Dodaj do ulubionych

Fachowosc forumowiczow

IP: *.terminus.pl 21.05.02, 13:55
Czy nie wkurza was czasem jak ludzie maja krytyczne opinie na jakis temat jakby
zjedli wszystkie rozumy. Np zdania w stylu "wszystkie francuzy to
zlomy" , "fiaty to gowno" ciekawe ile autorzy mieli fiatow czy francuzow ze sie
wypowiadaja na ten temat. Uwazam zeby tak sie wyrazic trzeba posiadac co
najmniej kilkadziesiat takich aut.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marek Jestesmy same fachman'y IP: *.atl.ec.equifax.com / 172.18.118.* 21.05.02, 13:57
      Wlasnie - czym sie kochani forumowicze zajmujecie na codzien? Ja np. klepie
      programy, wiec moja profesjonalnosc w dziedzinie samochodow pozostawia wiele do
      zyczenia.... (choc klepanie kodu i blachy to mniej wiecej to samo)
      • Gość: Piotr Re: Jestesmy same fachman'y IP: *.terminus.pl 21.05.02, 14:00
        Ja jestem prawnikiem i klepie pozwy w kancelarii wiec tez na autach sie znam.
        • Gość: vd Re: Jestesmy same fachman'y IP: *.krakow.topware.pl 21.05.02, 14:13
          ja jestem designerem, ale pracuje przy produkcji gier komputerowych wiec znam
          sie na samochodach szczegolnie na WRC :)
      • Gość: polokokt Re: Jestesmy same fachman'y IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.02, 18:43
        A ja kilka lat temu zdobylem :) tytul technika samochodowego. Ale postanowilem
        zmienic troche dziezine techniki i teraz zajmuje mnie glownie studjowanie
        informatyki. Ale motoryzacja nadal sie interesuje, choc juz nie tak bardzo
        doglebnie. Ale w weekend lubie pogrzebac przy somochodzie (choc nic sie nie
        psuje :)) i troche pojezdzic. To taka forma relaksu ktora mi odpowiada.
      • Gość: obi. Re: Jestesmy same fachman'y IP: *.acn.pl / 10.134.129.* 21.05.02, 20:42
        Piszę do prasy, tłumaczę książki i filmy. Na samochodach się nie znam :)

Pozdr,
        obi.
    • Gość: Mikolaj Re: Fachowosc forumowiczow IP: *.pol-assistance.spzoo.pl 21.05.02, 14:33
      Gość portalu: Piotr napisał(a):

> Czy nie wkurza was czasem jak ludzie maja krytyczne opinie na jakis temat jakby
      >
      > zjedli wszystkie rozumy. Np zdania w stylu "wszystkie francuzy to
      > zlomy" , "fiaty to gowno" ciekawe ile autorzy mieli fiatow czy francuzow ze sie
      >
      > wypowiadaja na ten temat. Uwazam zeby tak sie wyrazic trzeba posiadac co
      > najmniej kilkadziesiat takich aut.

Ale jest tez kilku gości którzy rzeczywiście się znają i piszą co wiedzą a nie co
      im się przyśniło. Może nie koniecznie trzeba mieć dane auto aby się o nim
      wypowiadać, można korzystać z doświadczeń znajomych itp byle było to prawdziwe i
      nie przekolorowane. A że część kolesi wypisuje wspomniane przez Ciebie bzdury
      albo zakłada kolejne wątki o Huzarze i dupie Marynii - no cóż, to jest forum
      internetowe i nie ma innej rady jak się przyzwyczaić/ignorować.
      Pozdrawiam
      Starający się być obiektywny i rzeczowy :-)))
      Mikołaj
      • Gość: martynka Re: Fachowosc forumowiczow IP: *.lukowa7.waw.pl 21.05.02, 14:37
        Już od jakiegos czau nieśmiało protestuję przeciw "kieszonkowaniu" samochodów -
        wkurzają mnie opinie typu: niemieckie - solidne, francuskie- szmelc itd. Ja
        absolutnie żadnym fachowcem nie jestem, ale trzeba byc tolerancyjnym wobec
        innych...
        • Gość: Sven Re: Fachowosc forumowiczow IP: 217.153.10.* 21.05.02, 14:40
          Zawsze postulowalem, by durne tematy pozostawic bez odp.
          Pozdr.
    • Gość: seba5700 Re: Fachowosc forumowiczow IP: 195.205.239.* 21.05.02, 19:03
      Ja niestety nie moge powiedziec wam czym sie zajmuje, poniewaz musialbym was
      wszystkich zabic ;-) Ale zawodowo z samochodami nie mam nic wspolnego.
      • Gość: Michal Re: Fachowosc forumowiczow IP: *.telia.com 21.05.02, 19:19
        Piotrze to forum jest dla wszystkich.Pewne osoby po paru latach wydaja takie
        opinie,dlatego ,ze nie znaja innych dobrze marek i wlasnie naszym obowiazkiem
        tych co maja te inne marki jest troszke opowiedziec i wprowadzic nastroj
        ciekawej rzeczowej dyskusji.Ton sami zmienia ,jak zobacza,ze inni go nie
        podnosza.Dla wielu jest to debiut w ktorym cos moga opowiedziec o sobie aucie
        chca zaimponowac innym ,pamietaj Piotrze wszyscy jestesmy z tej samej gliny i
        dzielmy sie informacjami tak jak kazdy potrafi.Podciagajmy tych co malo
        wiedza,podejrzewam ze dla wielu to forum jest wyrocznia,nie wolno nam ich
        zawiesc.A dowcipnisiow szanujmy, Oni tez sa potrzebni ,wprowadzaja smiech ,a
        smiech to zdrowie.Przez to forum staje sie ciekawsze a nie nudziarstwem z
        cyframi i normami.Wprowadzanie w zaulek tez jest dozwolone ,fachowcy odrazu sie
        polapia i sprowadza marzyciela na ziemie.Serdecznie pozdrawiam Michal
      • Gość: dolin Re: Fachowosc forumowiczow IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 19:40
        Gość portalu: seba5700 napisał(a):

> Ja niestety nie moge powiedziec wam czym sie zajmuje, poniewaz musialbym was
        > wszystkich zabic ;-) Ale zawodowo z samochodami nie mam nic wspolnego.
        Czuwaj ! Kumotrze Szyszkowniku:-)

• Gość: Andre Re: Fachowosc forumowiczow IP: *.pcplus.com.pl 21.05.02, 21:42
      Technik-mechanik spec. obróbka skrawaniem
      Elektryk upr. SEP bez ograniczeń
      Elektronik (dorabiałem kiedyś składając telewizory Jowisz i Neptun , dawno temu)
      Właściciel firmy serwisującej dźwigi, suwnice, spawarki i djabli wiedzą co
      jeszcze.
      PZDR.
      • Gość: polokokt Re: Fachowosc forumowiczow IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.02, 21:58
        > Technik-mechanik spec. obróbka skrawaniem

Oj pamietam te praktyki co nas wlasnie tego uczyli (wlasnie nie wiem po co mi to,
        przeciez mechanikowi samochodowemu srednio ta wiedza potrzebna). Straszne katusze
        przechodzilem. Pewnie dlatego zmienilem profesje. Zreszta ja raczej przepadam za
        czysta robota (nie mylic z lekka).

• Gość: Jankes Re: Fachowosc forumowiczow IP: 5.1R2D* / 3.179.74.* 21.05.02, 22:01
      Pracuje przy serwisie turbin gazowych w elektrowniach. Firma ktora mnie
      zatrudnia jest najwieksza na swiecie i ma duzo pieniedzy.Dlatego wynajmuje
      samochody. Poniewaz kursuje po Europie i nie tylko, to srednio co dwa trzy
      tygodnie wynajmuje auto gdzie indziej. Zawsze jest z biezacego roku i o
      przebiegu nie wiekszym niz 30 tys. Dlatego mam okazje jezdzic roznymi nowymi
      autami. Moje opinie wynikaja z tego czy mi sie jak jezdzi i sa oczywiscie
      calkowicie subiektywne. Natomiast nie wypowiadam sie na temat szczegolow
      technicznych
      Pozdrawiam
      JANKES

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka