engine8 11.09.18, 18:07 Ciekawe jakby zrobic statystyke kto na tym forum uzywa i wymysla najwiecej obrazliwych slow? A moze ktos liczy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nazimno Re: Kto kroluje na forum w obrazaniu innych? 11.09.18, 18:26 Oczywiscie, ze ja. Waga nie dorasta mi do piet. PS Probujesz zwolac operatywke dyscyplinarna komitetu zakladowego "waszej partii"? Zacznij od zlozenia doniesienia do komitetu centralnego. I nie oszczedzaj "slow", dla podniesienia rangi donosu. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Kto kroluje na forum w obrazaniu innych? 11.09.18, 18:43 poczekamy zobaczymy.. Odpowiedz Link Zgłoś
vogon.jeltz Re: Kto kroluje na forum w obrazaniu innych? 11.09.18, 18:37 Co to jest "obraźliwe słowo", stary jankeski głąbie? Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Kto kroluje na forum w obrazaniu innych? 11.09.18, 18:43 napisales tu 3 Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: Kto kroluje na forum w obrazaniu innych? 11.09.18, 18:48 One sa obrazliwe, gdy dotycza starego, jankeskiego glaba. W przeciwnym wypadku to tylko slowa. Odpowiedz Link Zgłoś
vogon.jeltz Re: Kto kroluje na forum w obrazaniu innych? 11.09.18, 18:56 Napisałem co najwyżej jedno (bo o ile co do twojego intelektu można polemizować, to "stary" i "jankeski" są neutralnymi emocjonalnie określeniami faktów). W dodatku napisałem ironicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Kto kroluje na forum w obrazaniu innych? 11.09.18, 19:05 "Jankes (ang. Yankee lub Yank) – posiadające wiele znaczeń określenie Amerykanina. Czasami ma ono zabarwienie negatywne i często odnosi się do osób z północnej części Stanów Zjednoczonych." Ja sie zwrocisz do protytutki "Ty Ku.o" to ona potraktuje to jako neutralne slowo - okresleni faktu? i sprobuj czarnego nazwac czarnym. Zwrocenie sie do kolegi Ty stary" to normalny slang ale nazwanie starego starym, glupigo glupim, rudego rudym a chamskiego osobnika chamem to juz nie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Kto kroluje na forum w obrazaniu innych? 11.09.18, 19:10 Oh , przegapilem to "bo o ile co do twojego intelektu można polemizować" i nie potraktowalem negatywnie... :) Po pierwsze.... A po drugie ... Odpowiedz Link Zgłoś
vogon.jeltz Re: Kto kroluje na forum w obrazaniu innych? 11.09.18, 19:17 Czyli obraźliwe jest dla kogo to, co kto sam se uzna za obraźliwe. A zatem twoje początkowe pytanie jest kompletnie pozbawione sensu, bo jednoznaczna odpowiedź na nie nie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Kto kroluje na forum w obrazaniu innych? 11.09.18, 21:03 Ja - w odroznieniu od ciebie, wogole pisze, mowie i zyje bez najmniejszego sensu LOL.... Ale poniewaz tu jestes i piszesz to moge sie uczyc.... Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Misio... 11.09.18, 21:53 ...w najmniej oryginalny i wyszukany sposób udowadnia wszystkim, że ma ich w dupie, nic nie rozumie (albo nie chce mu się przeczytać), ale i tak wklei po raz tysięczny swoje "mądrości", których krynicą może być tylko jedno miejsce. Gdyby ktoś miał jeszcze wątpliwości, co to za miejsce, służą "poglądowym" dowcipem: Siedzi Puchatek przed domkiem i ogląda swój paluszek. Ogląda, główkuje, znów ogląda. "Kupka, czy czekolada." "Kupka, czy czekolada?" Dywaguje. Zbliża paluszek do nozdrzy. "Kupka, czy czekolada?" Jeszcze bliżej i znów: "Kupka, czy czekolada?". W końcu zlizuje ze smakiem, konstatując "CZEKOLADA!". Po chwili dopadają go jednak wątpliwości: "Skąd u mnie w dupie czekolada?" Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Misio... 12.09.18, 00:09 no to sie nazi obrazi ze stracil swoje pierwsze miejsce... i bedzie jeszcze gorszy.. Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: Kto kroluje na forum w obrazaniu innych? 11.09.18, 22:10 Nie dorastacie mi do pięt. Jestem tu największym chamem i jestem z tego dumny... Jeep Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Kto kroluje na forum w obrazaniu innych? 11.09.18, 22:23 Co nie znaczy, że nie staramy się czasem Ciebie detronizować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agios_pneumatos Re: Kto kroluje na forum w obrazaniu innych? 13.09.18, 21:07 jeepwdyzlu napisał: > Nie dorastacie mi do pięt. > Jestem tu największym chamem i jestem z tego dumny... > Jeep > Gupi jesteś. :) Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Kto kroluje na forum w obrazaniu innych? 14.09.18, 16:59 No wlasnie, napisal prawde to glupi.... Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Kto kroluje na forum w obrazaniu innych? 11.09.18, 22:22 Ja staram się nie obrażać innych, ale czasem mi to nie wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Kto kroluje na forum w obrazaniu innych? 12.09.18, 00:14 JA sie zastrzele.... To na ulicy kazdy palcami innych pokazuje a tu kazdy sie chwali... A jakby tak bylo odwrotnie? "No ty mi tu K.. .nie pier..l ze to ty mnie walnales - Ta ja ci przyjeb,,,,, ale za slabo bo chcialem mocniej i prosto w teoje drzwi ale Ty Durniu za szybko jechales i minalem cie a walnalem w blotnik. Ale walnalem i cie skasowalme ma nadzieje" "No znalazl sie cwaniaczek chwalipieta,, przeciez ja ci sie nadstawilem - specjalnioe podjechalem i nie udawaj takiego cwaniaka ze ty to wykumalec - to moja zasluga" Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Kto kroluje na forum w obrazaniu innych? 13.09.18, 15:48 Może to stary filmik ale idealnie wpasowuje się w klimat ostatnich dyskusji youtu.be/lKvUYdGUPGc Odpowiedz Link Zgłoś