nazimno 31.07.18, 13:28 www.radiowroclaw.pl/articles/view/79580/Za-jazde-po-A4-posypia-sie-mandaty-Odcinkowy-pomiar-predkosci-juz-w-sierpniu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qqbek Re: wreszcie 31.07.18, 13:43 Zakładasz, że rozwiązanie z krajów cywilizowanych zda się na coś w cywilizacyjnej dżungli. Ja mam odcinkowy koło siebie... ten chyba najbardziej dochodowy w całej sieci CANARD - w Łuszczowie przy DK82... i nic mnie tak nie wku_rwia jak ten odcinek pomiarowy (2900m). Wolno tam jechać 90km/h, a Janusze i Grażynki zwalniają do 70... już nie raz było tak, że wyprzedziłem 6-7 samochodów na opomiarowanym odcinku tylko potem, żeby kawałek dalej, w tak samo niezabudowanym (tyle, że już przy ograniczeniu do 70 naginanym przeze mnie do 80) być przez te niedawne "ślimaki" wyprzedzonym. A odcinek jest najbardziej dochodowy, bo tamtędy dobrze opłacane węglokopy jeżdżą do kopalni w Bogdance i jak im się śpieszy na szychtę (względnie do fedrowania żony w domu po szychcie) to gdzieś mają wszelkie ograniczenia. Żeby nie było tak na A4, że Janusze z Grażynkami będą zwalniały do 90km/h... by po chwili odkryć, że w dupie im zaparkował jakiś PH-owiec, który jechał 150 i "miał gdzieś ograniczenia". Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: wreszcie 31.07.18, 13:48 Zobaczy sie, co bedzie. Nie ma sensu tworzenie scenariuszy. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: wreszcie 31.07.18, 17:53 Ale jedno jest pewne ze do Polski nigdy dlugo nie jade a o powrocie na stale nie ma mowy... :) Odpowiedz Link Zgłoś