qqbek Re: OT Prezent na święta:-) 09.12.21, 13:09 Możesz już wpisywać. Taki prezent to jak jajami o poręcz zawadzić przy próbie jej przeskoczenia :P Odpowiedz Link Zgłoś
x49xx Re: OT Prezent na święta:-) 09.12.21, 13:14 Wybaczam Ci, przekazuję Ci znak pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
x49xx Re: OT Prezent na święta:-) 09.12.21, 13:15 PS Wybaczam wszystkim, którzy byli na tej liście. Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: OT Prezent na święta:-) 10.12.21, 00:17 x49xx napisała: > PS Wybaczam wszystkim, którzy byli na tej liście. Danuta, Ty już po spowiedzi przedświatecznej? Nie za wcześnie ? A jak przyjdzie ochota na figle ze starym? Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: OT Prezent na święta:-) 10.12.21, 00:27 Ha , teraz mozna i to nie tylko z wlasnum starym bo Papiez Franciszek wlasnie powedzial ze grzech cialem czyli to co oceniamy jako zdrada, to nie taki wielki grzech. A to bylo w zwiazku z kadrynalem Francuskim co to "mial Babe" www.thecut.com/2021/12/pope-francis-flesh-sins.html Odpowiedz Link Zgłoś
x49xx Re: OT Prezent na święta:-) 10.12.21, 15:09 Byłam ponad dwa tygodnie temu u spowiedzi, nie będę latać co chwilę. Staram się nie denerwować i nie grzeszyć, choć uczeń dziś tak do mnie powiedział, że z trudem opanowałam emocje. Klasa miała ubaw, mam nadzieję, że się przejęzyczył. Ty spowiadasz się z figlowania z małżonką? Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: OT Prezent na święta:-) 10.12.21, 15:33 Droga Danusiu...każdy prawdziwy katolik wie że figlowaniem małżeńskim można bardzo zgrzeszyć...seks oralny i analny nawet z małżonkiem jest grzechem...zabawki erotyczne też...skoro jesteś już wyspowiadana to powinnaś zachować wstrzemieźliwość seksualną...nawet filmów z momentami nie powinnaś oglądać...z gołej baby w TV też powinnaś się wyspowiadać...to taka moja życzliwa rada przedświąteczna w wielkim skrócie 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: OT Prezent na święta:-) 10.12.21, 15:44 Podejrzewasz naszą koleżankę o takie zboczeństwa? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: OT Prezent na święta:-) 10.12.21, 15:23 hukers napisał: > Danuta, Ty już po spowiedzi przedświatecznej? Nie za wcześnie ? A jak przyjdzi > e ochota na figle ze starym? Jak z mężem własnym, ślubnym to się nie trzeba spowiadać 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
x49xx Re: OT Prezent na święta:-) 10.12.21, 15:31 Hukers się tylko tak droczy ze mną:-) Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: OT Prezent na święta:-) 10.12.21, 15:57 borsuczyca.klusek napisała: > hukers napisał: > > > > Danuta, Ty już po spowiedzi przedświatecznej? Nie za wcześnie ? A jak pr > zyjdzi > > e ochota na figle ze starym? > > > Jak z mężem własnym, ślubnym to się nie trzeba spowiadać 🙄 > A jak takie bezgrzeszne igraszki małżeńskie się kończy, bo jam w piśmie nie uczony? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: OT Prezent na święta:-) 10.12.21, 17:46 Tu masz wypowiedź ekspertki, możesz się doedukować 😉 natemat.pl/156681,terlikowska-o-seksie-oralnym-w-malzenstwie-wszystko-jest-dozwolone-pod-jednym-warunkiem-wszystko-konczymy-w-kobiecie Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: OT Prezent na święta:-) 10.12.21, 17:55 borsuczyca.klusek napisała: > Tu masz wypowiedź ekspertki, możesz się doedukować 😉 > > natemat.pl/156681,terlikowska-o-seksie-oralnym-w-malzenstwie-wszystko-jest-dozwolone-pod-jednym-warunkiem-wszystko-konczymy-w-kobiecie Nawet nie muszę otwierać. Samo wspomnienie wyglądu i poglądów Terlikowskiej wystarczy, żebym na cokolwiek przestał mieć ochotę 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: OT Prezent na święta:-) 10.12.21, 18:01 Clue sprawy i tak masz w samym tytule 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
x49xx Re: OT Prezent na święta:-) 09.12.21, 13:25 www.youtube.com/watch?v=xhTF7w_66j0 Odpowiedz Link Zgłoś
carnivore69 Re: OT Prezent na święta:-) 09.12.21, 15:07 Niniejszym przypomnę tylko, że jedynymi odpowiednimi prezentami na tym forum są od jakiegoś czasu zdjęcia topless. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: OT Prezent na święta:-) 10.12.21, 00:19 galtomone napisał: > Polać mu! > Tak jest. Wódka i śledzik dla Carrnivora. Odpowiedz Link Zgłoś
pixma59 Re: OT Prezent na święta:-) 10.12.21, 13:43 Katolicy już tak mają, dwa razy w roku miłują nieprzyjaciół :-( Źle czuję się wśród takich osób, możesz mnie zablokować, będę wdzięczny. Odpowiedz Link Zgłoś
x49xx Re: OT Prezent na święta:-) 10.12.21, 14:10 Dobrze, już Cię dodaję i qqbeka, bo wczoraj zasugerował, bym go z powrotem tam dodała, pozdrawiam, wesołych świąt! Odpowiedz Link Zgłoś
x49xx Re: OT Prezent na święta:-) 10.12.21, 14:12 Dodaj nieprzyjaciela - wpisz jego login Twoi nieprzyjaciele qqbek usuń pixma59 usuń Odpowiedz Link Zgłoś
pixma59 Re: OT Prezent na święta:-) 10.12.21, 15:14 Od razu poczułem się lepiej. Nie dzielę ludzi na przyjaciół i nieprzyjaciół, z każdym mogę porozmawiać i święta nie motywują mnie do zmiany moich zasad. Empatia to cecha ułatwiająca nawiązywanie i utrzymywanie głębokich relacji międzyludzkich. Tobie jej brak. Odpowiedz Link Zgłoś
nousecomplaining Re: OT Prezent na święta:-) 10.12.21, 19:04 > Dobrze, już Cię dodaję i qqbeka, bo wczoraj zasugerował, bym go z powrotem tam dodała, pozdrawiam, wesołych świąt! Ty jednak jesteś pierdolnięta. Nie pozdrawiam. I niewesołych świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: OT Prezent na święta:-) 10.12.21, 19:14 nousecomplaining napisał(a): > Ty jednak jesteś pierdolnięta. Nie chcę się chwalić, ale to chyba ja się pierwszy na Danuśce tutaj poznałem. Ona ma coś z głową. > Nie pozdrawiam. I niewesołych świąt. A niech ma wesołe święta. W maseczkach i bez gorzały. Za to z PiS-owskim jadem sączonym przy stole. Odpowiedz Link Zgłoś
carnivore69 Re: OT Prezent na święta:-) 10.12.21, 20:00 qqbek napisał: > A niech ma wesołe święta. > W maseczkach i bez gorzały. > Za to z PiS-owskim jadem sączonym przy stole. > Prawie jak przewidziane przez Grabaża: „Ci, co jeszcze nie powstali już się pokłócili Kto będzie najważniejszy przy stole na wigilii Sprawa ta jest prosta, przekaz oczywisty Świat nie umrze z przejedzenia, my umrzemy z nienawiści” Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
x49xx Re: OT Prezent na święta:-) 10.12.21, 19:17 Też Cię tam dodaję za brak szacunku. Z chamem mi nie po drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
pixma59 Re: OT Prezent na święta:-) 10.12.21, 19:37 Stwierdzenie faktu nie jest chamstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
x49xx Re: OT Prezent na święta:-) 10.12.21, 19:25 Twoi nieprzyjaciele qqbek usuń pixma59 usuń nousecomplaining usuń Odpowiedz Link Zgłoś
pixma59 Re: OT Prezent na święta:-) 10.12.21, 19:35 Zachowam się grzecznie i coś ci doradzę, powinnaś skorzystać z porady psychologa. Kobiety po menopauzie miewają takie problemy, jeżeli sobie nie radzisz mogę służyć pomocą. Mam doświadczenie w tej dziedzinie, to nie wstyd, a pozwala wrócić na właściwe tory. Odpowiedz Link Zgłoś
x49xx Re: OT Prezent na święta:-) 10.12.21, 20:39 Zamykam ten wątek, nie chcę pogłębiać nienawiści do mnie, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś