jeepwdyzlu 04.06.18, 11:32 Wyjdź na górę wysoką Wyjdź na górę jasną Na Syjon, na Meru Na święty szczyt... Salut, Przyjacielu!! Jeep Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nazimno Re: OT Brygada Kryzys 04.06.18, 11:35 Ja sadze, ze wielu pojedzie tam raczej prawdziwa terenowka z dobrym 4x4. Nikomu nie chce sie zap... na piechote. Odpowiedz Link Zgłoś
jestklawo Re: OT Brygada Kryzys 04.06.18, 13:08 > Przyjacielu!! co spiewali z Malejonkiem na pogrzebie Slawka ? Odpowiedz Link Zgłoś
jestklawo Re: OT Brygada Kryzys 05.06.18, 07:27 OK, powiedzmy. Ale to można znaleźć w necie. Dziś sprawdziłem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: OT Brygada Kryzys 05.06.18, 14:43 No i? Bo nie kumam. Szacunku czlowiekowi, który odszedł przedwcześnie nie chcesz okazać? Sprawdzasz czy miałem prawo użyć słowa przyjaciel? Zmilczę.... 😕 Odpowiedz Link Zgłoś
jestklawo Re: OT Brygada Kryzys 06.06.18, 07:25 > Szacunku czlowiekowi, który odszedł przedwcześnie nie chcesz okazać? skąd taki wniosek? > Sprawdzasz czy miałem prawo użyć słowa przyjaciel? ... i pewnie masz wszystkie Jego płyty? Odpowiedz Link Zgłoś