Dodaj do ulubionych

Nowe problemy Focus'a

IP: *.atl.ec.equifax.com / 172.18.118.* 10.06.02, 12:58
Byc moze bedzie nastepne wezwanie do naprawy - okazuje sie ze w Focusach
potrafi
- bez powodu zgasnac silnik w czasie jazdy
- peknac wahacz

NTHSA bada te przypadki i moze zarzadac od Forda napraw. Bede informowal vjak
cos wiecej bedzie wiadomo.
Obserwuj wątek
    • Gość: Metaxa Re: Nowe problemy Focus'a IP: 212.244.106.* 10.06.02, 13:17
      Strasznie mnie zasmuciłeś tą wiadomością.. jestem fanką focusa :( ale w tej
      sytuacji pozostaje chyba tylko przerzucenie się na konie niemechaniczne,
      przynajmniej nie pękają im wahacze... :)
      • Gość: Marek Re: Nowe problemy Focus'a IP: *.atl.ec.equifax.com / 172.18.118.* 10.06.02, 13:26
        Jezeli zrobia ten recall, to Ford Focus przejdzie do historii jako samochod z
        najwieksza liczba napraw...
        • Gość: Metaxa Re: Nowe problemy Focus'a IP: 212.244.106.* 10.06.02, 13:29
          Eee... zapomniałeś już o maluchach? te to sie potrafiły psuć! aż sie łezka w
          oku kręci... ;)))
    • Gość: Szon Re: Nowe problemy Focus'a IP: 213.17.165.* 10.06.02, 13:28
      a kto w ogóle kupuje Focusa :[]

• Gość: wrona Re: Nowe problemy Focus'a ? IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 19:31
        Gość portalu: Szon napisał(a):

> a kto w ogóle kupuje Focusa :[]
        Ja kupilem focusa dla żony a sam jeżdżę innym Fordem i nic nie słyszałem o
        żadnych akcjach serwisowych. Dziś byłem w serwisie i pytałem. Jest to pewnie
        problem samochodów na rynku amerykańskim a ty zapomniałes o tym napisać. Zresztą
        problemy z rynku amerykańskiego nigdy nie pokrywały się z problemami w Europie.
        SWamochody europejskie są wytwarzane w Europie.

• Gość: Marek Re: Nowe problemy Focus'a ? IP: *.atl.ec.equifax.com / 172.18.118.* 10.06.02, 19:36
          Europa nie ma tak scislych przepisow bezpieczenstwa i niezwodnosci jak USA.
          Dlatego niektore problemy w USA sie naprawia a w Euroie ignoruje. A Focus
          jest "swiatowym" modelem Forda i montowany jest z takich samoch czesci zarowno
          w Europie jak i w USA. Oczywiscie sa roznice w wyposazeniu i silnikach (w USA
          nie sprzedaje sie diesla + wersji 1.4 i 1.6), ale reszta jest taka sama.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka