Dodaj do ulubionych

KOMPLEKSY . . .

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.05.02, 14:23
Zauważyłem ,że stwierdzenie ,że ktoś ma kompleksy jest najczęstszym i zwykle
jedynym argumentem ludzików , którzy ni z gruchy , ni z pietruchy wtrącają się
w wątki i nie wiedząc o co chodzi pieprzą o kompleksach . Oprócz osobistych
wycieczek , jest to rzecz , która mnie najbardziej wkurza , a jednocześnie
śmieszy - cokolwiek by się nie pisało , i tak znajdzie się ktoś , komu
kiedyś "nadepnąłeś na odcisk" i , który za wszelką cenę stara się odegrać .

Z drugiej strony , łatwo w ten sposób odróżnić małoletnich leszczy , od
dyskutantów w stylu Marka , którzy po prostu coś takiego olewają , a na koniec
potrafią jeszcze całość trafnie spuentować
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzysiek Re: KOMPLEKSY . . . IP: *.ausys.se / 172.17.139.* 13.05.02, 15:49
      Malo tego, jest tez duza grupa, ktora probuje te kompleksy sobie leczyc na forum
      stwierdzeniami, ze ich auto kosztowalo 2x tyle co rzeczywiscie. Vide ziemek.

Gość portalu: ziemek napisał(a):

> Zauważyłem ,że stwierdzenie ,że ktoś ma kompleksy jest najczęstszym i zwykle
      > jedynym argumentem ludzików , którzy ni z gruchy , ni z pietruchy wtrącają się
      > w wątki i nie wiedząc o co chodzi pieprzą o kompleksach . Oprócz osobistych
      > wycieczek , jest to rzecz , która mnie najbardziej wkurza , a jednocześnie
      > śmieszy - cokolwiek by się nie pisało , i tak znajdzie się ktoś , komu
      > kiedyś "nadepnąłeś na odcisk" i , który za wszelką cenę stara się odegrać .
      >
      > Z drugiej strony , łatwo w ten sposób odróżnić małoletnich leszczy , od
      > dyskutantów w stylu Marka , którzy po prostu coś takiego olewają , a na koniec
      > potrafią jeszcze całość trafnie spuentować

• Gość: is300 Re: KOMPLEKSY . . . IP: *.dyn.optonline.net 13.05.02, 16:33
        Zgadzam sie, jezeli komusc wczesiniej dosrales, bo pisal glupoty.
        To teraz taki gosc bedzie ci pisal na przeciw, zeby sie odegrac.
        • Gość: logistyk Panowie, troche madrosci i dystansu... IP: *.sap-ag.de 13.05.02, 16:39
          do czyichs wypowiedzi tak aby ludzi nie prowokowac/zawsze mozna umiejetnie
          wyjawic prawde

i z drugiej strony nieumiejetnosc przyznania sie do bledu takich osob to ich
          slabosc
          ciezko maja bw zyciu bo ciagle musza walczyc...

Gość portalu: is300 napisał(a):

> Zgadzam sie, jezeli komusc wczesiniej dosrales, bo pisal glupoty.
          > To teraz taki gosc bedzie ci pisal na przeciw, zeby sie odegrac.

• Gość: martynka Re: KOMPLEKSY . . . IP: *.lukowa7.waw.pl 13.05.02, 17:22
        hmmm, ja mam znajomych , którzy mówią odwrotnie: tzn. zaniżają cenę autka! ale
        za to wśród dodatkowych wypsoażeń wymieniają gumowe dywaniki!
      • Gość: ziemek Re: KOMPLEKSY . . . IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.05.02, 17:41
        jeśli dobrze czytałeś , to wiesz dobrze ,że od razu sprostowałem moją wypowiedź
        dotyczącą ceny lexusa (ponad 200 000 PLN)- bo do tego oczywiście pijesz .
        • Gość: Krzysiek Re: KOMPLEKSY . . . IP: *.ausys.se / 172.17.139.* 13.05.02, 18:02
          Jasne ziemek, wiem, bo skad mialbym wiedziec ile zaplaciles za swojego lexusa.
          Panem Bogiem Wszechwiedzacym nie jestem, ale swoja droga dziwi mnie, ze z jednej
          strony piszesz, zeby sie wyluzowac, z dystansem brac co tu koledzy pisza a z
          drugiej strony watek duzymi literami KOMPLEKSY... Nie sadzisz, ze to sie kupy nie
          trzyma? Tacy sa ludzie, ze chca sobie podyskutowac, a bez odniesien emocjonalnych
          forum nie byloby takie ciekawe. Suche informacje sa w gazecie albo u dilera.
          Tutaj rzadza EMOCJE i nikt tego nie zmieni, to jest przywilej roznego rodzaju
          forow. Patrz w telewizji, politycy, poslowie sie omal nie bija jak moga
          podyskutowac na forum. Czemu my mamy byc lepsi a moze gorsi od naszych sejmowych
          przedstawicieli?
          • Gość: ziemek Re: KOMPLEKSY . . . IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.05.02, 18:20
            tak ,tu gdzie gromadzi się LUD , tu rządzą EMOCJE . Dlatego ja , chcąc zachęcić
            LUD do wyrażania EMOCJI wpisałem KOMPLEKSY ... Już starożytni wiedzieli , że
            LUDOWI potrzeba dostarczyć PANEM ET CIRCENSES . Ponieważ "panem" nie
            dostarczę , dostarczam "circenses" , i sądząc po odzewach na wątki , robię to
            nieźle :)
    • Gość: bocian ale te igrzyska sa naprawdę kiepskiej jakości IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 13.05.02, 18:29
      Gość portalu: ziemek napisał(a):

> Zauważyłem ,że stwierdzenie ,że ktoś ma kompleksy jest najczęstszym i zwykle
      > jedynym argumentem ludzików , którzy ni z gruchy , ni z pietruchy wtrącają się
      > w wątki i nie wiedząc o co chodzi pieprzą o kompleksach . Oprócz osobistych
      > wycieczek , jest to rzecz , która mnie najbardziej wkurza , a jednocześnie
      > śmieszy - cokolwiek by się nie pisało , i tak znajdzie się ktoś , komu
      > kiedyś "nadepnąłeś na odcisk" i , który za wszelką cenę stara się odegrać .
      >
      > Z drugiej strony , łatwo w ten sposób odróżnić małoletnich leszczy , od
      > dyskutantów w stylu Marka , którzy po prostu coś takiego olewają , a na koniec
      > potrafią jeszcze całość trafnie spuentować

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka