alonzo-kaloryfer 03.04.05, 23:28 czy mozna cofnąc licznik przebiegu jadąc na wstecznym? Link Zgłoś Obserwuj wątek
okrutny_mariuszek Re: cofanie licznika 03.04.05, 23:30 Licznik czego? bo znając o jaki licznik ci chodzi można udzielić prawdziwej odpowiedzi Link Zgłoś
alonzo-kaloryfer Re: cofanie licznika 03.04.05, 23:32 licznik pokazujący przebieg auta definiujący go w kilometrach. jaśniej nie umiem Link Zgłoś
zgryzliwy1 Re: cofanie licznika 03.04.05, 23:33 alonzo-kaloryfer napisał: > czy mozna cofnąc licznik przebiegu jadąc na wstecznym? eeee,lepiej na postoju ,bo nie latwo jak obserwowac "tyl" i grzebac w liczniku Link Zgłoś
uny Re: HAHAHAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! 04.04.05, 08:44 a o ile chcesz cofnąć??? proponuje nie więcej niż 10000 bo inaczej zwyrodnienia kręgów szyjnych dostaniesz od tej jazdy na wsteku :) a swoją drogą, to poważne pytanie było? Link Zgłoś
siwy-55 Re: cofanie licznika 04.04.05, 08:47 alonzo-kaloryfer napisał: czy mozna cofnąc licznik przebiegu jadąc na wstecznym? ..??? .. alez oczywiscie ze mozna , przy okazji odzyskasz uprzednio wyjechana benzyne wróci z powrotem do baku . Haj Link Zgłoś
joasia.kuczynska Re: cofanie licznika 04.04.05, 09:13 Jesli rozmieszalam cukier w herbacie krecac lyzeczka w lewa strone, to czy jesli bede krecila w prawa to cukier spowrotem sie skrystalizuje? Link Zgłoś
siwy-55 Re: cofanie licznika 04.04.05, 09:15 joasia.kuczynska napisała: > Jesli rozmieszalam cukier w herbacie krecac lyzeczka w lewa strone, to czy > jesli bede krecila w prawa to cukier spowrotem sie skrystalizuje? .. nie ,cukru nie reskrystalizujesz , ale byc moze otrzymasz dobry zacier na bimber ? . Link Zgłoś
swoboda_t A tak nieco poważniej: 04.04.05, 09:18 Podobno jest to możliwe w starych samochodach, Maluchach itp., podobno, bo nie sprawdziłem, to nie wiem. W nowszych konstrukcjach to już chyba nie, a pzry elektronicznych licznikach tym bardziej. Zresztą cofanie licznika przez puszczenie auta na wstecznym to chyba bardzo niekonomiczny sposób :P Link Zgłoś
wujaszek_joe [...] 04.04.05, 09:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
swoboda_t Cofnięcie licznika jest możliwe.... 04.04.05, 11:25 ... chyba w każdym aucie, to oczywiste. Mnie chodziło o to, ż cofanie licznika przez puszczenie auta na wstecznym biegu raczej w nowszych samochodach nie jest wykonalne, ale pewności nie mam. Link Zgłoś
siwy-55 Wujaszek instruktor ? , kretaczy 04.04.05, 14:29 .. no tego sie nie spodziewalem,- kachany Adminie ,gdzie Twoje poczucie humoru ? "mufy" na kierownice,i pokrowce na pedaly-by sie nie zdzieraly obiecuje poprawe-nie bede zartowal w ten sposób. Pzdr. Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Wujaszek instruktor ? , kretaczy 04.04.05, 14:36 za co mi posta wycieli???? co tu sie dzieje w ogóle? Link Zgłoś
siwy-55 Re: Wujaszek instruktor ? , kretaczy 04.04.05, 16:26 wujaszek_joe napisał: > za co mi posta wycieli???? > co tu sie dzieje w ogóle? .. no widzisz Wujaszku,zdaza sie,-ale duzo w tym naszej winy,Twojej ze ostrzegles przed "wyswiechtanymi" kierownicami,i moim wpisem o "mufach" i pokrowcach na pedaly , na przyszlosc - przestanmy zartowac. Pzdr. Link Zgłoś