marbeta 15.02.05, 22:59 Zamierzam kupić nowe auto i biorę pod uwagę powyższe modele. Interesują mnie opinie posiadaczy tych samochodów. Z góry dziękuje. Link Zgłoś Obserwuj wątek
maciejosss Re: GETZ kontra IGNIS 15.02.05, 23:11 Ignis jest wększy , wyższy i ma mocniejszy silnik 93km z wyglądu taka mini terenówka z napędem tylko na przód. Mi osobiście podoba się Ignis ale za cenę 40tys. dostaniesz tylko podstawową wersję z ABS-em.Getz za ta cenę jest z full wypasem i klimą Link Zgłoś
yogi.baboo Re: GETZ 16.02.05, 00:16 Getz pod względem stylistycznym jest napewno zgrabniejszy... Link Zgłoś
adrian4u Re: GETZ kontra IGNIS 16.02.05, 11:48 i tu zdziwko - Suzuki nawet w najtańszej wersji Ignisa na ten rok przewiduje klimę za 1PLN. A co do wyboru - ja bym się nie zastanawiał - Ignis. A Link Zgłoś
dep Re: GETZ kontra IGNIS 16.02.05, 08:50 W tygodniku Motor z 14.02.05 jest porownanie obu aut. Tylko jedna uwaga. Takiego braku obiektywizmu ze strony autorów tej oceny nie widziałem od czasu, kiedy przestałem czytać Auto Swiat, a w nim nieustajace artykuły o wyzszości Skody nad autami z reszty swiata. pozdrownienia i udanego wyboru. posiadacz Ignisa Link Zgłoś
p.gromski Re: GETZ kontra IGNIS 16.02.05, 09:16 Ja bym kupił Getz'a. Suzuki to dość egzotyczna marka na polskim rynku, zapewne ktoś powie, że Hyundai też, ale chyba w mniejszym stopniu. Czy Suzuki też ma 3 lata gwarancji? I jeszcze jedno, ja wolałbym lepsze wyposażenie niż minimalnie większy bagażnik. Pzdr. Piotrek Link Zgłoś
dep Re: GETZ kontra IGNIS 16.02.05, 09:27 p.gromski napisał: > Ja bym kupił Getz'a. Suzuki to dość egzotyczna marka na polskim rynku, zapewne > ktoś powie, że Hyundai też, ale chyba w mniejszym stopniu. Czy Suzuki też ma 3 > lata gwarancji? > I jeszcze jedno, ja wolałbym lepsze wyposażenie niż minimalnie większy bagażnik > . > Pzdr. Piotrek Suzuki ma 3 lata gwarancji na mechanike,12 lat na blache. pzdr Link Zgłoś
siwy-55 Re: GETZ kontra IGNIS 16.02.05, 11:52 .. w zasadzie "jeden pies" ,wybór któregos z nich to qvestia gustu . Link Zgłoś