Dodaj do ulubionych

Pierwsza jazda: MBW serii 3

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 14:22
jestem studentem z kcyni i posiadam nie wystarczające fundusze na zakup nowej
bmw serii 3.jest mi ona potrzebna do tego by nią jeżdzić.czy jest ktoś kto
ofiaruje mi pieniądze na zakup powyższych materiałów nie zbędnych do nauki?
zlitujcie się nad sierotą!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • greenblack Czy WO nie stać na aparat fotograficzny i dlatego 02.02.05, 18:54
      raczy swoich czytelników oficjalnymi zdjęciami producenta?
      • Gość: flic_k Re: Czy WO nie stać na aparat fotograficzny i dla IP: *.system / *.system-net.pl 02.02.05, 22:48
        masz racje>> wogóle popaatrz na temat "pierwsza jazda" wątpie że oni wogóle tym
        autem jeździli jak dopiero niedawno zdjęcia się okazały. dla mnie to taki
        portal niskobudżetowy hyhyi niektóre artykuły traktuje z przymrużeniem oka hehe.
        PZDR.
        • Gość: L. Re: Czy WO nie stać na aparat fotograficzny i dla IP: *.stacje.agora.pl 04.02.05, 12:41
          Zrobienie jakichkolwiek zdjec to nie problem
          (na wyjazdy bierzemy cyfrowe kamery miniDV, a te
          maja funkcje foto). Problem jest jakosc.
          Pomijajac sprzet (blendy doswietlajace, torba obiektywow)
          i czas (porzadna sesja to najmniej pol dnia)
          nie jestesmy profesjonalnymi fotografami.
          Ale skoro chcecie...
          Niebawem wiec bedziemy dorzucac wlasne foty, ale tylko do
          internetu. Ze wzgledu na spory naklad (400 a ost. 500 tys.)
          i wrazliwosc estetyczna czytelnikow, w papierowych
          Obrotach pozostaniemy przy zdjeciach profesjonalistow.
          L.
          • greenblack Po co bierzecie te kamery? 07.02.05, 14:31
            Filmujecie nimi "sporty hotelowe"?

A może pisanie artykułów też powierzycie profesjonalistom?
            • Gość: wio4litery Re: Po co bierzecie te kamery? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 15:02
              greenblack napisał:

> Filmujecie nimi "sporty hotelowe"?
              >
              >
              > A może pisanie artykułów też powierzycie profesjonalistom?

Pewnie i tym razem cię oleją.
              I nie dziwię im się.

w4l

> ad.1. bzdurą jest twierdzenie, że gdy olej jest zimny to nie dociera wszędzie,
              > dowód: reklama oleju magnatec mówi, że ten olej "jeszcze bardziej powleka"

• Gość: flic_k To nie to co kiedyś IP: *.system / *.system-net.pl 02.02.05, 23:02
      pamiętam jak w '94r. byliśmy sprzedać naszego forda fieste i w wtedy w komisie
      ujrzałem czerwone bmw serii 3. niezapomne jak się rajcowałemtymi płaskimi,
      przeźroczystymi kloszami w których znajdowały sie jeszcze okrągłe lamy. to była
      zajawka, jeszcze mówiłem cos tacie żeby taką kupić ale miałem wtedy 5lat i nie
      miałem pojęcia o pieniądzu, który tak nami rządzi. wracając>> teraz bmw 3 to
      już nie to samo, chociaz fakt że traktuję go z respektem chocby dla prestiżu
      marki no i oczywiscie nie stac nas na takie autko ale już teraz to bmka
      przypomina te kompakty, mnóstwo schowków jak chocby ten pod klapą bagażnika
      producent przeszedł samego siebie. wygląd to już kwestia gustu przód OK. ale
      tył to lampy już zje*** te od wstecznego za bardzo rzucają sie w oczy. dobra
      koncze. życze każdemu żeby go było stać na takie auta.

PZDR.

// O gustach się nie mówi //
      • Gość: Kris Kelvin Re: To nie to co kiedyś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 23:10
        Mnie najbardziej cieszy ze kokpit wreszcie nie wyglada jak po chorobie
        popromiennej zawiniety na kierowce lecze jest symentryczny. Jednym slowem
        sliczne auto technologiczna doskonalosc zapewne. Merc a tym bardziej Audi sie
        chowaja.
        • Gość: Gosc Re: To nie to co kiedyś IP: *.net 03.02.05, 01:40
          Mi sie podoba a w rzeczywistosci pewnie wyglada znacznie lepiej niz na
          zdjeciach.Tak bylo z BMW1 na zdjeciach wyglada marne ale w rzeczywistosci super
          nie mowiac juz o BMW ktora na zdjeciach tez prezentuje sie slabo ale w
          rzeczywistosci jest piekna,jezdzace dzielo sztuki.

bmwos1.engine.pl/prezentacje/bmwserii3/phase_3/movie.htm
          • Gość: Bono Re:E30....jest najpiękniejsza IP: 212.160.138.* 03.02.05, 09:55
            Ja mam E30 coupe i uważam, że jest pięęękna. Niestety będę ja sprzedawał. Kupię
            E36 4 drzwiową.....ale to już nie będzie to. Nie stać mnie na utrzymanie dwóch
            beemek...ale kiedyś i tak kupię jeszcze sobie E30... Zabejcować wszystkich
          • Gość: na temat "jezdzace dzielo sztuki"="chodzace bezmozgowie" IP: 81.185.93.* 03.02.05, 21:20
            Kawal blachy z czterema kolkami na zewnatrz i jednym kolkiem w srodku do
            kierowania.
            Jak wszystkie inne.
            Z dzielem sztuki to ma tyle wspolnego co Ty z czlowiekiem inteligentnym
      • Gość: na temat Re: To nie to co kiedyś IP: 81.185.93.* 03.02.05, 21:16
        Ro jest zawsze to samo: 4 kolka ktore sie kreca jak naciskasz pedal i kolko
        ktore trzymasz w reku zeby skrecac.Cala reszta to zalosny marketing dla
        wyroslych chlopcow w garniturach myslacych, ze dzieki temu beda wazniejsi albo
        madrzejsi albo beda mieli wieksze powodzenie u "kobiet".
        • Gość: ciekawy Re: To nie to co kiedyś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 21:49
          jedno pytanie: masz w ogóle prawo jazdy?
          • Gość: na temat Re: To nie to co kiedyś IP: 81.185.93.* 03.02.05, 22:19
            To taki kawalek papieru o ktory mnie czesto prosza panowie w mundurach by im
            pokazac ?
            To im pokazuje a oni zamiast mi podziekowac to jeszcze chca pieniedzy.
            Zupelny brak kultury !
            Mam zreszta kilka na zapas bo zdarza sie ze mi zabieraja !
            To dlatego, ze nie ma blokady na trzecim biegu a ja mam zwyczaj prawa noge
            opierac o cos twardego a nie zeby sie uginalo !
    • szymizalogowany Re: Pierwsza jazda: MBW serii 3 03.02.05, 10:26
      Dziwne, jeździli w Hiszpani po drogach i po torze i nawet jednego zdjęcia nie
      zrobili. Poza tym po co się "chłodzi opony" ?

O nowym silniku 3.0 l pisze ten dziennikaż, że "pozwala przejechać cały tor na
      III biegu" - co jak rozumiem gwarantuje wysoki moment od niskich obrotów z
      płaskim przebiegiem etc.

Tymczasem Hans Joahim Stuck, który testuje różne BMW na prośbę firmy wypowiadał
      się o tym nowym 258 konnym silniku z magnezowym blokiem (to chyba ten sam?), że
      ma wysoką moc ale bardzo słaby moment, znacznie gorszy niż stary silnik 231 KM.
      Dodatkowo widziałem wypowedzi kilku prawdziwych kierowców testowych BMW, którzy
      testowali między innymi 630ci z tym silnikiem i potwierdzali to co mówił Stuck,
      oraz dodawali, że silnik ma bardzo kiepski dźwięk w porównaniu do starego 3.0

No ale to normalne, że "spece" z polskich gazet będą się wszystkim zachwycać i
      czy to będzie 1.9 TDI czy 4.2 V8 to napiszą to samo, że cichy, że świetna
      kultura pracy etc.

• Gość: na temat chlopcy ze swoimi zabawkami: zalosne IP: 81.185.93.* 03.02.05, 21:27
        Tak polscy "spece" jak i zagraniczni sa placeni przez firme by takie brednie
        pisac.
        Jezdziem tymi "cudami".
        Niedlugo nie bedzie gdzie nimi jezdzic.
        Albo trzeba bedzie jakas blokade na 3 bieg by nie stracic PJ.
    • Gość: zaharias Re: Pierwsza jazda: MBW serii 3 IP: *.chello.pl 03.02.05, 15:25
      ku.. zjebaliscie mi humor, ehh
      jestem posiadaczem starszej '3' i jak widze ta nową, to raczej nie wydaje mi się
      abym się kiedyś na nią skusił... Co to za niby groźne spojżenie? bmw zawsze
      były eleganckie, a samą konstrukcją przodu wyglądały groźne, a tu musieli zrobić
      coś na kształc skośnych lamp;/ a z tyłu nie lepiej, to bmw czy jakiś
      japończyk?!?! cholera jasna... e46 taki super samochodzik, cholernie zgrabna
      linia, nieco sportowa ale też bardzo elegancka a tu taki shit !!!!!! deska
      rozdzielcza niestety też ehhhh, BMW błagam zwolnijcie Bangle'a !!!!!!!!! niech
      koleś idzie se projektować lepiej jakieś daewoo!!!
      • szymizalogowany Re: Pierwsza jazda: MBW serii 3 03.02.05, 15:32
        niech
        > koleś idzie se projektować lepiej jakieś daewoo!!!

Renault - tam uważam by pasował. Jakiś nowy Megane Scenic, budka z
        pedkościomierzem przed każdym pasażerem, dodatkowo była by tam zmywarka na
        naczynia z cup holderów, w schowku pralka na pieluchy, z tyłu łóżeczko
        dziecinne i kolejka elektryczna, w zagłowkach domki dla ptaszków, w tunelu
        środkowym automat do lodów

siedzenia wszystkie by się skręcały tak żeby tworzyć kółko, żeby cała rodzina
        mogła się w czasie jazdy złapać za ręce po zaśpiewać "Kólko graniaste,
        czworokanciaste"

tak... tam by się sprawdził

ale do cholery nie BMW, to sportowe limuzyny i tu ma być deska zwrócona do
        kierowcy, głęboki niski dobrze trzymający fotel, analogowe zegary przed
        kierowcą i mała gruba kierownica - żadnych budek!!!
        • Gość: bond Re: Pierwsza jazda: MBW serii 3 IP: *.nch.org 03.02.05, 17:21
          wszyscy ktorzy kochaja bmw powinni przetestowac ACURA TL 2005
          manual transmision.ja ostatnio sprzedalem swoje bmw a z acury
          jestem dumny.270 kucykow robi swoje.to po prostu pocisk !!!!!!!
          • Gość: na temat Re: Pierwsza jazda: MBW serii 3 IP: 81.185.93.* 03.02.05, 21:41
            Dumnym to mozna byc z czegos co sie samemu zrobilo !
            Z samochodu to mozna byc co najwyzej zadowolonym (jesli w ogole sie jego
            obecnosc zauwaza)
            Pocisk to chyba po to by sie wybrac na tamten swiat albo kogos przypadkowego
            poslac !
            Pamietam jak mialem 7 lat tez bylem dumny z mego roweru .
            Jak mialem 15 to bylem dumny z tego co wiedzialem a czego inni nie wiedziel,
            z tego co umialem a czego inni nie umieli itd....
        • Gość: sewa Re: Pierwsza jazda: MBW serii 3 IP: *.coe.int / *.coe.int 04.02.05, 10:09
          Doskonaly komentarz :)

Pozdrawiam

sewa
      • Gość: na temat Re: Nic nie rozumiem !!!!! IP: 81.185.93.* 03.02.05, 21:33
        Co mi z lini gdy jestem w korku ?
        Co mi po skosnych lampach jak kazdy motocyklista ma swoj reflekor nakierowany
        na moje lusterko?
        Spojrzenie ? samochod ?
        To moze jest ten kawalek blachy z przodu za ktory sie placi 3 dni pracy jak
        trzeba wymienic ? Szkoda tych trzech dni pracy ?
        Wole je spedzic w lozku w milym towarzystwie !
        • Gość: michael Re: Nic nie rozumiem !!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.02.05, 23:44
          Gość portalu: na temat napisał(a):

> Co mi z lini gdy jestem w korku ?
          > Co mi po skosnych lampach jak kazdy motocyklista ma swoj reflekor nakierowany
          > na moje lusterko?
          > Spojrzenie ? samochod ?
          > To moze jest ten kawalek blachy z przodu za ktory sie placi 3 dni pracy jak
          > trzeba wymienic ? Szkoda tych trzech dni pracy ?
          > Wole je spedzic w lozku w milym towarzystwie !

Z twojej nieudolnej wypowiedzi wynika, że wolałbyś te 3 dni pracy (kasę)
          przeznaczyć na dziwki...Biedny jesteś.
          I nic już nie pisz więcej.
          • Gość: na temat Re: Nic nie rozumiem !!!!! IP: 81.185.93.* 04.02.05, 00:57
            Bardziej ludzkie jest rozkoszne spedzanie czasu z kobieta
            niz glupie podniecanie sie kawalkiem blachy i samcze wyzywanie sie na drogach,
            ryzykujac czesto zycie innych swoim zadufaniem w najczesciej bardziej niz
            mierne, umiejetnosci trzymania piatego kolka (kierownicy).
            Moja wypowiedz byla na tyle zrozumiala by wzbudzic wrogie emocje i
            wystarczajaco "nieudolna" by pozwolic na rozne interpretacje w zaleznosci od
            mozliwosci i poziomu czytelnika.
            Twoja mowi sama za siebie (glodnemu chlep na mysli)
            Nie wiem czy pamietasz latajace chyba (?) Mercedesy na 24 du Mans.
            Obecnie nikt o tych "osiagnieciach" slowkiem nie pisnie.
            A obrazy byly wycofane z dziennikow nastepnego dnia.
            Jest "zakaz" pokazywania wypadkow,
            w ktorych uczestnicza takie samochody jak Ferrari czy Masurati i inne.
            Wszystko to w ramach "samczego" marketingu,
            ktorego dosyc miernym przykladem jest ten artykul.

• Gość: heniek Re: Nic nie rozumiem !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 00:15
          > Wole je spedzic w lozku w milym towarzystwie !

ze swoimi tresowanymi wszami najpewniej
    • Gość: turkish Pierwsza jazda: civic sedan IP: *.159.222.112.Dial1.Chicago1.Level3.net 03.02.05, 15:49
      • niknejm Re: Pierwsza jazda: civic sedan 03.02.05, 15:50
        Fakt, podobny ;-))

Pzdr
        Niknejm
        • Gość: Trabant Re: Pierwsza jazda: civic sedan IP: 204.215.136.* 03.02.05, 19:11
          Po kilku latach prob wreszcie BMW zaczelo robic samochody ktore wygladaja tak
          jak japonskie.Gratulacje
          • Gość: Glenn Re: Pierwsza jazda: civic sedan IP: *.org / *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 19:34
            Z tyłu wygląda jak starszy nissan primera, a z przodu przypomina ten samochód,
            który ma jeden z foumowiczów, zdaje się, że mieszka w Australii (przepraszam
            ale nie pamiętam jaki miał nick)
    • Gość: hej! Podaruję Ci ale nie 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 20:20
      Ja mam używaną - 4 letnią BMW 745. Mogę Ci podarować ale nie wiem czy będziesz
      ją chciał skoro marzysz o 3-jce
    • Gość: na temat Re: Pierwsza jazda: MBW serii 3 IP: 81.185.93.* 03.02.05, 21:11
      Mysl, ze moglbys zarobic sam nie przyszla Ci do glowy.
      I dlatego bedziesz biedny do konca zycia !!!!
    • krzys1231 woz dresow i zlodziei 03.02.05, 21:17
    • franek-b malkontenci... 03.02.05, 21:42
      Jak czytam te wszystkie wypowiedzi, to az zal mi sie robi. Nie dziwie sie, ze
      wg psychologow Polacy to najbardziej narzekajacy narod...
      Marudzicie, mimo, ze nikt jeszcze nie widzial na zywo tego auta.
      Rowniez nie widzialem, ale jestem wiecej jak pewien, ze ta beemka bedzie/jest
      swietna! E46 ma niesamowite wlasciwosci jezdne, to co trzeba powiedziec o
      nowej?
      Wg mnie linia jest mimo wszystkich zmian trdycyjnie beemowska, w najlepszym
      stylu, nowoczsna z zachowaniem klasycznych proporcji.
      Do Szymiego : przestan juz pieprzyc jak stara baba! poczekaj na pierwsza jazde
      tym autem...

A co do artykulu, to juz nie pierwszy raz mam wrazenie, ze dziennikarze
      jezdzili tymi autami ale tylko w wyobrazni.
      • Gość: gosc Re:kazdy samochod po miesiacu IP: *.hrl.com 03.02.05, 21:56
        bedzie zwykla rzecza
      • Gość: wio4litery Re: malkontenci... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 21:59
        > A co do artykulu, to juz nie pierwszy raz mam wrazenie, ze dziennikarze
        > jezdzili tymi autami ale tylko w wyobrazni.

A te filmy co dolaczaja, to tez efekt wyobrazni?

> Jak czytam te wszystkie wypowiedzi, to az zal mi sie robi. Nie dziwie sie, ze
        > wg psychologow Polacy to najbardziej narzekajacy narod...

Miescisz sie w normie.
        • Gość: Gosc Re: malkontenci... IP: *.net 03.02.05, 22:29
          > A te filmy co dolaczaja, to tez efekt wyobrazni?

Te filmy psycholu jak i zdjecia to materialy firmowe BMW a nie jakiegos
          dziennikarzyny,umyj zaropiale oczy a dopiero pozniej wez sie za ogladanie.
          • Gość: L Re: malkontenci... IP: *.stacje.agora.pl 04.02.05, 12:20
            Gość portalu: Gosc napisał(a):

> > A te filmy co dolaczaja, to tez efekt wyobrazni?
            >
            > Te filmy psycholu jak i zdjecia to materialy firmowe BMW a nie jakiegos
            > dziennikarzyny,umyj zaropiale oczy a dopiero pozniej wez sie za ogladanie.

Mylisz sie. Wio ma racje. Nigdy nie umieszczalismy
            filmow firmowych (firmy nie pozwalaja na umieszczenie
            ich w internecie, wiec jesli zobaczycie je na jakims
            polskim portalu - sa tam bezprawnie). Tylko
            TV moze z nich korzystac. Dlatego z reguly
            KRECIMY JE SAMI.
            L
            • Gość: Gosc Re: malkontenci... IP: *.net 04.02.05, 13:23
              > Mylisz sie. Wio ma racje. Nigdy nie umieszczalismy
              > filmow firmowych (firmy nie pozwalaja na umieszczenie
              > ich w internecie, wiec jesli zobaczycie je na jakims
              > polskim portalu - sa tam bezprawnie). Tylko
              > TV moze z nich korzystac. Dlatego z reguly
              > KRECIMY JE SAMI.
              > L

Super,szkoda tylko,ze zdjec nie porobiliscie,zeby zobaczyc jak 3-er prezentuje
              sie bez firmowego picunku.Moze nastepnym razem bedzie lepiej.

• Gość: L. Re: malkontenci... IP: *.stacje.agora.pl 04.02.05, 13:36
                Gość portalu: Gosc napisał(a):
                > Super,szkoda tylko,ze zdjec nie porobiliscie,zeby zobaczyc jak 3-er
                prezentuje
                > sie bez firmowego picunku.Moze nastepnym razem bedzie lepiej.

:-)))
                Tak, jak obiecalem (pare postow wyzej)
                bedziemy dolaczali nasze foto-wypociny z wyjazdow.
                Z gory prosze o wyrozumialosc.
                L.
    • Gość: _Tege_ Dresiarskie :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 01:42
      Nie wiem jak pozostalym ale mi osobiscie nowy styl biemdablju nie podoba sie ani
      troche - jest wg mnie za bardzo DRESIARSKI! :/ Kiedys samochody tej marki mialy
      klase, lagodne linie, krolem pod tym wzgledem jest przepiekna "siodemka"
      (wczesniejsza, nie ta obecna). A te sa jakies dzikie, ostre... nie podoba mi sie
      to. Po stokroc bardziej wolalbym kupic teraz sobie audi A8 lub mercedesa S niz
      bmw 7
      • Gość: prezes BMW STFU !!! n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 07:50
    • Gość: camel Pierwsza jazda BMW ..do Polski IP: 81.19.200.* 04.02.05, 08:55
      tydzien temu, moja znajoma, ktora kupila sobie jakies 2 miesiace temu
      BMW...pojechala do Polski. Samochod buchneli jej sprzed domu, na drugi dzien.

BMW to moze io niezly sprzet, ale w Polsce zarezerwowany dla chlopakow
      z "ferajny".
    • Gość: rallydriver Re: Pierwsza jazda: MBW serii 3 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.02.05, 09:33
      Zaczynam powoli miec dosyc mitomanskich opowiesci redaktorow Wysokich Obrotow o
      hamowaniu lewa noga, pokonywaniu zakretow "slajdami" czy jezdzeniu bokami na
      szutrowym lotnisku. Panowie...komu wy oczy mydlicie. Fakt, piora macie sprawne
      i za to Was cenie. Ale stawiam moje Subaru, ze kierowcy z Was tacy jak z
      Trabanta Ferrari. I nie opowiadajcie ludziom Waszych snow, po ktorych budzicie
      sie z mokrym przescieradlem.
    • Gość: IoN BMW serii 3 IP: *.net 04.02.05, 09:50
      Jakos coraz mniej mi sie podobaja te beemki.Coraz latwiej pomylic je z czyms innym,jakies akcenty jak a la evo,kokpit okropny - jak w vanie jakims.A jak sie prowadza to sie pewnie szybko nie dowiem,chodz niedlugo to rownie dobrze beda mogi joystick dawac - bo to i tak samo pojedzie...
      Jak dla mnie najwieksza radoche mialem z jezdzenia rekinem ;) Brutalny samochod to byl (i uprzedzajac niektorych - nadal jest).
    • Gość: aga zły wizerunek marki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 11:15
      niestety nie mogę zmienić zdania na temat marki bmw, bardzo przyczynili się do
      tego łysi młodzianie w strojach sportowych. Raczej wolałabym kupić samochód
      innej marki, może mniej wygodny, niż mieć prześwidczenie, że jeżdżę ulubionym
      samochodem drobnych cwaniaczków i małomiasteczkowych bandytów, za taką
      przyjemność nie mam ochoty płacić dużych pieniędzy.
      • szymizalogowany Re: zły wizerunek marki 04.02.05, 11:16
        Tak, tak

Lepiej jeździć np. Seatem Ibizą 1.9 TDI niż BMW 330i tylko dlatego, że BMW
        (starymi) jeżdżą dresiarze.

Niezłe tłumaczenie ludzi, którzy i tak nie kupią BMW bo ich nie stać :)))
        • franek-b Re: zły wizerunek marki 04.02.05, 11:24
          > Tak, tak
          >
          > Lepiej jeździć np. Seatem Ibizą 1.9 TDI niż BMW 330i tylko dlatego, że BMW
          > (starymi) jeżdżą dresiarze.
          >
          > Niezłe tłumaczenie ludzi, którzy i tak nie kupią BMW bo ich nie stać :)))

Zgadzam sie, jest to niezly bullshit a co jest smieszniejsze, ze ludzie kupuja
          taka gadke.
          Drobne dreski jezdza 10-15 letnimi autami (wszystko co niemieckie) a
          powazniejsi zdazyli sie przesiasc do subarek i volvo...
          • map4 Re: zły wizerunek marki 04.02.05, 13:16
            Nam, europejczykom, to auto już nie musi się podobać. BMW z rozbrajającą
            szczerością przyznaje, że Europa to zaledwie 40% sprzedaży. Te autka projektują
            teraz dla skośnookich i kowbojów. Jak się nam niepodoba, to wyp.........

A jeśli o legendarną już jakość chodzi - to też niestety historia.
            Niemieccy producenci skrócili już (przynajmniej w Niemczech) gwarancję na swoje
            samochody. Pewnie mieli powód.
            • Gość: Niemiec Re: zły wizerunek marki IP: *.b.pppool.de 07.02.05, 22:14
              Co tz wypisujesz? Kiedy zmienili warunki gwarancji bo wydaje mi sie, ze od 10
              lat sa takie same?
    • Gość: Radek Re: Pierwsza jazda: MBW serii 3 IP: *.nsm.pl 07.02.05, 04:01
      BMW seri 3 E 30 jeżdżę już od ośmiu lat.Sa to wspaniałe
      samochody.Trwałe,dynamiczne o bardzo dobrych właściwościach jezdnych.Co do
      nowszych seri E 36,E 46 to miałem okazję jezdzić nimi na jazdach próbnych i
      każda kolejna seria jest jeszcze lepsza od poprzedniej pod względem dynamiki
      jazdy , spalania i elektroniki.Nowe zdjęcia seri E 90 oraz opisy nowinek
      technicznych robia oszołamiające wrażenie.Dla mnie jednakże najbardziej
      klasyczny pozostanie E30 - mało elektroniki , stare dobre sprawdzone silniki
      M10 ,M40 oraz M20 no i ten tylny napęd nietłamszony jakąkolwiek elektroniką po
      prostu istna klasyka i nieprawdopodobna przydatność do driftingu ( dyfer w tych
      autach należy do najwytrzymalszych w ogóle ).No ale cóż czas biegnie do przodu
      i trzeba iść z postępem.Może kiedyś P.Ch. Bangle rzuci w końcu na deskę
      kreślarską auto odrobinę podobne do tych bardziej klasycznych E30 lub E21 ( nie
      wspominając juz o seri 02 ) !!!Pozdrawiam!!!!
      • Gość: Trabant Re: Pierwsza jazda: MBW serii 3 IP: 204.215.136.* 07.02.05, 16:19
        Ja tez jezdze roznymi modelami BMW od lat i musze przyznac ze te nowe nie
        bardzo przypadaja mi do gustu.Dla mnie BMW to byl zawsze samochod dosc prosty
        jesli chodzi o wyglad a kazdy nowy model byl super kiedy zobaczylo sie go
        pierwszy raz.Oczywiscie technicznie te samochody sa bardzo dobre ale wyglad nie
        jest juz ten sam.Te poplatane linie karoserii i idiotyczny wyglad bagaznika
        przyprawiaja mnie o zawrot glowy.
        cheers
    • Gość: at Re: Pierwsza jazda: MBW serii 3 IP: *.net-serwis.pl 07.02.05, 14:26
      A co to jest MBW serii 3? Mercedes Benz model W z motorem 3 litrowym? To jakaś
      nowość???
      • Gość: pan sledz Re: Pierwsza jazda: MBW serii 3 IP: *.versanet.de 08.02.05, 17:49
        kocham bmw ,mercedesy i lubie bardzo walic se konia !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka