romczasty2 26.03.21, 21:17 Jutro idę do sklepu kupić vitarę. Powiedzcie, że dobrze robię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr.hayd Re: Nowe wozidlo 26.03.21, 22:04 Jest jeszcze jakiś wybór, czy tylko 1,4 z mild hybrid? Jak dla mnie to ciężki wybór pomiędzy Vitarą a S-Crossem. Prawie to samo, S-Cross troszeczkę droższy, dopłacasz za ciut większy bagażnik i odrobinę więcej miejsca na tylnej kanapie. Ja ma rodzinę, więc bym się zdecydował. Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: Nowe wozidlo 26.03.21, 22:18 Jak Ci się podoba to dobrze. Suzuki ma kontrowersyjny design (ale niektórym się podoba), a w kategorii relacja ceny do jakości nie wiem czy nie pierwsze miejsce na rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: Nowe wozidlo 27.03.21, 00:40 Niedobrze. Układ.kierowniczy do bani. Są opinie w necie. Nie wraca po zakręcie do neutralnej pozycji i jest gumowy. Suzuki to dziś firma indyjska. Sa komsekwencje vide hinduski design... Więc nie. Captura bierz, Trocka czy Tcrossa, mniejszego seata... Może poczekaj na małego suva toyoty? Odpowiedz Link Zgłoś
bolo2002 Re: Nowe wozidlo 27.03.21, 08:20 Dobrze robisz-pewna jakość i spokój na lata! Odpowiedz Link Zgłoś
only_the_godfather Re: Nowe wozidlo 27.03.21, 08:35 To już nie tylko Kia wyprodukowana w Korei zapewnia jakość na lata? Odpowiedz Link Zgłoś
hutchence Re: Nowe wozidlo 27.03.21, 20:05 W jakim sensie dobrze? Podoba Ci się? To dobrze robisz. Odpowiedz Link Zgłoś
romczasty2 Re: Nowe wozidlo 29.03.21, 17:29 No i dzisiaj kupiłem. Model premium. Odbiór po świętach. W rozliczeniu zostawiam swojego sx4, którego wycenili tak, że jest mała szansa, iżbym na otomoto taką cenę dostał. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Nowe wozidlo 29.03.21, 18:25 Jak lubisz to czemu nie? :) Ile taka vitara? Odpowiedz Link Zgłoś