Dodaj do ulubionych

Serwis Skody

07.01.05, 09:34
Witam Wszystkich,
czy ktoś mógłby mi polecić dobry warsztat Skody w Warszawie lub w okolicy
Warszawy?
Obserwuj wątek
    • qqryq77 Re: Serwis Skody 07.01.05, 20:42
      jak skonczyla ci sie gwarancja to naprawy lub przeglady mozesz robic na
      stacjach szybkiej obslugi. tani sklep z czesciami do skody jest na
      SWIETOKRZYSKIEJ kolo salonu JAGUARA (blisko NBP)
    • Gość: ppp Re: Serwis Skody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 21:49
      poszukaj innych for poswieconych skodzie napewno ktos ci doradzi i udzieli
      odpowiedzi
      tutaj panuje atmosfera piaskownicy
    • Gość: Daniel Re: Serwis Skody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 01:11
      Niedawno z kolegą byłem w biedronce i na parkingu stały prawie same skody. Może
      tam mają dobry serwis?
    • mart1972 Re: Serwis Skody 19.01.05, 16:41
      Radom 48-331-15-82, Nie korzystaj z serwisu w Grójcu
    • Gość: XXX Re: Serwis Skody IP: *.samopomoc.com.pl / 213.76.128.* 25.02.05, 08:48
      Polecam Salon Skody na ul. Modlińskiej, nie podaje dokładnego nr. gdyż nie
      pamiętam. Jadąc w strone Legionowa jest on po prawej stronie za ul. Klasyków
      lecz nie dojeżdzając do Mechoffera
    • Gość: andi Re: Serwis Skody IP: 81.210.86.* 25.02.05, 09:08
      Na ul. Syreny w Warszawie, serwis pogwarancyjny bardzo dobry i tani. Polecam
      • norbi75 Re: Serwis Skody 13.03.05, 14:23
        Tez tak slyszalem!
        Kupowalem tam tylko czesc do mojej starej S a w nowej mam gwarancje ale na
        NEcie na temat tego serwisu spotkalem sie tylko z pochelbnymi wypowiedziami.

Pozdrawiam,
        Norbert
        Gość portalu: andi napisał(a):

> Na ul. Syreny w Warszawie, serwis pogwarancyjny bardzo dobry i tani. Polecam
    • zielony_listek Re: Serwis Skody 07.03.05, 11:55
      Odradzam serwis przy Grochowskiej, Sinclan bodajże się nazywa.
      Już mi się nie chce opisywać, ale np. odmowa naprawy gwrancyjnej, wciskanie
      drogiej części i wmawianie, że tylko "w komplecie" można kupic. Problem z samym
      zamówieniem samochodu i braką znajomości ofert ubezpieczeniowych akurat z przed
      kilku lat, więc może już się poprawili. Generalnie z czym się nie zwrócić to
      problem.
      Pozdrawiam
      zielony_listek
      • koni00 Re: Serwis Skody 21.03.05, 08:16
        Unikaj serwisu przy Felińskiego!!! Mało że kiepski to do tego drogi...
        • Gość: midarek Re: Serwis Skody IP: *.chello.pl 15.04.05, 18:29
          Serwis przy Alejach Jerozolimskich (pod Pruszkowem) jest... beznadziejny.
          Najlepiej wskazac mechanikowi, co sie zepsulo, bo sami niczego dobrze nie
          zdiagnozuja. No, chyba, ze robia to specjalnie. Teorie inzynierow od serwisu
          tez czasami są górnolotne, gdy człowiek czeka z przyziemnym problemem....
          Beznadzieja
          • Gość: JK Re: Serwis Skody IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.04.05, 19:29
            Gość portalu: midarek napisał(a):
            > Serwis przy Alejach Jerozolimskich (pod Pruszkowem) jest... beznadziejny.
            > Najlepiej wskazac mechanikowi, co sie zepsulo, bo sami niczego dobrze nie
            > zdiagnozuja. No, chyba, ze robia to specjalnie. Teorie inzynierow od serwisu
            > tez czasami są górnolotne, gdy człowiek czeka z przyziemnym problemem....
            > Beznadzieja

A ja tam byłam dwa razy i zawsze wszystko było jak należy. Powiedzieli co i
            jak, zreperowali, oddali stare części. Nie ma serwisów idealnych, niestety, i
            zawsze trzeba wybrać mniejsze zło.
    • Gość: Tomek Re: Serwis Skody IP: *.aster.pl 16.04.05, 06:56
      Goraco polecam ci ten serwis skody bylem tam dwa razy naprawde tanio i fachmani OK
      Auto Skoda P.L
      Warszawa
      ul. Syreny 14
      tel.631-17-96
      Uwaga: Są dwie części ulicy Syreny. Nr. 14 jest przy tej odchodzącej od Górczewskiej
    • Gość: WPI Re: Serwis Skody IP: 5.5R5D* / 170.252.72.* 06.05.05, 12:47
      Nie polecam Jerozolimskich - jak chcesz zeby ci zrobili drogo albo zepsuli twój
      samochód to tam jedź. Jezeli zalezy ci troche na samochodzie to sam go zrob- i
      tak zrobisz lepiej niz oni. Mi zepsuli silnik tak ze musialem go w koncu
      wymienic. Oczywiscie nie przyznali sie do tego wiec mam sprawe w sadzie z nimi.
      Krotko mowiac h...
      • sokoleoko75 Re: Serwis Skody 06.07.05, 00:24
        Popiream wypowiedzi pochlebne dla wlascicieli warsztatu na Syreny 14, fachowo i
        za rozsadne pieniadze, nie naciagaja jak gdzie indziej wstawisz i nie wiesz ile
        zaplacisz bo wymienia pol samochodu. Tu krotko i na temat powiedza ci ze jak
        nie masz kasy to mozna zrobic w pozniejszym terminie jeszcze pchodzi, ale
        trzeba miec na uwadze, nie mowie o czyms oczywiscie co ma wplyw bezposredni na
        bezpiczenstwo. Pozdrawiam Panow Piotra i Leszka ze skody.Dzieki takiemu
        serwisowi nie mysli sie o jak najszyszbszej zmianie marki na inną.
    • Gość: fab Re: Serwis Skody IP: 217.11.143.* 09.11.05, 12:05
      UWAŻAJ NA SERWIS PRZY STAWKI 14. STRASZLIWIE DRODZY I BEZNADZIEJNI. NIE
      NAPRAWIAJĄ SAMOCHODU A WYMIENIAJĄ CAŁE ELEMENTY. NP. CHCIELI MI WYMIENIĆ
      ALTERNATOR (CENA Z ROBOCIZNĄ 3000pln!!!!!) A BYŁ USZKODZONY REGULATOR NAPIĘCI
      (ZAPŁACIŁEM 180pln).
      • Gość: td Re: Serwis Skody IP: *.tomaszow.mm.pl 16.04.06, 18:53
        nie polecam serwisu w Tomaszowie maz na ul .Ujezdzkiej naprawdę beznadzjeja
        brak dobrych fachowcow obecnie akrobaci zatrudnieni
    • Gość: pa24 Re: Serwis Skody IP: *.aster.pl 18.04.06, 20:03
      mogę polecić serwis auto wimar centrum w alejach jerozolimskich,jestem bardzo
      zadowolony.
    • gdkjdf000 Re: Serwis Skody 16.10.15, 17:38
      Polecam firmę AutoConrad - serwis Skoda Warszawa
      auto-conrad.pl/skoda/
    • ygbs54 Re: Serwis Skody 30.10.15, 20:17
      auto-conrad.pl/skoda/ - serwis Skoda Warszawa

Żaden samochód nie jest niezawodny, natomiast każdy wymaga należytej troski oraz odpowiedniej pielęgnacji. Wszystkich miłośników Skody, którzy szukają profesjonalnego warsztatu w Warszawie, zapraszam do tego serwisu! :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka