Dodaj do ulubionych

O/T Z serialu Zelenski-Trump

04.03.25, 01:00
Moje dobrze poinformowane zrodla donosza ze wielki swiatowy dyplomata Zelenski na kilka godzin przed spotkaniem z Trumpem spotkal sie z zgadnijcie kim? Demokratami!
Na pytanie debilnego typu podaj link, od razu odpowiadam, nie ujawniam moich zrodel informacji.
Obserwuj wątek
    • bolo2002 Re: O/T Z serialu Zelenski-Trump 04.03.25, 07:48
      Ciąg dalszy serialu - nastąpi .
    • bywalec.hoteli Re: O/T Z serialu Zelenski-Trump 04.03.25, 08:45
      Ciekawe po co. Choć chcąc przepchnąć jakąś ustawę to nieraz trzeba spotkać się i z jednymi i z drugimi?
    • hrasier_2 Re: O/T Z serialu Zelenski-Trump 04.03.25, 11:08
      Ktoś usunął mój wpis. To już jest obłęd. Jestem głęboko przekonany, że w tej chwili na świecie jest tylko jeden mąż stanu. I tym mężem stanu jest Donald Trump. Polski socjolog profesor Andrzej Rychard sformułował taką definicję: „Mąż stanu to ktoś, kto kieruje się wizją przyszłości państwa. To ktoś postrzegany jako przywódca, gotowy podejmować niepopularne decyzje bez oglądania się na sondaże”. Nie ma nikogo innego na świecie, kto spełniałby te warunki – powiedział w „Pytaniu dnia” amerykanista prof. Zbigniew Lewicki. Jestem głęboko przekonany, że w tej chwili na świecie jest tylko jeden mąż stanu. I tym mężem stanu jest Donald Trump. Polski socjolog profesor Andrzej Rychard sformułował taką definicję: „Mąż stanu to ktoś, kto kieruje się wizją przyszłości państwa. To ktoś postrzegany jako przywódca, gotowy podejmować niepopularne decyzje bez oglądania się na sondaże”. Nie ma nikogo innego na świecie, kto spełniałby te warunki – powiedział w „Pytaniu dnia” amerykanista prof. Zbigniew Lewicki. www.tvp.info/85197880/pytanie-dnia-w-tvp-info-prof-zbigniew-lewicki-o-donaldzie-trumpie.

Jak ujawnił senator Chris Murphy z Connecticut, to właśnie oni namówili ukraińskiego przywódcę, by odrzucił ofertę mineralną prezydenta USA. Murphy chwalił się na X, że Zełenski „potwierdził, iż Ukraińcy nie poprą fałszywego pokoju, w którym Putin dostaje wszystko, a Ukraina nie ma żadnych gwarancji bezpieczeństwa”.
      • bunkum Re: O/T Z serialu Zelenski-Trump 04.03.25, 11:49

"Jestem głęboko przekonany, że w tej chwili na świecie jest tylko jeden mąż stanu. I tym mężem stanu jest Donald Trump"

Jest ich trzech: Trump, Putin, XI, Jeszcze nie wiemy, w jakiej kolejnosci.
      • tbernard Re: O/T Z serialu Zelenski-Trump 04.03.25, 12:57
        hrasier_2 napisał:

> Ktoś usunął mój wpis. To już jest obłęd. Jestem głęboko przekonany, że w tej chwili na świecie jest tylko jeden mąż stanu. I tym mężem stanu jest Donald Trump.

Jedyny scenariusz jaki mi przychodzi do głowy aby tak o nim pomyśleć i przyznać się do tego, że myliłem się na jego temat jest następujący. Otóż zrobił on przedstawienie razem z Zelenskim aby oficjalnie odciąć Ukrainę od pomocy i ucieszyć Putina a w rzeczywistości po cichu wzmocnić pomoc. Putin przeświadczony o swojej wspaniałości zapuści się z większą intensywnością i dostanie taką kontrę, że 10 kacapów zostanie przemielonych za życie jednego ukraińskiego żołnierza.
        • vogon.jeltz Re: O/T Z serialu Zelenski-Trump 04.03.25, 13:03
          > Jedyny scenariusz jaki mi przychodzi do głowy aby tak o nim pomyśleć

Jedyny scenariusz jaki mi przychodzi do głowy aby tak o nim pomyśleć, to że Melania jest transem i tak naprawdę ma na imię Stan.
          • bigimax4444 Re: O/T Z serialu Zelenski-Trump 04.03.25, 13:05
            To akurat obamowa jest tranzystorem
        • bigimax4444 Re: O/T Z serialu Zelenski-Trump 04.03.25, 13:04
          Otóż zrobił on przedstawienie razem z Zelenskim aby oficjalnie odciąć Ukrainę od pomocy i ucieszyć Putina a w rzeczywistości po cichu wzmocnić

www.telegraph.co.uk/world-news/2025/02/16/nato-ukraine-soviet-battlefield-tactics-squandered-weapons/
          Rosjanie juz teraz maja wiecej javelinow niz uk, uspokoj sie daj sie rosjanom zaznajomic z nowym sprzetem zanim nowy im zaczna wysylac
        • dodekanezowiec Re: O/T Z serialu Zelenski-Trump 04.03.25, 14:17
          tbernard napisał:

> hrasier_2 napisał:
          >
          > > Ktoś usunął mój wpis. To już jest obłęd. Jestem głęboko przekonany, że w
          > tej chwili na świecie jest tylko jeden mąż stanu. I tym mężem stanu jest Donald
          > Trump.
          >

Widzę cie taniusza tylko dlatego że cię zacytowano. Więc powiem ci ze ty jesteś żoną stanu.
          A po drugie, wygłaszając swoje prosowieckie brednie, Taniuszo, plujesz na pamięć pomordowanych w Katyniu, plujesz na ofiary stalinizmu.
          A trampek to schizofrenik.
          Z tym drugim z nalanym ryjem.

• fornitta Re: O/T Z serialu Zelenski-Trump 04.03.25, 14:38
            Jest d.upa stanu. A raczej- jest permanentnie w stanie najglebszego dna d.upy. Tani.
            • waga173 Re: O/T Z serialu Zelenski-Trump 04.03.25, 15:11
              A tam dpa. Tani to nawet nie chuj stanu tylko siusiak stanu.
              • fornitta Re: O/T Z serialu Zelenski-Trump 04.03.25, 15:27
                Stulejka Stanu!
                ;)
                • dodekanezowiec Re: O/T Z serialu Zelenski-Trump 04.03.25, 15:30
                  "Dzwonil jakis chujston i mowil ze mamy problem" :)
                  • fornitta Re: O/T Z serialu Zelenski-Trump 04.03.25, 15:33
                    Cudne, bede uzywac "chujstona" :)
                    • waga173 Re: O/T Z serialu Zelenski-Trump 04.03.25, 15:44
                      Albo "chujstont". Na przyklad Tani, spadaj w chujstont.
                      • fornitta Re: O/T Z serialu Zelenski-Trump 04.03.25, 17:19
                        waga173 napisał:

> Albo "chujstont". Na przyklad Tani, spadaj w chujstont.
                        Wysmienite! Jak dorosne, chce byc taka jak ty! :D (minus Pan Waclaw, dobrze mi w kobiecym wcieleniu ;) )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka