samspade 31.01.18, 12:22 Kierowca BMW uczulony na klakson - agresja na polskich drogach #67 Wasze Filmy Czy ludzi całkiem poyebało? Kumulacja 3 ameb w jednym miejscu i czasie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nazimno Re: Debile na drogach. 31.01.18, 13:42 A ten tez niezly poy... wiadomosci.wp.pl/dabrowa-gornicza-kierowca-terenowego-bmw-staranowal-11-aut-6215223556834945a i pewnie na kupce prochow. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Debile na drogach. 31.01.18, 20:57 No i to nawet 3 durnych z chorymi ambicjami ktorzy zamiast odpuscic to zaczynaja pokazywac "a ja ci K pokaze". I co komu z tego przyszlo? KAzdy z tych 3 mogl wziac wiekszy oddech i nie byloby sprawy.... a niewile brakowalo i moglo dojsc do wiekszego problemu.. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjemny_gosc Re: Debile na drogach. 31.01.18, 22:01 To nie przypadek, że kierowca prowadził BMW... On jedzie BMW, na niego się nie trąbi i jego się nie wyprzedza. I to czym wyprzedza? Jakimś śmiesznym malcem? Jego Beemkę??? Wolne żarty. Jak ktoś tak za wami jedzie, to wbijcie sobie w nawigację najbliższy posterunek policji i tam się kierujcie. Gwarantuję, że żaden agresywny kierowca BMW nie pojedzie za wami na parking policyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Debile na drogach. 31.01.18, 23:08 Oj dziwne ze takie reakcje i dyskusje prtowadzicie. Jaki cel mialo w tym wypadku trabienie? No, troche sie wcisnal i pojechal...no ile czasu ten trabiacy na rondzie stracil przez to? No tak nie czas sie tu liczy ale ambicje? Chore .... A tu jeden Wazny od razu na klakson....Potem drugi go wyprzedza i hamuje a wiec prowokuje itd itp..... no i pokazywanie palcow prze szybe..... Nie sadzicie ze to prymitywne zachowanie? No a potem i on i kobieta w srodku wala przeklenstwami Nie wstyd tak sie zachowywac - jak wy to nazywacie, jak wiesniak? Nie wazne czy BMW czy co innego..... Nigdy nikom nie zajechales drogi? Widze ze te kompleksy i chore abmicje so ciagle gleboko zakorzenione w narodzie... Chlop zywemu nie przepusci.... Odpowiedz Link Zgłoś
waga170 Re: Debile na drogach. 01.02.18, 03:17 Przyczyna jest prosta, chlopy sie nie myja i potem ich jaja swedza. A juz najlepszy jes ten trzeci. Wyprzedzil pierwszego i zahamowal za to ze on zahamowal przed drugim. Cos mu sie we lbie obijalo ze trzeba sie bic o cudze, jak jego przodkowie to robili. Ja w zyciu bym nie zatrabil w tamtej sytuacji, moj majestat nie bylby wcale obrazony, wrecz przeciwnie, poczulbym sie razniej widzac ze sa jeszcze gorsi ode mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Re: Debile na drogach. 01.02.18, 11:23 W DODATKU PRZEPIS NIE ZABRANIA "LEKKIEGO" WCISKANIA SIE. CZYLI TO, ZE KTOS MUSIAL TROCHE ZWOLNIC NIE OZNACZA WYMUSZENIA PIERWSZENSTWA. ZWLASZCZA NA RONDZIE, GDZIE NIE RAZ TRUDNO USTALIC KTO BYL PIERWSZY... Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Debile na drogach. 01.02.18, 17:25 No wlasnie... W Polsce nic sie w ukladach miedzyludzkich nie porawi dopuki ludzi nie zaczna myslec inaczej - tzn wazniejsze bedzie aby sobie nawzjaem zycia nie utrudniac ponad to co mowi przepisy i jakie daja ludziom prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
vogon.jeltz Re: Debile na drogach. 01.02.18, 17:38 Wszystko to pół biedy, bo nie było żadnych trupów. U was takie sytuacje "rozwiązuje się" przy pomocy broni palnej. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Debile na drogach. 01.02.18, 22:09 Hm..., widocznie cie "tyknelo" co w sumie dobrze jesli masz podobne maniery. Odpowiedz Link Zgłoś
vogon.jeltz Re: Debile na drogach. 01.02.18, 22:26 Nie "tyknęło" tylko jak ty się wymądrzasz na temat układów międzyludzkich w Polsce, to ci tylko przypominam, jakie układy międzyludzkie panują w kraju, który wybrałeś. Wpisanie w gugla "road rage shooting" z zawężeniem do ostatniego tygodnia zwraca... 58 tysięcy wyników! Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Debile na drogach. 01.02.18, 23:19 Nie musisz przypominac a raczej uczyc z tego co znalazles.. I jeszcze lepiej byloby sie tak zachowywac aby nie bylo tego typu problemow? Bo to ze w Stanch sie z takich powodow strzelaja pokazuje jedynie do czego tego typu zachowania moga doprowadzic . Moj komentzrz byl raczej ogolny a nie tylko na temt zachwania kierowcow. I to ze tak reagujesz wlasnie potwierdza charakter Rodakow - nie odpuszcza - musi ich byc na wierzchu. Twoje na wierzchu..... odpuszczam.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Re: Debile na drogach. 01.02.18, 22:50 I MOZE DLATEGO TAKICH SYTUACJI JEST TAM MNIEJ, BO KAZADY WIE, CZYM TO SIE MOZE DLA NIEGO SKONCZYC... Odpowiedz Link Zgłoś
samspade Re: Debile na drogach. 01.02.18, 07:21 Nie wiem czym jechał nagrywajacy. Nie wiem czy bylo to bmw. A trzeci to nie bylo bmw Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Re: Debile na drogach. 31.01.18, 22:45 POD KONIEC TO NAWET MOZNA SIE BYLO POSMIAC, JAK Z TYM GAZEM WYSKOCZYL.. :) NO I JEDNEGO TAKIEGO ZGLOSILEM, ZA CO MAM SPRAWE W SADZIE... Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Debile na drogach. 01.02.18, 13:56 Ja się już ustosunkowałem, jak żeś to na twarzoksiążkę wcześniej wrzucał. Jedna porada dla oglądających - wypada włączyć dźwięk, jak ma kto wyciszony, bo umknie wam (tak jak początkowo mi) to, gdzie ta "trzecia ameba" :D Odpowiedz Link Zgłoś
klemens1 Re: Debile na drogach. 01.02.18, 16:13 A mogli założyć kapelusz ... Kierowca bmw oczywiście jest zakompleksionym fiutem - najśmieszniejsze jest to, że zamiast skręcić tam gdzie chciał, to jechał za nagrywającym. Inna sprawa, że przy takim "zajechaniu" na początku jak na rondzie to bym nie trąbił. Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Re: Debile na drogach. 01.02.18, 16:20 A NA JAKIM BYS TRABIL ? TRABI SIE TYLKO GDY WYSTEPUJE BEZPOSREDNIE ZAGROZENIE ! Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Debile na drogach. 01.02.18, 17:36 Kierowca BMW orginalne podejrzewam jechal za szybko no i byc moze nie mial wyjscia tylko sie wcisnac.. Ale ten manewr niczemu nie zagrazal... potem wychamowal aby nie wpasc w poslizg czy nie wjechac na nikogo przy zjezdzie - gosc z kamerka znow drugo trabil... i po wyprzedzniu Mitsubishi znow.... Po co on tego Mitsubishi wyprzedzal? No ale gosc po pierwsze wkurzyl go klaksonem conajmniej 3 razy i to byla za malo wiec nie omieszkal pokazac palca wyprzedzajac.. Tak ze trudno sie dziwic ze kierowce BMW sprowakowali obaj do tego aby sie solidnie wkurzyc.... Odpowiedz Link Zgłoś
klemens1 Re: Debile na drogach. 01.02.18, 20:26 engine8 napisał(a): > Kierowca BMW orginalne podejrzewam jechal za szybko no i byc moze nie mial wyjs > cia tylko sie wcisnac.. Widać na filmie że stoi drugi w kolejce. Trochę wymusił, ale tak to i ja czasem wymuszam - czyli delikatnie. I nikt nie trąbi. Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Debile na drogach. 02.02.18, 08:54 Gdyby takie coś traktować jak wymuszenie i powód do trąbienia, to by w miastach w godzinach szczytu było jedno wielkie wycie. Odpowiedz Link Zgłoś
samspade Re: Debile na drogach. 02.02.18, 08:59 Zależy czy masz kamerkę czy nie. Jeśli nie ma się problemu nie ma. Jeśli sie ma dodaje gazu jednocześnie trąbiąc żeby mieć materiał na youtuba Odpowiedz Link Zgłoś
samspade Re: Debile na drogach. 02.02.18, 06:33 A jakim samochodem jedzie nagrywajacy? Ten dopiero ma kompleksy. Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Debile na drogach. 01.02.18, 19:18 Kierowca z kamerką, to zwyczajny prostak (chodzi o początkowe trąbienie i późniejsze gestykulacje, gdy BMW już do skrętu w lewo się szykował). Gość w BMW to prostak i bandzior drogowy (chodzi o to co stało się po rzekomym "wymuszeniu"). Oboje powinni być pozbawieni prawka, bo z taką psychiką stanowią zagrożenie dla otoczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Debile na drogach. 01.02.18, 22:11 No i ten w Mitsubishi co obydwu wyprzedzil zeby BMW "pokazac" ... zadnemu z tych 3 nic nie brakuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Debile na drogach. 02.02.18, 08:51 Odnośnie Mitsubishi mam wątpliwości, czy on cokolwiek komukolwiek chciał pokazywać, czy po prostu pojechać w swoją stronę. Zauważ, że jak Mitsubishi wyprzedzał, to debil w BMW zaczął przyśpieszać. Jedyne pewne jest, że nagrywający i ten z BMW do zwyczajne bydlęta. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Debile na drogach. 02.02.18, 17:56 No wiec kogo powinien dotyczyc ten STOP CHAM znak? Chyba tego co opublikowal to video? Zreszta tak mniej wiecej oceniono na Youtubie.. Ale ze tam ludzi zarabiaja (jak w Hollywood) w zaleznosci od ilosci a nie jakosci i nie wazne co publikujesz i czyja wina - im wiecej kontrowersji tym lepiej.. Odpowiedz Link Zgłoś
forumrz Re: Debile na drogach. 01.02.18, 23:46 najbardziej rozwala mnie w krakowie rondo barei... zobacz tdiforum.pl/viewtopic.php?f=20&t=8 Odpowiedz Link Zgłoś