Dodaj do ulubionych

Gliwice - Katowice

07.03.05, 11:33
Osoba jadąca trasą z Wrocławia w kierunku Krakowa musi mi przekazać przesyłkę w rejonie Gliwic - Katowice. Będę nocował w Bytomiu i od tej strony chcę jak najbliżej dotrzeć. Gdzie na odcinku G-K podać namiar spotkania, aby się odnaleźć? Jak ja mam dojechać z Bytomia w to miejsce?
Pzdr.
Obserwuj wątek
    • hauabaua Re: Gliwice - Katowice 07.03.05, 13:08
      Niech ten ktoś w Gliwicach zjedzie z autostrady, przejedzie przez Bytom,
      przekaże towar i w Świętochłowicach wskoczy na DTŚkę do Katowic i autostrady. ;)
      .
    • kann2 Re: Gliwice - Katowice 07.03.05, 13:12
      Najlepiej namówić jadącego z Wrocławia, żeby po zakończeniu A4 przed Gliwicami
      trzymał się nadal drogi nr 4, która przywiedzie go do Bytomia. Tam się można
      umówić np w McDonaldzie przy wjeździe do miasta w dzielnicy Karb, może kilometr
      za centrum handlowym Plejada. Lub gdzieś dalej - bo musi jechać przez centrum
      Bytomia. Dalej może kontynuowac podróż przez Chorzów w stronę Katowic i przed
      Katowicami zjechać na A4. Tyle że to dla tej osoby pewne utrudnienie, bo musi
      jechać przez ten Bytom.

Inna mozliwość - w Gliwicach, ale nie wiem dokładnie gdzie. Można by też w
      Zabrzu.
      • kann2 Re: Gliwice - Katowice 07.03.05, 14:56
        Ważne, żeby jadąc później przez ten Bytom, za dworcem PKP nie skręcił w
        kierunku Kraków, ale Katowice. Jak pojedzie na Kraków, będzie jechał przez
        Olkusz.
    • betoniarz-zbrodniarz Re: Gliwice - Katowice 07.03.05, 13:51
      Umówcie się w McDonaldzie w Bytomiu-Karbie a potem niech on pojedzie dalej na
      Katowice, na skrzyżowaniu na wysokości Wesołego MIsteczka w prawo, potem na A4 i
      kierunek Kraków.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka