Dodaj do ulubionych

Kto kroluje na forum w obrazaniu innych?

11.09.18, 18:07
Ciekawe jakby zrobic statystyke kto na tym forum uzywa i wymysla najwiecej obrazliwych slow?
A moze ktos liczy?
Obserwuj wątek
    • nazimno Re: Kto kroluje na forum w obrazaniu innych? 11.09.18, 18:26
      Oczywiscie, ze ja.
      Waga nie dorasta mi do piet.

PS
      Probujesz zwolac operatywke dyscyplinarna komitetu zakladowego "waszej partii"?
      Zacznij od zlozenia doniesienia do komitetu centralnego.
      I nie oszczedzaj "slow", dla podniesienia rangi donosu.

• engine8 Re: Kto kroluje na forum w obrazaniu innych? 11.09.18, 18:43
        poczekamy zobaczymy..
    • vogon.jeltz Re: Kto kroluje na forum w obrazaniu innych? 11.09.18, 18:37
      Co to jest "obraźliwe słowo", stary jankeski głąbie?
      • engine8 Re: Kto kroluje na forum w obrazaniu innych? 11.09.18, 18:43
        napisales tu 3
        • nazimno Re: Kto kroluje na forum w obrazaniu innych? 11.09.18, 18:48
          One sa obrazliwe, gdy dotycza starego, jankeskiego glaba.
          W przeciwnym wypadku to tylko slowa.
        • vogon.jeltz Re: Kto kroluje na forum w obrazaniu innych? 11.09.18, 18:56
          Napisałem co najwyżej jedno (bo o ile co do twojego intelektu można polemizować, to "stary" i "jankeski" są neutralnymi emocjonalnie określeniami faktów). W dodatku napisałem ironicznie.
          • engine8 Re: Kto kroluje na forum w obrazaniu innych? 11.09.18, 19:05
            "Jankes (ang. Yankee lub Yank) – posiadające wiele znaczeń określenie Amerykanina. Czasami ma ono zabarwienie negatywne i często odnosi się do osób z północnej części Stanów Zjednoczonych."

Ja sie zwrocisz do protytutki "Ty Ku.o" to ona potraktuje to jako neutralne slowo - okresleni faktu?
            i sprobuj czarnego nazwac czarnym.
            Zwrocenie sie do kolegi Ty stary" to normalny slang ale nazwanie starego starym, glupigo glupim, rudego rudym a chamskiego osobnika chamem to juz nie bardzo.
            • engine8 Re: Kto kroluje na forum w obrazaniu innych? 11.09.18, 19:10
              Oh , przegapilem to "bo o ile co do twojego intelektu można polemizować" i nie potraktowalem negatywnie... :)
              Po pierwsze....
              A po drugie ...
            • vogon.jeltz Re: Kto kroluje na forum w obrazaniu innych? 11.09.18, 19:17
              Czyli obraźliwe jest dla kogo to, co kto sam se uzna za obraźliwe. A zatem twoje początkowe pytanie jest kompletnie pozbawione sensu, bo jednoznaczna odpowiedź na nie nie istnieje.
              • engine8 Re: Kto kroluje na forum w obrazaniu innych? 11.09.18, 21:03
                Ja - w odroznieniu od ciebie, wogole pisze, mowie i zyje bez najmniejszego sensu LOL....
                Ale poniewaz tu jestes i piszesz to moge sie uczyc....
    • qqbek Misio... 11.09.18, 21:53
      ...w najmniej oryginalny i wyszukany sposób udowadnia wszystkim, że ma ich w dupie, nic nie rozumie (albo nie chce mu się przeczytać), ale i tak wklei po raz tysięczny swoje "mądrości", których krynicą może być tylko jedno miejsce.

Gdyby ktoś miał jeszcze wątpliwości, co to za miejsce, służą "poglądowym" dowcipem:

Siedzi Puchatek przed domkiem i ogląda swój paluszek.

Ogląda, główkuje, znów ogląda.

"Kupka, czy czekolada."
      "Kupka, czy czekolada?"
      Dywaguje.

Zbliża paluszek do nozdrzy.
      "Kupka, czy czekolada?"

Jeszcze bliżej i znów:
      "Kupka, czy czekolada?".

W końcu zlizuje ze smakiem, konstatując "CZEKOLADA!".

Po chwili dopadają go jednak wątpliwości:
      "Skąd u mnie w dupie czekolada?"
      • engine8 Re: Misio... 12.09.18, 00:09
        no to sie nazi obrazi ze stracil swoje pierwsze miejsce... i bedzie jeszcze gorszy..
    • jeepwdyzlu Re: Kto kroluje na forum w obrazaniu innych? 11.09.18, 22:10
      Nie dorastacie mi do pięt.
      Jestem tu największym chamem i jestem z tego dumny...
      Jeep
      • qqbek Re: Kto kroluje na forum w obrazaniu innych? 11.09.18, 22:23
        Co nie znaczy, że nie staramy się czasem Ciebie detronizować ;)
      • agios_pneumatos Re: Kto kroluje na forum w obrazaniu innych? 13.09.18, 21:07
        jeepwdyzlu napisał:

> Nie dorastacie mi do pięt.
        > Jestem tu największym chamem i jestem z tego dumny...
        > Jeep
        >

Gupi jesteś. :)
        • engine8 Re: Kto kroluje na forum w obrazaniu innych? 14.09.18, 16:59
          No wlasnie, napisal prawde to glupi....
    • tbernard Re: Kto kroluje na forum w obrazaniu innych? 11.09.18, 22:22
      Ja staram się nie obrażać innych, ale czasem mi to nie wychodzi.
      • engine8 Re: Kto kroluje na forum w obrazaniu innych? 12.09.18, 00:14
        JA sie zastrzele.... To na ulicy kazdy palcami innych pokazuje a tu kazdy sie chwali...
        A jakby tak bylo odwrotnie?
        "No ty mi tu K.. .nie pier..l ze to ty mnie walnales - Ta ja ci przyjeb,,,,, ale za slabo bo chcialem mocniej i prosto w teoje drzwi ale Ty Durniu za szybko jechales i minalem cie a walnalem w blotnik. Ale walnalem i cie skasowalme ma nadzieje"

"No znalazl sie cwaniaczek chwalipieta,, przeciez ja ci sie nadstawilem - specjalnioe podjechalem i nie udawaj takiego cwaniaka ze ty to wykumalec - to moja zasluga"
    • trypel Re: Kto kroluje na forum w obrazaniu innych? 13.09.18, 15:48
      Może to stary filmik ale idealnie wpasowuje się w klimat ostatnich dyskusji
      youtu.be/lKvUYdGUPGc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka