Dodaj do ulubionych

Więcej o nowym Saabie 9-3

IP: *.ists.pl / *.ists.pl 16.05.02, 23:31
Jeśli chcecie wiedzieć więcej o nowym 9-3 napiszcie do griffin.auto@saab.pl
Wyślą Wam zdjęcia i rysunki z wymiarami. Samochód ma mieć prezentacje w Polsce
w sierpniu. Z Vectry jest tylko podłoga. Reszta to Saab.
Obserwuj wątek
    • Gość: Sven Re: Więcej o nowym Saabie 9-3 IP: 217.153.10.* 17.05.02, 09:47
      Nie poznalem jeszcze parametrow tech., ale widzialem zdjecia.
      Dla mnie bomba. Linia zrywa majtki przez glowe. Pozdr.
    • Gość: Mariusz Re: Więcej o nowym Saabie 9-3 IP: 5.2.1R1D* / 47.211.0.* 17.05.02, 10:37
      Cóż, nie zachwiciłam mnie jego linia - tak bardzo przypomina samochody innych
      marek - np. Hondę. SAAB do niedawna był utożsamiany z bardzo nietypową i łatwo
      rozpoznawalną linią nadwozia, teraz jednak ginie w tłumie podobnym mu
      samochodów. Jeżdzę SAABem 9000 od 3 lat - jest to rewelacyjna maszyna. Jednak
      kiedyś przyjdzie czas na zmianę - i co wtedy?... Nowe SAABy już mnie tak nie
      pociągają.

pozdrawiam

Mariusz
      • Gość: Mikolaj Re: Więcej o nowym Saabie 9-3 IP: *.pol-assistance.spzoo.pl 17.05.02, 10:43
        Gość portalu: Mariusz napisał(a):

> Cóż, nie zachwiciłam mnie jego linia - tak bardzo przypomina samochody innych
        > marek - np. Hondę. SAAB do niedawna był utożsamiany z bardzo nietypową i łatwo
        > rozpoznawalną linią nadwozia, teraz jednak ginie w tłumie podobnym mu
        > samochodów. Jeżdzę SAABem 9000 od 3 lat - jest to rewelacyjna maszyna. Jednak
        > kiedyś przyjdzie czas na zmianę - i co wtedy?... Nowe SAABy już mnie tak nie
        > pociągają.
        >
        > pozdrawiam
        >
        > Mariusz

Jakbym słyszał mojego znajomego. Jeździ 900 z 88 roku i ciągle powtarza że to
        jest "Saab Właściwy". Auto jest wypieszczone, wszystkie usterki usuwane na
        bieżąco i jeździ jak nowe. Dodam tylko że tego gościa spokojnie byłoby stać na
        nowego 95.
        pzdr
        Mikołaj

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka