Dodaj do ulubionych

Debile na drogach.

• nazimno Re: Debile na drogach. 31.01.18, 13:42
      A ten tez niezly poy...

wiadomosci.wp.pl/dabrowa-gornicza-kierowca-terenowego-bmw-staranowal-11-aut-6215223556834945a

i pewnie na kupce prochow.
    • engine8 Re: Debile na drogach. 31.01.18, 20:57
      No i to nawet 3 durnych z chorymi ambicjami ktorzy zamiast odpuscic to zaczynaja pokazywac "a ja ci K pokaze".
      I co komu z tego przyszlo?
      KAzdy z tych 3 mogl wziac wiekszy oddech i nie byloby sprawy.... a niewile brakowalo i moglo dojsc do wiekszego problemu..
    • przyjemny_gosc Re: Debile na drogach. 31.01.18, 22:01
      To nie przypadek, że kierowca prowadził BMW...
      On jedzie BMW, na niego się nie trąbi i jego się nie wyprzedza. I to czym wyprzedza? Jakimś śmiesznym malcem? Jego Beemkę??? Wolne żarty.

Jak ktoś tak za wami jedzie, to wbijcie sobie w nawigację najbliższy posterunek policji i tam się kierujcie. Gwarantuję, że żaden agresywny kierowca BMW nie pojedzie za wami na parking policyjny.
      • engine8 Re: Debile na drogach. 31.01.18, 23:08
        Oj dziwne ze takie reakcje i dyskusje prtowadzicie.
        Jaki cel mialo w tym wypadku trabienie? No, troche sie wcisnal i pojechal...no ile czasu ten trabiacy na rondzie stracil przez to? No tak nie czas sie tu liczy ale ambicje? Chore ....
        A tu jeden Wazny od razu na klakson....Potem drugi go wyprzedza i hamuje a wiec prowokuje itd itp..... no i pokazywanie palcow prze szybe..... Nie sadzicie ze to prymitywne zachowanie?
        No a potem i on i kobieta w srodku wala przeklenstwami
        Nie wstyd tak sie zachowywac - jak wy to nazywacie, jak wiesniak?
        Nie wazne czy BMW czy co innego..... Nigdy nikom nie zajechales drogi?

Widze ze te kompleksy i chore abmicje so ciagle gleboko zakorzenione w narodzie...
        Chlop zywemu nie przepusci....
        • waga170 Re: Debile na drogach. 01.02.18, 03:17
          Przyczyna jest prosta, chlopy sie nie myja i potem ich jaja swedza. A juz najlepszy jes ten trzeci. Wyprzedzil pierwszego i zahamowal za to ze on zahamowal przed drugim. Cos mu sie we lbie obijalo ze trzeba sie bic o cudze, jak jego przodkowie to robili.
          Ja w zyciu bym nie zatrabil w tamtej sytuacji, moj majestat nie bylby wcale obrazony, wrecz przeciwnie, poczulbym sie razniej widzac ze sa jeszcze gorsi ode mnie:)
        • jackk3 Re: Debile na drogach. 01.02.18, 08:28
          Przyznaje racje.
        • bimota Re: Debile na drogach. 01.02.18, 11:23
          W DODATKU PRZEPIS NIE ZABRANIA "LEKKIEGO" WCISKANIA SIE. CZYLI TO, ZE KTOS MUSIAL TROCHE ZWOLNIC NIE OZNACZA WYMUSZENIA PIERWSZENSTWA. ZWLASZCZA NA RONDZIE, GDZIE NIE RAZ TRUDNO USTALIC KTO BYL PIERWSZY...
          • engine8 Re: Debile na drogach. 01.02.18, 17:25
            No wlasnie... W Polsce nic sie w ukladach miedzyludzkich nie porawi dopuki ludzi nie zaczna myslec inaczej - tzn wazniejsze bedzie aby sobie nawzjaem zycia nie utrudniac ponad to co mowi przepisy i jakie daja ludziom prawa.
            • vogon.jeltz Re: Debile na drogach. 01.02.18, 17:38
              Wszystko to pół biedy, bo nie było żadnych trupów. U was takie sytuacje "rozwiązuje się" przy pomocy broni palnej.
              • engine8 Re: Debile na drogach. 01.02.18, 22:09
                Hm..., widocznie cie "tyknelo" co w sumie dobrze jesli masz podobne maniery.
                • vogon.jeltz Re: Debile na drogach. 01.02.18, 22:26
                  Nie "tyknęło" tylko jak ty się wymądrzasz na temat układów międzyludzkich w Polsce, to ci tylko przypominam, jakie układy międzyludzkie panują w kraju, który wybrałeś. Wpisanie w gugla "road rage shooting" z zawężeniem do ostatniego tygodnia zwraca... 58 tysięcy wyników!
                  • engine8 Re: Debile na drogach. 01.02.18, 23:19
                    Nie musisz przypominac a raczej uczyc z tego co znalazles..
                    I jeszcze lepiej byloby sie tak zachowywac aby nie bylo tego typu problemow?
                    Bo to ze w Stanch sie z takich powodow strzelaja pokazuje jedynie do czego tego typu zachowania moga doprowadzic .
                    Moj komentzrz byl raczej ogolny a nie tylko na temt zachwania kierowcow.

I to ze tak reagujesz wlasnie potwierdza charakter Rodakow - nie odpuszcza - musi ich byc na wierzchu.

Twoje na wierzchu..... odpuszczam.. :)
              • bimota Re: Debile na drogach. 01.02.18, 22:50
                I MOZE DLATEGO TAKICH SYTUACJI JEST TAM MNIEJ, BO KAZADY WIE, CZYM TO SIE MOZE DLA NIEGO SKONCZYC...
      • samspade Re: Debile na drogach. 01.02.18, 07:21
        Nie wiem czym jechał nagrywajacy. Nie wiem czy bylo to bmw. A trzeci to nie bylo bmw
    • bimota Re: Debile na drogach. 31.01.18, 22:45
      POD KONIEC TO NAWET MOZNA SIE BYLO POSMIAC, JAK Z TYM GAZEM WYSKOCZYL.. :)

NO I JEDNEGO TAKIEGO ZGLOSILEM, ZA CO MAM SPRAWE W SADZIE...
    • qqbek Re: Debile na drogach. 01.02.18, 13:56
      Ja się już ustosunkowałem, jak żeś to na twarzoksiążkę wcześniej wrzucał.
      Jedna porada dla oglądających - wypada włączyć dźwięk, jak ma kto wyciszony, bo umknie wam (tak jak początkowo mi) to, gdzie ta "trzecia ameba" :D
    • klemens1 Re: Debile na drogach. 01.02.18, 16:13
      A mogli założyć kapelusz ...
      Kierowca bmw oczywiście jest zakompleksionym fiutem - najśmieszniejsze jest to, że zamiast skręcić tam gdzie chciał, to jechał za nagrywającym.
      Inna sprawa, że przy takim "zajechaniu" na początku jak na rondzie to bym nie trąbił.
      • bimota Re: Debile na drogach. 01.02.18, 16:20
        A NA JAKIM BYS TRABIL ? TRABI SIE TYLKO GDY WYSTEPUJE BEZPOSREDNIE ZAGROZENIE !
      • engine8 Re: Debile na drogach. 01.02.18, 17:36
        Kierowca BMW orginalne podejrzewam jechal za szybko no i byc moze nie mial wyjscia tylko sie wcisnac.. Ale ten manewr niczemu nie zagrazal... potem wychamowal aby nie wpasc w poslizg czy nie wjechac na nikogo przy zjezdzie - gosc z kamerka znow drugo trabil... i po wyprzedzniu Mitsubishi znow.... Po co on tego Mitsubishi wyprzedzal?
        No ale gosc po pierwsze wkurzyl go klaksonem conajmniej 3 razy i to byla za malo wiec nie omieszkal pokazac palca wyprzedzajac.. Tak ze trudno sie dziwic ze kierowce BMW sprowakowali obaj do tego aby sie solidnie wkurzyc....
        • klemens1 Re: Debile na drogach. 01.02.18, 20:26
          engine8 napisał(a):

> Kierowca BMW orginalne podejrzewam jechal za szybko no i byc moze nie mial wyjs
          > cia tylko sie wcisnac..

Widać na filmie że stoi drugi w kolejce. Trochę wymusił, ale tak to i ja czasem wymuszam - czyli delikatnie. I nikt nie trąbi.
          • tbernard Re: Debile na drogach. 02.02.18, 08:54
            Gdyby takie coś traktować jak wymuszenie i powód do trąbienia, to by w miastach w godzinach szczytu było jedno wielkie wycie.
            • samspade Re: Debile na drogach. 02.02.18, 08:59
              Zależy czy masz kamerkę czy nie. Jeśli nie ma się problemu nie ma. Jeśli sie ma dodaje gazu jednocześnie trąbiąc żeby mieć materiał na youtuba
      • samspade Re: Debile na drogach. 02.02.18, 06:33
        A jakim samochodem jedzie nagrywajacy? Ten dopiero ma kompleksy.
    • tbernard Re: Debile na drogach. 01.02.18, 19:18
      Kierowca z kamerką, to zwyczajny prostak (chodzi o początkowe trąbienie i późniejsze gestykulacje, gdy BMW już do skrętu w lewo się szykował). Gość w BMW to prostak i bandzior drogowy (chodzi o to co stało się po rzekomym "wymuszeniu"). Oboje powinni być pozbawieni prawka, bo z taką psychiką stanowią zagrożenie dla otoczenia.
      • engine8 Re: Debile na drogach. 01.02.18, 22:11
        No i ten w Mitsubishi co obydwu wyprzedzil zeby BMW "pokazac" ... zadnemu z tych 3 nic nie brakuje..
        • tbernard Re: Debile na drogach. 02.02.18, 08:51
          Odnośnie Mitsubishi mam wątpliwości, czy on cokolwiek komukolwiek chciał pokazywać, czy po prostu pojechać w swoją stronę. Zauważ, że jak Mitsubishi wyprzedzał, to debil w BMW zaczął przyśpieszać. Jedyne pewne jest, że nagrywający i ten z BMW do zwyczajne bydlęta.
          • engine8 Re: Debile na drogach. 02.02.18, 17:56
            No wiec kogo powinien dotyczyc ten STOP CHAM znak? Chyba tego co opublikowal to video? Zreszta tak mniej wiecej oceniono na Youtubie..
            Ale ze tam ludzi zarabiaja (jak w Hollywood) w zaleznosci od ilosci a nie jakosci i nie wazne co publikujesz i czyja wina - im wiecej kontrowersji tym lepiej..
    • forumrz Re: Debile na drogach. 01.02.18, 23:46
      najbardziej rozwala mnie w krakowie rondo barei... zobacz tdiforum.pl/viewtopic.php?f=20&t=8

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka