Dodaj do ulubionych

Przyszlosc Jaguara

16.12.04, 12:39
Jaguarowi nie idzie zbyt dobrze.
To ma sie zmienic. Sczegolnie interesujaco wyglada nowy S-Type i jego wersja
kombi.

www.autobild.de/aktuell/neuheiten/artikel.php?artikel_id=7696&A_SESS=71676bc647efb89526f9f26e2a6e0eb5
Obserwuj wątek
    • szymizalogowany Re: Przyszlosc Jaguara 16.12.04, 12:57
      ja proponuje nowego XJ w wersji minivan z dieslem 1.6 i zegarami na srodku

do tego nastepca XK powinien dostac jakis mega mocny silnik np 2.5 diesel,
      tylko wersja kombi i tez zegary na srodku - do tego 25 cupholderow, 2x foteliki
      isofix w standardzie i bagaznik dachowy na wozek dla dziecka

to uzdrowi jaguara
      • 01boryna Re: Przyszlosc Jaguara 16.12.04, 15:34
        szymizalogowany napisał:

> ja proponuje nowego XJ w wersji minivan z dieslem 1.6 i zegarami na srodku
        >
        > do tego nastepca XK powinien dostac jakis mega mocny silnik np 2.5 diesel,
        > tylko wersja kombi i tez zegary na srodku - do tego 25 cupholderow, 2x
        foteliki
        >
        > isofix w standardzie i bagaznik dachowy na wozek dla dziecka
        >
        > to uzdrowi jaguara

Byc moze to jest powod klopotow Jaguara. Zbyt mala roznorodnosc modeli i
        silnikow do nich, przespany mocny diesel, brak malego samochodu w rodzaju BMW1
        czy MB M-Klasse (ci sie jakos nie wstydza robic rowniez male auta i diesle)-
        krotko mowiac polityka ktorej ty jestes zwolennikiem, doprowadzila do obecnego
        stanu. Mam nadzieje ze to co szykuje Jaguar sie uda. Ciesze sie na nowego S-
        Type.
        • Gość: pluton Re: Przyszlosc Jaguara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 22:08
          Zwolennikiem wprowadzenie przez Jaguara aktualnych modyfikacji (np. silnik
          diesla) na pewno nie jestem, ale zgadzam się w zupełności z przedmówcą i
          również uwarzam, iż teraźniejszy rynek jest taki a nie inny, i aby na nim
          zaistnieć (utrzymać się) nawet Jaguar musi pokusić się o niewielką zmianę
          swojego "image". Jestem przekonany, że wyjdzie mu to w przyszłości tylko na
          dobre i za 10 lat znów z czystym sumieniem i mocniejszym biciem serca zakupie
          kilkuletniego XJ-a:-)
          pozdrawiam wszystkich miłośników Jaga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka