Gość: Yutek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 10:52 Interesuje mnie przede wszystkim awaryjnosc tego auta, oraz jak wyglada sprawa z czesciami. Pozdrawiam Yutek ps. ogolne opinie uzytkownikow oczywiscie rowniez mile widziane. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Yutek Re: Ford Explorer - prosze o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 15:39 dzwigam watek z niebytu, moze ktos sie jednak wypowie? Link Zgłoś
inna-bajka Re: Ford Explorer - prosze o opinie 22.11.04, 17:17 Mój szef z Forda miał. Coć części miał bez narzutu i robotników za darmochę, to chyba się go pozbył po 3 miesiącach, a to tylko dlatego, że nikt tego nie chciał kupić. Choć uwielbiam takie auta za wygląd zew. i wielkość, to w środku taniec z siekierą pijanego projektanta. Szkoda. Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Ford Explorer - prosze o opinie IP: *.2015.com 22.11.04, 19:10 Cienki w terenie, na asfalcie ok, ale bez rewelacji, zre 15-20l w miescie, na trasie ponizej 15 tez ciezko zejsc, czesto padaja skrzynie biegow. Jak masz kogos w USA to czesci sa w miare tanie. Link Zgłoś
Gość: Yutek Re: Ford Explorer - prosze o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 09:37 Bardzo dzieki za opinie ( hehe troche mi podcieliscie skrzydelka ;)) Prosze o wiecej! Pozdrawiam Link Zgłoś