baltazar.pompka 28.02.05, 21:21 Kiepski, brzydki i tani samochód - to chyba wszystkie atrybuty tego samochodu. Wiec skad ta podnieta? Link Zgłoś Obserwuj wątek
wlk.brytania Re: DACIA LOGAN. SKAD TA PODNIETA???? 01.03.05, 00:45 Moze z reklamy Renault gdzie panie kreca pupami ;D Link Zgłoś
chris62 Re: DACIA LOGAN. SKAD TA PODNIETA???? 01.03.05, 11:15 Dla ludzi którzy do tej pory mogli z nowych aut kupić tylko bardzo małe autko miejskie i wozić nim 3 dzieci to jest podnieta bo dużo większy za te same pieniądze pomimo podwyższenia ceny przez cło i podatki. Link Zgłoś
trebor_d Re: DACIA LOGAN. SKAD TA PODNIETA???? 01.03.05, 11:22 baltazar.pompka napisała: > Kiepski, brzydki i tani samochód - to chyba wszystkie atrybuty tego > samochodu. Wiec skad ta podnieta? Brzydki, no może rzeczywiście, tani owszem. Ale kiepski? Skąd matole możesz wiedzieć, że jest to kiepskie auto, jeżdziłeś, badałeś testowałeś??? Okaże sie po paru latach, czy to kiepskie auto. Link Zgłoś
the.bill Re: DACIA LOGAN. SKAD TA PODNIETA???? 01.03.05, 12:07 trebor_d napisał: > Brzydki, no może rzeczywiście, tani owszem. Ale kiepski? > Skąd matole możesz wiedzieć, że jest to kiepskie auto, jeżdziłeś, badałeś > testowałeś??? > Okaże sie po paru latach, czy to kiepskie auto. Czyzbys zamowil Logana? hehehe Link Zgłoś
trebor_d Re: DACIA LOGAN. SKAD TA PODNIETA???? 01.03.05, 13:37 Logana nie zamówiłem i pewnie bym nie zamówił, gdybym miał zamiar kupić autko. Póki co jeźdzę 6 - letnią polówką. Link Zgłoś
the.bill Re: DACIA LOGAN. SKAD TA PODNIETA???? 01.03.05, 13:58 A system uprawy jaki stosujesz? Trojpolowke czy plodozmian? Link Zgłoś
wojtekg1981 Re: DACIA LOGAN. SKAD TA PODNIETA???? 01.03.05, 14:24 podnieta jest z tego ze ktos kto kupil thalie za duzo wieksze pieniadze zaluje bo logan jest wiekszy i bardziel pojemny a o wiele tanszy poprosu nie wierze ze ktos kupil np thalie bo jest piekna ten samochod sie nikomu nie podoba tak jak logan a jest mniej funkcjonalna i drozsza i teraz takie osobniki sobie w brode pluja i z zazdrosci pisza na temat logana tak jakby mieli leprzy samochod mnie logan zwisa i powiewa tylko non stop zakladane tematy na jego temat mnie wkur.... Link Zgłoś
nikodem_dyzma Re: DACIA LOGAN. SKAD TA PODNIETA???? 01.03.05, 15:53 Mnie również wkur... juz ten temat. Link Zgłoś