Gość: Bibilolo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 15:31 Jaki jest adres amerykaNskiego konfiguratora VW? W stanach, podobno jest jeszcze taniej niż u Pepików! Link Zgłoś Obserwuj wątek
pan.chuligan Re: Jaki jest adres amerykaNskiego konfiguratora 31.01.05, 18:43 www.vw.com/ wybierz 'build and get a quote' ikone w lewym gornym rogu. Do koncowej ceny dochodza podatki, zaleznie od stanu. MSRP - sugerowana najwyzsza cena, czasami mozna sie troche potargowac ze sprzedawca, ale nie rozmawiamy tu o wielkich sumach. Pozdr. Link Zgłoś
cracovian suma sumarum... 31.01.05, 23:39 Jak nie rozmawiamy o wielkich sumach to ja nie kupuje :-) Z rabatami (na niektore 2005 VW juz sa) mozna zaplacic duzo ponizej invoice. Moj Trooper w 2002 mial przeszlo $10K znizki z MSRP, a moj nowy GTO byl $13K off w zeszlym miesiacu. Okazje sie zdarzaja. Link Zgłoś
pan.chuligan Re: suma sumarum... 01.02.05, 01:48 Jesli sa dobre rabaty, nawet ponizej invoice, to VW wreszcie zmadrzal. Na razie nie kupuje, ale dobrze wiedziec. Pozdr. Link Zgłoś
Gość: fazi_ze_sztazi Re: suma sumarum... IP: *.client.comcast.net 01.02.05, 02:56 cracovian napisał: > Moj Trooper w 2002 mial przeszlo $10K znizki z MSRP, a moj nowy GTO byl $13K > off w zeszlym miesiacu. Okazje sie zdarzaja. wdlug edmunds.com MSRP na GTO jest $32k a invoice prawie $ 30k. powiadasz ze kupiles swoje autko za $19k ????????????????????? taniej niz accord?? prosze powiedz jak to zrobiles, tez chce tyle oszczedzac. pzdr. Link Zgłoś
cracovian cena GTO 01.02.05, 17:09 Cena out-the-door byla $22K czyli nadal duzo mniej niz Camry SE V6. Cena MSRP GTO z podatkiem to wlasnie ok. $35K. To byl tzw. "perfect storm" na ktory czekalem 10 lat... Rabat w grudniu wynosil $5,500. To tego dochodzilo financing w polaczeniu z rabatem 2.9% na piec lat. Mialem uzbierane $200 na GM card, ktore GM zaokraglilo do pieciu tysiecy (robia to co roku wlasnie w grudniu, ale nigdy na taka sume!). Wyszlo ok. $400 co miesiac na piec lat. Ale... ... wybralem dwuletni leasing, ktory mial dodatkowe incentives i wyszlo zero down, zero oplaty za pierwszy miesiac, nastepne 23 po $126. To jest calkowita paranoja. Dwa lata, 24 tys. mil ciezkiej jazdy za mniej niz trzy tysiace $ - zyc nie umierac. Diler dostal maksimum forsy - za reszte zaplacilo GM... Link Zgłoś
Gość: fazi_ze_sztazi Re: cena GTO IP: *.client.comcast.net 02.02.05, 03:44 czy bedziesz mial jakies oplaty na koniec leasingu ? ile mil mozesz przejechac rocznie bez doplat ? ile kosztuje kazda mila powyzej limitu? dzieki za odpowiedzi pzdr. Link Zgłoś
cracovian Re: cena GTO 02.02.05, 04:01 Rocznie moge 12 tys., leasing jest na dwa lata. Powyzej limitu 20 centow za mile. Zadnych oplat na koniec poza excessive wear and tear. Wiem, ze trudno uwierzyc, ale taka jest szczera prawda... Mamy dodatkowo dwa samochody, wiec nie bedzie problemu. Rodzinny Trooper przejechal mniej niz 20 tys. w dwa lata. Zalatw sobie GM card po pierwsze i czekaj na grudzien. Im mniej masz GM dollars (ja mialem tylko $200 za moje balance transfers 3 lata temu) i karty nie uzywasz, tym masz wieksze szanse na tego typu oferty. Popros tez o jakas broszurke na www po wakacjach - to tez podobno pomaga. To jest niesamowity woz nawet za pelna cene. Piekny w srodku, nie za bardzo flashy na zewnatrz, no i 400HP od 2005 wzwyz nie do pogardzenia :-) Link Zgłoś
Gość: fazi_ze_sztazi Re: cena GTO IP: *.client.comcast.net 03.02.05, 04:00 w moim przypadku leasing raczej nie wchodzi w gre, robie 15-20 kkm rocznie. ale piszesz ze na zakup tez dawali takie upusty. tylko ze jak mialbym kupowac nowe auto to raczej japonczyk , nie amerykaniec (utrata wartosci mnie zabija). moze z czasem sie przekonam. jak na razie mamy w domu civic i neon. czasem nawet mysle ze neon jest lepszy, chociaz civic lepiej sie kreci na sniegu (tylko dlatego lubie zime). w kazdym razie oferta warta rozpatrzenia. dzieki pzdr. p.s. stopil sie juz wam lod ?? troche dalo wam w dupe w zeszlym tygodniu. chicago bylo cieplejsze niz atlanta. Link Zgłoś