Dodaj do ulubionych

Toyota: forum?

IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 14:01
czy znacie jakies forum, ew. website użytkownikow toyoty?
Obserwuj wątek
    • Gość: math Re: Toyota: forum? IP: *.zory.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 17:23
      wlascieciele toyot nie maja forum, bo nie maja o czym dyskutowac - ich auta
      jeżdżą i jeżdżą ... i nie ma problemów jak załtwić jakąś część ;)
      • Gość: Michal Re: Toyota: forum? IP: *.telia.com 11.05.02, 17:33
        Taka jest prawda, kupisz Toyote to mozna pogadac, o myciu o zmianie
        zimowek ,czlowiek az marzy moze cos nawali to sie pogada o aucie,a tu nic niema
        poprostu oczym pogadac.Pzdr.Michal
        P.S ciekaw jestem , czy wlasciciele Helmutow zazdroszcza.
        • vwdoka Re: Toyota: forum? 13.05.02, 13:07
          Gość portalu: Michal napisał(a):

> Taka jest prawda, kupisz Toyote to mozna pogadac, o myciu o zmianie
          > zimowek ,czlowiek az marzy moze cos nawali to sie pogada o aucie,a tu nic niema
          >
          > poprostu oczym pogadac.Pzdr.Michal
          > P.S ciekaw jestem , czy wlasciciele Helmutow zazdroszcza.

Nie zgadzam się z Tobą, zawsze można pogadać GDZIE się było Toyotą ;-P
          Ale wolę tą nudę niż użeranie się z serwisem VW niemówiąd o Fiacie czy
          Alfaromeo...
          Pozdrawiam,
          vwdoka
          • Gość: martynka Re: Toyota: forum? IP: *.lukowa7.waw.pl 13.05.02, 17:25
            Ja tez się nie zgadzam - zajrzyjcie na forum "warsztaty samochodowe" - pełno
            wątków o toyocie...
            • vwdoka Re: Toyota: forum? 13.05.02, 18:05
              Gość portalu: martynka napisał(a):

> Ja tez się nie zgadzam - zajrzyjcie na forum "warsztaty samochodowe" - pełno
              > wątków o toyocie...

Pełno wątków o Toyocie czy o serwisach Toyoty... Bądź rzetelną i nie bierz
              przykładu ze swojej imienniczki z "tefałenu".
              Pozdrawiam,
              vwdoka
              • Gość: martynka Re: Toyota: forum? IP: *.lukowa7.waw.pl 13.05.02, 20:43
                vwdoka! zapomniałam już jak M.Wojciechowska narzekała na Toyotę.... Ja po
                prostu zauważyłam to juz jakiś czas temu , że istnieje tam dużo wątków na temat
                toyoty- poza tym każde auta się psują i nie uwierzę w to, że Toyoty są
                bezawaryjne... To takie mity...tak jak z VW...Denerwuje mnie takie
                zacietrzewienie w poglądach na temat samochodów - toyoty są super, vw solidne,
                niemieckie, seaty -hiszpański chłam, francuzy są delikatne itd.itp.nuuda
                • pazurro Re: Toyota: forum? 13.05.02, 20:55
                  Zgadzam się z przedmówczynią - toyotę miałem jakieś 4 lata, była po prostu
                  noramlnym samochodem... Psuło się to czy owo - nic specjalnego, ale było kilka
                  awarii. to normalne.Teraz - jeżdżę polo 1.4 '99 - bardzo fajny samochód, też
                  się jednak psuje - i to też uważam za normalne... Co do VW - jest dobry, prawie
                  niezawodny - jednak cały czas nie moge pozbyć wrażenia , że to chamski ,
                  hilerowski samochód
                • vwdoka Re: Toyota: forum? 14.05.02, 13:00
                  Gość portalu: martynka napisał(a):

> vwdoka! zapomniałam już jak M.Wojciechowska narzekała na Toyotę.... Ja po
                  > prostu zauważyłam to juz jakiś czas temu , że istnieje tam dużo wątków na temat
                  >
                  > toyoty- poza tym każde auta się psują i nie uwierzę w to, że Toyoty są
                  > bezawaryjne... To takie mity...tak jak z VW...Denerwuje mnie takie
                  > zacietrzewienie w poglądach na temat samochodów - toyoty są super, vw solidne,
                  > niemieckie, seaty -hiszpański chłam, francuzy są delikatne itd.itp.nuuda

Cóż,
                  mój samochód (Carina E) ma 6 lat, niecałe 170kkm przejechane. Poza serwisowaniem
                  co 10kkm, była dwukrotnie naprawiana. Pierwszy raz koło 100kkm, po uderzeniu
                  bokiem koła w krawężnik musiałem wymienić wahacz bo się wybił na tulei, drugi raz
                  niedawno, około 165kkm wymieniłem końcówki drążków kierowniczych. A jeszcze raz
                  uszkodziłem rurę wydechową. I to wszystkie naprawy, jakie były robioe w tym
                  samochodzie od nowości. Niedługo będę musiał wymienić tarcze hamulcowe.

I to są fakty, w dodatku o ile mi wiadomo nie odosobnione. Nie wypowiadam się na
                  temat samochodów francuskich, nie uważam również VW za samochody solidne.

Nie dziwi mnie natomiast ilość wątków o serwisach Toyoty, ponieważ ich poziom
                  jest bardzo różny.

Pozdrawiam,
                  vwdoka
    • Gość: Marcel Re: Toyota: forum? IP: *.reshall.umich.edu 11.05.02, 17:57
      Dosc miedzynarodowe forum o Toyocie RAV4.
      www.rav4world.com/
      Nie wiem, czy Was zainteresuje, ale warto poczytac jekie ludzie problemy maja...
      • Gość: Michal Re: Toyota: forum? IP: *.telia.com 12.05.02, 11:07
        Wczoraj byl zjazd w Kopenhadze,Toyot sportowych Supry,Celici itpBylo
        kilkanascie aut. Po wyjezdzie z firmy na prostej na autostradzie zrobili sobie
        wyscig ponad 240km/h cud ze glin nie bylo.Syn zrelacjonowal mnie to dzisiaj
        pojechali kolegi Supra dziesieccioletnia zprowadzona z Reichu.Powiedzial byl
        straszny huk w samochodzie przy tej predkosci,wiecie dlaczego ,mlodziesz jest
        nieobliczalna zdjeli dach z tej Supry i jechali tylko z poniesionymi szybami
        240 km /h.Supra ma rury.Tato zzielenial ,ale sie cieszyl ze zywi i
        cali.Pzdr.Michal
    • vwdoka Re: Toyota: forum? 13.05.02, 13:08
      Gość portalu: bobo napisał(a):

> czy znacie jakies forum, ew. website użytkownikow toyoty?

Zajrzyj na www.toyotaclub.hg.pl. Pozdrawiam,
      vwdoka
      • Gość: RyMario Re: Toyota: forum? IP: 194.181.188.* 13.05.02, 17:05
        sprobuj tu:
        www.yotarepair.com/
        pozdr :)
        • Gość: is300 Re: Toyota: forum? IP: *.dyn.optonline.net 13.05.02, 22:03
          Toyota jest OK. (Camry 2.2)
          Jest bardzo malo awaryjne, i da sie im troche nakrecic bez zadnych wiekszych
          napraw. 104tys mil, i dalej krece.
          Auto te ma zaslaby silnik na swoj rozmiar, V6 3.0l jest wpozadku, ale 2.2l
          jest slabe pod wzgledem przyspieszenia.
          Jeszcze zawieszenie jest za miekie, na zakretach auto jest jak statek, wydaje
          sie ze wywruci.
          Pod wzgledem wytrzymalosci i codziennego uzytkowania jest niezawodne.
          • Gość: Michal Re: Toyota: forum? IP: *.telia.com 14.05.02, 10:44
            Gość portalu: is300 napisał(a):

> Toyota jest OK. (Camry 2.2)
            > Jest bardzo malo awaryjne, i da sie im troche nakrecic bez zadnych wiekszych
            > napraw. 104tys mil, i dalej krece.
            > Auto te ma zaslaby silnik na swoj rozmiar, V6 3.0l jest wpozadku, ale 2.2l
            > jest slabe pod wzgledem przyspieszenia.
            > Jeszcze zawieszenie jest za miekie, na zakretach auto jest jak statek, wydaje
            > sie ze wywruci.
            > Pod wzgledem wytrzymalosci i codziennego uzytkowania jest niezawodne.
            Potwierdzam w 100% Twoja wypowiedz.Mam taka sama juz dobiega 218500mil czyli ok
            350tyskm i chodzi znakomicie.Nie mam zamiaru zmieniac ,w Polsce sie nie
            napalaja.Dzielnie Cie dowiezie w kazdy zakatek europy.Pzdr.Michal
    • neuros Re: Toyota: forum? 14.05.02, 10:27
      Znam forum Corolki
      www.corolla.prv.pl/

Gość portalu: bobo napisał(a):

> czy znacie jakies forum, ew. website użytkownikow toyoty?

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka