01boryna 16.12.04, 12:39 Jaguarowi nie idzie zbyt dobrze. To ma sie zmienic. Sczegolnie interesujaco wyglada nowy S-Type i jego wersja kombi. www.autobild.de/aktuell/neuheiten/artikel.php?artikel_id=7696&A_SESS=71676bc647efb89526f9f26e2a6e0eb5 Link Zgłoś Obserwuj wątek
szymizalogowany Re: Przyszlosc Jaguara 16.12.04, 12:57 ja proponuje nowego XJ w wersji minivan z dieslem 1.6 i zegarami na srodku do tego nastepca XK powinien dostac jakis mega mocny silnik np 2.5 diesel, tylko wersja kombi i tez zegary na srodku - do tego 25 cupholderow, 2x foteliki isofix w standardzie i bagaznik dachowy na wozek dla dziecka to uzdrowi jaguara Link Zgłoś
01boryna Re: Przyszlosc Jaguara 16.12.04, 15:34 szymizalogowany napisał: > ja proponuje nowego XJ w wersji minivan z dieslem 1.6 i zegarami na srodku > > do tego nastepca XK powinien dostac jakis mega mocny silnik np 2.5 diesel, > tylko wersja kombi i tez zegary na srodku - do tego 25 cupholderow, 2x foteliki > > isofix w standardzie i bagaznik dachowy na wozek dla dziecka > > to uzdrowi jaguara Byc moze to jest powod klopotow Jaguara. Zbyt mala roznorodnosc modeli i silnikow do nich, przespany mocny diesel, brak malego samochodu w rodzaju BMW1 czy MB M-Klasse (ci sie jakos nie wstydza robic rowniez male auta i diesle)- krotko mowiac polityka ktorej ty jestes zwolennikiem, doprowadzila do obecnego stanu. Mam nadzieje ze to co szykuje Jaguar sie uda. Ciesze sie na nowego S- Type. Link Zgłoś
Gość: pluton Re: Przyszlosc Jaguara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 22:08 Zwolennikiem wprowadzenie przez Jaguara aktualnych modyfikacji (np. silnik diesla) na pewno nie jestem, ale zgadzam się w zupełności z przedmówcą i również uwarzam, iż teraźniejszy rynek jest taki a nie inny, i aby na nim zaistnieć (utrzymać się) nawet Jaguar musi pokusić się o niewielką zmianę swojego "image". Jestem przekonany, że wyjdzie mu to w przyszłości tylko na dobre i za 10 lat znów z czystym sumieniem i mocniejszym biciem serca zakupie kilkuletniego XJ-a:-) pozdrawiam wszystkich miłośników Jaga Link Zgłoś