Dodaj do ulubionych

O/T Jazda Iga!!!

12.07.25, 02:51
Czy jutro będzie historyczny moment że Polska tenisistka wygra legendarny Wimbledon? Ja wierzę że tak. Co nie udało się Jedrzejowskiej i Radwańskiej mam nadzieję że uda się Świątek. Do boju!
Obserwuj wątek
    • bolo2002 Re: O/T Jazda Iga!!! 12.07.25, 09:03
      Może tym razem - w najważniejszym momencie jej kariery, bo taka szansa zdarza się raz na 100 lat- jej psychika nie zawiedzie? to byłby historyczny sukces. Warunek? Ta jej podpowiadaczka- pani psycholog/ nie wiadomo- po co!/- powinna siedzieć poza kortem. Bo to właśnie pani psycholog przeszkadza Idzie!!!!!
      • hrasier_2 Re: O/T Jazda Iga!!! 12.07.25, 10:31
        bolo2002 napisał:

> Może tym razem - w najważniejszym momencie jej kariery, bo taka szansa zdarza
        > się raz na 100 lat- jej psychika nie zawiedzie? to byłby historyczny sukces. W
        > arunek? Ta jej podpowiadaczka- pani psycholog/ nie wiadomo- po co!/- powinna s
        > iedzieć poza kortem. Bo to właśnie pani psycholog przeszkadza Idzie!!!!!
        Coś tam wiesz, a nie wiesz. Nieważna płeć ważne uczucia. Daria jak najbardziej potrzebna Idze 😊
    • hrasier_2 Re: O/T Jazda Iga!!! 12.07.25, 09:28
      Anisimova, mimo rosyjskich korzeni, urodziła się w USA. Pochodzi z Colts Neck w stanie New Jersey. Jej rodzice wyemigrowali do Stanów Zjednoczonych w 1998r. Takie coś wyczytałem. Wyeliminowała Sabalenkę. Iga jest młodsza o trzy miesiące. Trochę sportu na sobotę jest.
    • nousecomplaining Re: O/T Jazda Iga!!! 12.07.25, 17:33
      Tak jest! Rozjeżdża Hamerykankę jak chce : )))
      • bywalec.hoteli Re: O/T Jazda Iga!!! 12.07.25, 17:34
        Już 5:0 prowadzi. Nie znam się ani nie interesuję tenisem, ale widzę, że gra bardzo bezwzględnie i skutecznie.
        • bywalec.hoteli Re: O/T Jazda Iga!!! 12.07.25, 17:36
          Pierwszy set do zera! Bardzo się cieszę, że leje ruską aż miło! :)
    • hrasier_2 Re: O/T Jazda Iga!!! 12.07.25, 18:15
      Duża dominacja. Teraz przełączam na siatkówkę męską. Polacy grają z Iranem. Polki wciry z Brazylią i dzisiaj z Japonią. Leci żużel SEC w Grudziądzu i wieczorem o honor z Danią Polek. Acha brawa dla Igi.
    • nousecomplaining Re: O/T Jazda Iga!!! 12.07.25, 18:37
      6:0 6:0 w 57 minut, ja prdle, brawo!
      • vogon.jeltz Re: O/T Jazda Iga!!! 12.07.25, 18:48
        Ktoś powinien jej powiedzieć, że tak się nie robi. Nawet Niemcy pozwolili Brazylii wbić honorowego gola w wiadomym półfinale.
    • klatwafornittyzostalarzucona Re: O/T Jazda Iga!!! 12.07.25, 18:47
      brawo Igusia! w tyłku mam tenisa, ale ją to nawet lubię. zuch dziewczyna :)
    • wislok1 No to gratulacje 12.07.25, 20:24
      Swietne zwyciestwo...

Dwa razy po 6-0 i po zabawie

Tenisistki sa bardzo zmienne, Swiatek nie szlo od pewnego czasu i wielu ja strasznie krytykowalo, a tu nagle odrodzenie...
      Ta amerykanska Rosjanka rozwalila Sabelenka, a w tym meczu sie totalnie posypala

• nousecomplaining Re: No to gratulacje 12.07.25, 20:31
        > Swiatek nie szlo od pewnego czasu i wielu ja strasznie krytykowalo
        Tak po polsku, chrześcijańsko-katolicku zwyczajnie, trzeba dojebać. No to pokazała przegrywom.
      • klatwafornittyzostalarzucona Re: No to gratulacje 12.07.25, 20:59
        wislok1 napisał:

> Tenisistki sa bardzo zmienne, Swiatek nie szlo od pewnego czasu i wielu ja strasznie krytykowalo, a tu nagle odrodzenie...
        takich sportowców się bardziej lubi- takich, którzy sie nie poddają, tylko odradzają jak ten feniks ;) bo to nie tylko talentu, ale i charakteru wymaga
        • wislok1 Re: No to gratulacje 12.07.25, 21:29
          Pelna zgoda

I tu jest roznica miedzy pilkarzem a tenisistka...

Lewy to swietny pilkarz, ale gdyby nie trafil do Dortmundu, a potem do Bayernu, to by kariery nie zrobil...

Cala druzyna pracowala na niego, bo byl swietnym egzekutorem , strzelal bramki....

W reprezentacji PL mial i ma przewaznie slabych kolegow, ,,,
          I slabych trenerow...

Swiatek moze liczyc tylko na siebie, Lewy bez wsparcia reszty druzyny kariery by nie zrobil w bundeslidze i teraz w Barcelonie...
          W reprezentacji PL niewiele osiagnal poza strzelaniam golow slabeuszom...

Tenis i futbol to zupelnie inne sporty

Zostaje jeszcze podejskie do ludzi, tu Swiatek jest wzorem fajnej kobitki, a Lewy ma tak wywalone ego, ze uwaza sie za Pana Boga, zwalnia trenerow, chce rzadzic kadra, PZPN i to robi

• bolo2002 Re: O/T Jazda Iga!!! 13.07.25, 08:18
      czegos takiego nie widziałem nigdy. 6:0 i 6;0. Czyli pogrom ruskiej Amerykanki. Totalna deklasacja i nasza maszyna do zabijania- no i maszynka do robienia pieniędzy. Rekord świata!
      • hrasier_2 Re: O/T Jazda Iga!!! 13.07.25, 23:42
        bolo2002 napisał:

> czegos takiego nie widziałem nigdy. 6:0 i 6;0. Czyli pogrom ruskiej Amerykanki.
        > Totalna deklasacja i nasza maszyna do zabijania- no i maszynka do robienia pie
        > niędzy. Rekord świata!
        Następny nawiedzony na tym forum. Ona się urodziła w Stanach.
        • wislok1 Re: O/T Jazda Iga!!! 14.07.25, 20:06
          W USA sie urodzila, ale rodzice Rosjanie, czyli Rosjanka z obywatelstwem USA...

W USA to mozliwe, bo decyduje miejsce urodzienia, ale w innych panstwach w ogromnej wiekszosci obywatelstwo sie dziedziczy po rodzicu, zwykle wystarczy jednym
    • wislok1 Sinner wygral wimbledon 13.07.25, 22:09
      przegladsportowy.onet.pl/tenis/wimbledon/carlos-alcaraz-wygral-seta-w-wimbledonie-a-potem-zwrot-lider-moze-swietowac/hf8cv2y
      Gratulacje

Taka wloska Iga Swiatek

Koles swietnie gra w tenisa, mowi plynnie po wlosku, angielsku, niemiecku i gwara tyrolska...

Jest Poludniowym Tyrolczykiiem z San Candido, po niemiecku Innichen.....

Taki tyrolsk Wloch
      • wislok1 Ladna i bardzo udolniona para 14.07.25, 20:08
        www.youtube.com/shorts/KieuLTqkp14
    • gyatt Re: O/T Jazda Iga!!! 29.08.25, 20:42
      www.facebook.com/reel/1767222203897658/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v
      Ja pierdole, jacy ci dziennikarze sa durni 🤣🤣🤣 Biedna Iga.
      • wislok1 Re: O/T Jazda Iga!!! 29.08.25, 20:50
        PL ma najglupszych dziennikarzy sportowych w Europie
        • gyatt Re: O/T Jazda Iga!!! 29.08.25, 20:57
          Nie mam porownania, ale wierze na slowo ;) Dobrze, ze jej o koraliki w dupie nie zapytal.
          • wislok1 Re: O/T Jazda Iga!!! 29.08.25, 21:11
            Ja to stwierdzam po lekturze ich bredni...

Najweselsze jest zaprzeczanie samemu sobie, czyli w jednym tygodniu pismak gnoi Lewego i uwaza go za dno absolutne, a jak w kolejnym tygodniu Lewy strzeli gola dla Barcelony z karnego, to jest uwazany za geniusza i najlepszego pikarza swiata
            • jackk3 Re: O/T Jazda Iga!!! 29.08.25, 21:16
              Kiedyś dziennikarz to był ktoś. Niestety to już przeszłość.
              • hrasier_2 Re: O/T Jazda Iga!!! 30.08.25, 10:39
                jackk3 napisał:

> Kiedyś dziennikarz to był ktoś. Niestety to już przeszłość.
                Przegląd Sportowy lata świetności miał za komuny. Był tak chodliwym towarem, że bez znajomości w kiosku, ciężko było go kupić.
                Teraz gazeta ze swoimi pseudo-dziennikarzami jest na dnie. A po za tym teraz to Der Przegląd Sportowy w tej samej stajni co Der Onet.
      • waga170 Re: O/T Jazda Iga!!! 31.08.25, 21:42
        gyatt napisał(a):

> Ja pierdole, jacy ci dziennikarze sa durni 🤣🤣🤣 Biedna Iga.

Mistrzyni w zobaczeniu z jakiego kierunku leci pileczka i odbiciu jej tam gdzie jest "najniespodziewane" miejsce przez przeciwnika, w rozmowie z dziennikarzem jest troche slabo. Na pytanie czy myslala o koralikach zamiast krotka pilka "nie", pyta a co to za jest za pytanie. Odpowiada glupkowi pytaniem a co to jest za pytanie zamiast odbic pilke i powiedziec ja nie, a czy pan myslal o koralikach, jezeli juz musi odpowiadac pytaniem na pytanie.
        • gyatt Re: O/T Jazda Iga!!! 31.08.25, 21:49
          Jej praca to odbijanie pilki na korcie- i w tym jest swietna. Jego praca, to zadawanie pytan- i chyba te prace dostal po znajomosci ;)
          Ja szczerze wspolczuje sportowcom, ze musza sie z dziennikarzami uzerac. Pamietam, ze Kamil Stoch jak do niego polscy dziennikarze podchodzili to natychmiast dostawal byczfejsa. (Dikfejsa?). Na zagranicznych tak nie reagowal bo go nie zadreczali farmazonami ;)
        • jackk3 Re: O/T Jazda Iga!!! 31.08.25, 23:45

> Mistrzyni w zobaczeniu z jakiego kierunku leci pileczka i odbiciu jej tam gdzie
          > jest "najniespodziewane" miejsce przez przeciwnika, w rozmowie z dziennikarzem
          > jest troche slabo>
          Piłeczki to są w tenisie stołowym. W tenisie są piłki…
          Waga nie pierdziel bardzo proszę. Dziewczyna ma nieco ponad 20 lat i radzi sobie z dziennikarzami i z publicznością bardzo dobrze. Ilu z nas tutaj zapomniało by przysłowiowego języka w gębie podczas pomeczowych wywiadów w języku angielskim w obecności kilkunastu tys ludzi? No może Engine, ja albo ty… Wg mnie ta jej odp świadczy że jest (jeszcze) normalna…
          • waga170 Re: O/T Jazda Iga!!! 01.09.25, 00:02
            jackk3 napisał:

> Piłeczki to są w tenisie stołowym. W tenisie są piłki…

Ping pong balls, golf balls, tennis balls. Ja akurat gram w bedroom golfa. Objective is to put the stick in the hole and keep the balls out.
            • waga170 Re: O/T Jazda Iga!!! 01.09.25, 00:06
              A chuj tam, tu masz calosc:

forums.golfmonthly.com/threads/the-rules-of-bedroom-golf.8025/
            • jackk3 Re: O/T Jazda Iga!!! 01.09.25, 00:09

> Ping pong balls, golf balls, tennis balls. Ja akurat gram w bedroom golfa. Obje
              > ctive is to put the stick in the hole and keep the balls out.
              >
              Dobre. Dlatego napisałem że byś sobie poradził przed takim tłumem po meczu…
              Ale ja kiedyś grałem w krakowskiej Olszy i mnie drażni jak ludzie mówią rakietka albo jeszcze lepiej paletka. Jak znasz Kraków to pewno wiesz gdzie są te korty bo istnieją do dzisiaj. Miałem z domu 2min na piechotę do kortów. To były czasy. Przez dobre kilka lat to ja tam spędzałem kilka godzin dziennie minimum.
              • waga170 Re: O/T Jazda Iga!!! 01.09.25, 04:30
                Rakietka, paletka. Jak bylem maly, a kiedys bylem, to gralismy w badmingtona. Jeden gosciu nas pouczal ze to czym gramy to sa "czykietki", tak samo mowila jego matka. Mieli mocny akcent, podejrzewam ze lwowski.
    • waga170 Re: O/T Jazda Iga!!! 30.08.25, 03:32
      Zapytam niesmialo, czy wiecie ze Iga to Zydowka? Bo ja wiem.
      • jackk3 Re: O/T Jazda Iga!!! 30.08.25, 04:27
        waga170 napisała:

> Zapytam niesmialo, czy wiecie ze Iga to Zydowka? Bo ja wiem.
        Nie wiedziałem no ale chuj z tego…
        • nousecomplaining Re: O/T Jazda Iga!!! 31.08.25, 16:35
          > Nie wiedziałem no ale chuj z tego…
          Ja podejrzewam, że jest zielonoświątkowcem.
      • hrasier_2 Re: O/T Jazda Iga!!! 30.08.25, 10:43
        waga170 napisała:

Ogłosiła, że jest lesbijką. Ale mi tam nie przeszkadza. Wręcz przeciwnie.
        • wislok1 Re: O/T Jazda Iga!!! 31.08.25, 16:24
          Nic takiego nie oglosila i Zydowka tez nie jest

Powtarzasz jakies kosmiczne pie.doly

• tbernard Re: O/T Jazda Iga!!! 01.09.25, 08:12
        waga170 napisała:

A czy jest dziewicą? Bo boska Maria też była Żydówką.
        • waga170 Re: O/T Jazda Iga!!! 01.09.25, 14:37
          Szkoda ze ten dziennikarz nie zapytal jej czy jest dziewica. Przynioslpby to troche slawy Idze, bo caly swiat by to w kolko puszczal.
          • bywalec.hoteli Re: O/T Jazda Iga!!! 01.09.25, 14:40
            Jak waga coś odburknie np. mi, to nikt tego nie nagłaśnia. Tu nagłośnili odburknięcie na głupie pytanie. A mało takich pytań?
            • waga170 Re: O/T Jazda Iga!!! 01.09.25, 17:35
              Nie mowi sie "jak odburknie mi" tylko "jak odburknie mnie". Burk! Burk! Burk!
          • wislok1 Re: O/T Jazda Iga!!! 01.09.25, 20:59
            Nie wypuszczczaj wilka z lasu, pojutrze jakis debil o to zapyta...
      • bolo2002 Re: O/T Jazda Iga!!! 04.10.25, 08:18
        A jakie to ma znaczenie i pewnie wyznaje religię Mormonów?
    • gyatt Re: O/T Jazda Iga!!! 03.10.25, 16:45
      Iga opublikowala na instagramie hejterskie wiadomosci, ktore dostala po przegranym meczu. W takich chwilach mi sie marzy, zeby hejt internetowy byl scigany z urzedu. Za daleko zaszlo zezwierzecenie obyczajow przykryte plaszczykiem "wolnosci slowa" :/
      • wislok1 Re: O/T Jazda Iga!!! 03.10.25, 17:16
        Ludziom (niektorym) calkiem odpier...

Zamiast sie zajac swoimi problemami, to hejtuja ....

Najlepiej znane osoby sie hejtuje...

Wieniawa cos glupiego ostatnio powiedziala, teraz jest mega hejt na nia....

Wystarczy jeden blad i od razu mega hejt na celebryte, celebrytke..
        To samo dotyczy sportowcow....

• gyatt Re: O/T Jazda Iga!!! 03.10.25, 17:25
          Juz to kiedys pisalam, ale powtorze, bo uwazam, ze mi sie udalo porownanie ;) Socjalmedia to taki wspolczesny eksperyment wiezienny. Tylko ten prawdziwy eksperyment zostal szybko przerwany, ze wzgledu na niesamowita eskalacje agresji. W internecie granic nie ma, nikt nie powie "stop". Nie bez powodu Iga napisala w swoim poscie, ze warto nad hejtem sie zastanowic w kontekscie zdrowia psychicznego. Bo zaszczuwane ofiary moga sobie cos zrobic- to raz. Dwa: wielu z hejterow ma powazne problemy z glowa i dzis zbluzgaja kogos w sieci, a jutro skopia psa, albo nawet czlowieka...
          • wislok1 Re: O/T Jazda Iga!!! 03.10.25, 19:19
            Tak to wlasnie jest
            • wislok1 Re: O/T Jazda Iga!!! 03.10.25, 19:50
              podroze.gazeta.pl/podroze/7,114158,32298717,zatrzymal-sie-w-najdrozszym-hotelu-nad-polskim-morzem-cena.html#s=BoxOpImg8

Dla mnie to strasznie wkurzajacy koles...

Jezdzi po calej PL, zeby SWIADOMIE I CELOWO hejtowac knajpy, hotele, lokale z kebabami ( tu ma juz obsesje )

TOTALNY HEJTER
      • vogon.jeltz Re: O/T Jazda Iga!!! 03.10.25, 20:41
        Ma nauczkę, żeby nie używać Instagrama i innych antisocial mediów.
        • gyatt Re: O/T Jazda Iga!!! 03.10.25, 20:45
          W jej zawodzie sie raczej nie da wylogowac z tego swiata. A mnie osobiscie wkurwia takie podejscie jak twoje. To jest ustepowanie bydlu z drogi, zeby sie gnojem nie pobrudzic. Niby pragmatycznie, tylko potem mamy dyktat chamow rozbestwionych bezkarnoscia...
          • vogon.jeltz Re: O/T Jazda Iga!!! 03.10.25, 20:56
            > W jej zawodzie sie raczej nie da wylogowac z tego swiata

Nie da się, bo? Bo będzie zarabiała nieco mniej z kontraktów reklamowych? Cóż, ma wybór.

> A mnie osobiscie wkurwia takie podejscie jak
            > twoje. To jest ustepowanie bydlu z drogi, zeby sie gnojem nie pobrudzi

Nie, to jest po prostu niewłażenie do szamba. Jak na Facebookach i Instagramach zostanie sam gnój, to nikt nie będzie się przejmował tym, co tam piszą.
            • gyatt Re: O/T Jazda Iga!!! 03.10.25, 21:03
              vogon.jeltz napisał:

> > W jej zawodzie sie raczej nie da wylogowac z tego swiata
              >
              > Nie da się, bo? Bo będzie zarabiała nieco mniej z kontraktów reklamowych? Cóż,
              > ma wybór.
              Tak z reka na sercu, przesadzilam. Bo do zawodow (jeszcze? :P) dopuszczaja sportowcow, ktorzy nie maja instagrama ;) Wiec tu racja, nie ma obowiazku.
              Ale gdyby tak sportowcy masowo sie wylogowali z socjalmediow, kibicom byloby smutno. Dlaczego normalny kibic ma cierpiec za winy hejterow?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka