Dodaj do ulubionych

Pozdrowienia od Bywalca...

15.10.19, 08:34
...to ja, harpie moderatorki mnie zbanowały.
Obserwuj wątek
    • nazimno Re: Pozdrowienia od Bywalca... 15.10.19, 09:00
      A dobrze "to" robia?
      Moze warto im dac sie "zbanowac"...
    • igor.pukajew Re: Pozdrowienia od Bywalca... 26.06.20, 00:48
      :)
      • waga170 Re: Pozdrowienia od Bywalca... 26.06.20, 02:10
        Eee, wedlug Naziego dobrze "to" zrobic to sie spierdziec albo zesrac, koniecznie na dobrze smierdzaco.
    • igor.pukajew Re: Pozdrowienia od Bywalca... 26.06.20, 09:46
      to w kontekście zarzutów, że niby Igor jest kremlowskim botem i że nie jest bywalcem...
      • vogon.jeltz Re: Pozdrowienia od Bywalca... 26.06.20, 12:17
        A bywalec nie może być kremlowskim botem? ;-)
        • igor.pukajew Re: Pozdrowienia od Bywalca... 26.06.20, 12:27
          nie, bywalec jest samodzielnie i niezależnie myślący
          • nazimno Re: Pozdrowienia od Bywalca... 26.06.20, 12:34
            i stąd nazywa się Igor pukajew
          • vogon.jeltz Re: Pozdrowienia od Bywalca... 26.06.20, 12:39
            > nie, bywalec jest samodzielnie i niezależnie myślący

Wszystkie pisie i kremlowskie trolle zawsze opowiadają duby smalone o "samodzielnym myśleniu".
            • igor.pukajew Re: Pozdrowienia od Bywalca... 26.06.20, 12:42
              komuszek leninek / czegewarka (notabene morderca i szubrawiec) szuka kremlowskiego trolla u wyborcy antyrosyjskiej partii i o poglądach wyraźnie antykomunistycznych.
              Paradne.
              • only_the_godfather Re: Pozdrowienia od Bywalca... 26.06.20, 12:51
                Tzn kogo ty popierasz?Bo jak PiS to znowu sobie zaprzeczasz, bo to jest akurat bardzo pro rosyjska partia i ma poglądy wyraźnie komunistyczne.
                • igor.pukajew Re: Pozdrowienia od Bywalca... 26.06.20, 13:11
                  Na czym polega prorosyjskość PiSu wytłumaczysz mi?
                  Bo ja widzę działania antyrosyjskie: poparcie dla przerwrotów władzy na Ukrainie, wsparcie dla Gruzji po rosyjskiej agresji, budowa terminala gazowego i rury nord pipe, zacieśnianie stosunków z USA, dążenie do budowy amerykańskiej tarczy antyrakietowej w PL i przenoszenia amerykańskich żołnierzy z USA do PL itp.

Osobiście jestem antyrosyjski i antyamerykański (nie wiem, który reżim jest gorszy i które imperium jest większym złym imperium). Ja osobiście uważam, że nie powinniśmy popierać ani Rosji ani USA ani Niemiec tylko od każdego czerpać korzyści i z każdym prowadzić interesy. W polityce zagranicznej nie ma przyjaźni, są tylko interesy. W szczególności z naszym położeniem geograficznym i geopolitycznym. Trzeba sobie zdać uwagę z tego, że dla Rosji nie jesteśmy ważni. Ważne jest USA. Rosja każde amerykańskie działanie na terytorium polski będzie traktować jak działanie antyrosyjskie i wprowadzać równoległe antydziałania. Umieścimy amerykańskie rakiety w PL (i jeszcze za to suto zapłacimy) - Rosja nie będzie myśleć, że to dla obrony tylko traktować jako zagrożenie dla Moskwy i umieści rakiety w Kaliningradzie wycelowane w te rakiety w PL. Itp. Ja nie chcę, żeby Polska była poligonem amerykańsko-rosyjskim.
                  Jak Rosja napadła na Ukrainę to dlatego, że bała się, że USA tam wejdą. Jak my poparliśmy sankcje na Rosję, to najbardziej dostała Polska na rosyjskich sankcjach (np. na nasze jabłka).
                  Cały czas jak głupki udzielamy się w nie naszej rozgrywce USA-PL.

Podoba mi się koncepcja międzymorza.
                  • only_the_godfather Re: Pozdrowienia od Bywalca... 26.06.20, 13:15
                    PiS to taka zakamuflowana opcja rosyjska. Niby są przeciw, ale robią wszystko, żeby stać się drugą Białorusią i wpaść w objęcia wielkiego rosyjskiego niedźwiedzia. Na czym polega pro rosyjskość?Na tym, że jesteśmy skłócenie z całą Europą, a jak na wypieprzą z UE, albo pod rządami tych idiotów sami z niej wyjdziemy to nie zastanie nam nic innego jak ramiona wielkie rosyjskiego niedźwiedzia.
                    • igor.pukajew Re: Pozdrowienia od Bywalca... 26.06.20, 13:26
                      Nie rozumiem twojego toku myślenia. Nikt nas z UE nie wypieprzy - wręcz przeciwnie - po odejściu UK jedno duże państwo mniej. Powinniśmy dążyć do tego, żeby razem z Niemcami i Francją rządzić Unią.
                      • only_the_godfather Re: Pozdrowienia od Bywalca... 26.06.20, 13:32
                        Fakt, wyrzucić może i nas nie wyrzucą z jednego powodu, Niemcy czy Czesi nie będą chcieli graniczyć bezpośrednio z państwem leżącym w Rosyjskiej strefie wpływów. My samy wyjdziemy bo jak to powiedział twój ulubieniec, UE to jest jakaś wyimaginowana wspólnota i nie będą nam w obcych językach mówić jaki mamy mieć ustrój w Polsce. Zająć miejsce po Wielkiej Brytanii w UE?Jasne powinniśmy, ale nie z tym rządem który jest skłócony z całą UE. Aktualnie nikt nas poważnie nie traktuje w UE.
                    • jestklawo Re: Pozdrowienia od Bywalca... 26.06.20, 13:34
                      > a jak na wypieprzą z UE, albo pod rządami tych idiotów sami z niej wyjdziemy
                      > to nie zastanie nam nic innego jak ramiona wielkie rosyjskiego niedźwiedzia.

nijak żyć bez pana?
                  • millord Re: Pozdrowienia od Bywalca... 26.06.20, 13:38
                    igor.pukajew napisał:

> Podoba mi się koncepcja międzymorza.

chyba Trójmorza :)

pl.wikipedia.org/wiki/Trójmorze
                    • igor.pukajew Re: Pozdrowienia od Bywalca... 26.06.20, 16:39
                      Racja, trójmorze. To kolejny Misiek?
                      • millord Re: Pozdrowienia od Bywalca... 26.06.20, 17:47
                        igor.pukajew napisał:

> Racja, trójmorze. To kolejny Misiek?

a ty pochodzisz z jednego z krajów Trójmorza?
                        Chorwacja?
                        a USA są za Trójmorzem:)
                  • vogon.jeltz Re: Pozdrowienia od Bywalca... 26.06.20, 17:36
                    > Na czym polega prorosyjskość PiSu wytłumaczysz mi?

Od działalności Macierewicza począwszy, na grze na osłabienie Unii Europejskiej skończywszy.
              • vogon.jeltz Re: Pozdrowienia od Bywalca... 26.06.20, 17:34
                > komuszek leninek / czegewarka (notabene morderca i szubrawiec)
                > szuka kremlowskiego trolla

Nie mam pojęcia o czym tutaj opowiadasz, ruski trollu. Jeśli widzisz jakichś leninków i czegewarków, to może powinieneś skonsultować się z dobrym psychiatrą?

> u wyborcy antyrosyjskiej partii i o poglądach wyraźnie antykomunistycznych.

W sensie że pisiory, realizujący interesy Rosji i praktykujący bolszewizm stosowany, są antyrosyjscy i antykomunistyczni? Nie rozśmieszaj mnie, sowiecka małpo.
                • igor.pukajew Re: Pozdrowienia od Bywalca... 26.06.20, 18:32
                  Vogon jestes idiotą. Nie, wróć, kretynem imbecylem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka