofani to jacyś najarańcy.Mamy żywy przykład. Link Zgłoś