Gość: bobo IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 14:01 czy znacie jakies forum, ew. website użytkownikow toyoty? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: math Re: Toyota: forum? IP: *.zory.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 17:23 wlascieciele toyot nie maja forum, bo nie maja o czym dyskutowac - ich auta jeżdżą i jeżdżą ... i nie ma problemów jak załtwić jakąś część ;) Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Toyota: forum? IP: *.telia.com 11.05.02, 17:33 Taka jest prawda, kupisz Toyote to mozna pogadac, o myciu o zmianie zimowek ,czlowiek az marzy moze cos nawali to sie pogada o aucie,a tu nic niema poprostu oczym pogadac.Pzdr.Michal P.S ciekaw jestem , czy wlasciciele Helmutow zazdroszcza. Link Zgłoś
vwdoka Re: Toyota: forum? 13.05.02, 13:07 Gość portalu: Michal napisał(a): > Taka jest prawda, kupisz Toyote to mozna pogadac, o myciu o zmianie > zimowek ,czlowiek az marzy moze cos nawali to sie pogada o aucie,a tu nic niema > > poprostu oczym pogadac.Pzdr.Michal > P.S ciekaw jestem , czy wlasciciele Helmutow zazdroszcza. Nie zgadzam się z Tobą, zawsze można pogadać GDZIE się było Toyotą ;-P Ale wolę tą nudę niż użeranie się z serwisem VW niemówiąd o Fiacie czy Alfaromeo... Pozdrawiam, vwdoka Link Zgłoś
Gość: martynka Re: Toyota: forum? IP: *.lukowa7.waw.pl 13.05.02, 17:25 Ja tez się nie zgadzam - zajrzyjcie na forum "warsztaty samochodowe" - pełno wątków o toyocie... Link Zgłoś
vwdoka Re: Toyota: forum? 13.05.02, 18:05 Gość portalu: martynka napisał(a): > Ja tez się nie zgadzam - zajrzyjcie na forum "warsztaty samochodowe" - pełno > wątków o toyocie... Pełno wątków o Toyocie czy o serwisach Toyoty... Bądź rzetelną i nie bierz przykładu ze swojej imienniczki z "tefałenu". Pozdrawiam, vwdoka Link Zgłoś
Gość: martynka Re: Toyota: forum? IP: *.lukowa7.waw.pl 13.05.02, 20:43 vwdoka! zapomniałam już jak M.Wojciechowska narzekała na Toyotę.... Ja po prostu zauważyłam to juz jakiś czas temu , że istnieje tam dużo wątków na temat toyoty- poza tym każde auta się psują i nie uwierzę w to, że Toyoty są bezawaryjne... To takie mity...tak jak z VW...Denerwuje mnie takie zacietrzewienie w poglądach na temat samochodów - toyoty są super, vw solidne, niemieckie, seaty -hiszpański chłam, francuzy są delikatne itd.itp.nuuda Link Zgłoś
pazurro Re: Toyota: forum? 13.05.02, 20:55 Zgadzam się z przedmówczynią - toyotę miałem jakieś 4 lata, była po prostu noramlnym samochodem... Psuło się to czy owo - nic specjalnego, ale było kilka awarii. to normalne.Teraz - jeżdżę polo 1.4 '99 - bardzo fajny samochód, też się jednak psuje - i to też uważam za normalne... Co do VW - jest dobry, prawie niezawodny - jednak cały czas nie moge pozbyć wrażenia , że to chamski , hilerowski samochód Link Zgłoś
vwdoka Re: Toyota: forum? 14.05.02, 13:00 Gość portalu: martynka napisał(a): > vwdoka! zapomniałam już jak M.Wojciechowska narzekała na Toyotę.... Ja po > prostu zauważyłam to juz jakiś czas temu , że istnieje tam dużo wątków na temat > > toyoty- poza tym każde auta się psują i nie uwierzę w to, że Toyoty są > bezawaryjne... To takie mity...tak jak z VW...Denerwuje mnie takie > zacietrzewienie w poglądach na temat samochodów - toyoty są super, vw solidne, > niemieckie, seaty -hiszpański chłam, francuzy są delikatne itd.itp.nuuda Cóż, mój samochód (Carina E) ma 6 lat, niecałe 170kkm przejechane. Poza serwisowaniem co 10kkm, była dwukrotnie naprawiana. Pierwszy raz koło 100kkm, po uderzeniu bokiem koła w krawężnik musiałem wymienić wahacz bo się wybił na tulei, drugi raz niedawno, około 165kkm wymieniłem końcówki drążków kierowniczych. A jeszcze raz uszkodziłem rurę wydechową. I to wszystkie naprawy, jakie były robioe w tym samochodzie od nowości. Niedługo będę musiał wymienić tarcze hamulcowe. I to są fakty, w dodatku o ile mi wiadomo nie odosobnione. Nie wypowiadam się na temat samochodów francuskich, nie uważam również VW za samochody solidne. Nie dziwi mnie natomiast ilość wątków o serwisach Toyoty, ponieważ ich poziom jest bardzo różny. Pozdrawiam, vwdoka Link Zgłoś
Gość: Marcel Re: Toyota: forum? IP: *.reshall.umich.edu 11.05.02, 17:57 Dosc miedzynarodowe forum o Toyocie RAV4. www.rav4world.com/ Nie wiem, czy Was zainteresuje, ale warto poczytac jekie ludzie problemy maja... Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Toyota: forum? IP: *.telia.com 12.05.02, 11:07 Wczoraj byl zjazd w Kopenhadze,Toyot sportowych Supry,Celici itpBylo kilkanascie aut. Po wyjezdzie z firmy na prostej na autostradzie zrobili sobie wyscig ponad 240km/h cud ze glin nie bylo.Syn zrelacjonowal mnie to dzisiaj pojechali kolegi Supra dziesieccioletnia zprowadzona z Reichu.Powiedzial byl straszny huk w samochodzie przy tej predkosci,wiecie dlaczego ,mlodziesz jest nieobliczalna zdjeli dach z tej Supry i jechali tylko z poniesionymi szybami 240 km /h.Supra ma rury.Tato zzielenial ,ale sie cieszyl ze zywi i cali.Pzdr.Michal Link Zgłoś
vwdoka Re: Toyota: forum? 13.05.02, 13:08 Gość portalu: bobo napisał(a): > czy znacie jakies forum, ew. website użytkownikow toyoty? Zajrzyj na www.toyotaclub.hg.pl. Pozdrawiam, vwdoka Link Zgłoś
Gość: RyMario Re: Toyota: forum? IP: 194.181.188.* 13.05.02, 17:05 sprobuj tu: www.yotarepair.com/ pozdr :) Link Zgłoś
Gość: is300 Re: Toyota: forum? IP: *.dyn.optonline.net 13.05.02, 22:03 Toyota jest OK. (Camry 2.2) Jest bardzo malo awaryjne, i da sie im troche nakrecic bez zadnych wiekszych napraw. 104tys mil, i dalej krece. Auto te ma zaslaby silnik na swoj rozmiar, V6 3.0l jest wpozadku, ale 2.2l jest slabe pod wzgledem przyspieszenia. Jeszcze zawieszenie jest za miekie, na zakretach auto jest jak statek, wydaje sie ze wywruci. Pod wzgledem wytrzymalosci i codziennego uzytkowania jest niezawodne. Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Toyota: forum? IP: *.telia.com 14.05.02, 10:44 Gość portalu: is300 napisał(a): > Toyota jest OK. (Camry 2.2) > Jest bardzo malo awaryjne, i da sie im troche nakrecic bez zadnych wiekszych > napraw. 104tys mil, i dalej krece. > Auto te ma zaslaby silnik na swoj rozmiar, V6 3.0l jest wpozadku, ale 2.2l > jest slabe pod wzgledem przyspieszenia. > Jeszcze zawieszenie jest za miekie, na zakretach auto jest jak statek, wydaje > sie ze wywruci. > Pod wzgledem wytrzymalosci i codziennego uzytkowania jest niezawodne. Potwierdzam w 100% Twoja wypowiedz.Mam taka sama juz dobiega 218500mil czyli ok 350tyskm i chodzi znakomicie.Nie mam zamiaru zmieniac ,w Polsce sie nie napalaja.Dzielnie Cie dowiezie w kazdy zakatek europy.Pzdr.Michal Link Zgłoś
neuros Re: Toyota: forum? 14.05.02, 10:27 Znam forum Corolki www.corolla.prv.pl/ Gość portalu: bobo napisał(a): > czy znacie jakies forum, ew. website użytkownikow toyoty? Link Zgłoś