Dodaj do ulubionych

Jak poderwać dziewczynę na auto?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 20:53
Witam,

jestem b. nieśmiały ale mam dość dobry samochód. Stąd moje pytanie-jak
poderwać dziewczynę na samochód?
Obserwuj wątek
    • mechanior Re: Jak poderwać dziewczynę na auto? 13.06.05, 12:13
      Najlepiej przejechać na przejściu dla pieszych i potem zabrać do lekarza.
    • intimo Re: Jak poderwać dziewczynę na auto? 19.06.05, 13:04
      W sumie dość prosto:
      Sposób 1:
      Pierdutnąć w drzewo/latarnię* (niepotrzebne skreślić), wyjść z auta i powiedzieć
      "Te, Lalunia, ale się na Ciebie zagapiłem!!!". Minusem jest to, że jak cię
      lalunia oleje to niepotrzebnie płacisz blacharzowi...
      Spoób 2:
      Stanąć pod dyskoteką/remizą/stodołą* (niepotrzebne skreślić) lub innym
      pomieszczeniem w którym właśnie zaczyna się ogólnodostępny ubaw. Włączyć głośno
      audio w aucie/lub go nie włączać* (niepotrzebne skreślić), oprzeć się o
      brykę/nie opierać się o brykę* (niepotrzebne skreślić) i czekać aż Ty i Twoja
      bryka wpadniecie którejś w oko. Minusem sposobu jest to, że niekoniecznie będzie
      to ta panienka która Tobie wpadła w oko a skoro jesteś nieśmiały to nie będziesz
      potrafił odmówić pasztetowi i tragedia na całe życie gotowa...
      Sposób 3:
      Jeśli Twoja landara nie tylko wygląda ale i jeździ a ty nie jesteś zupełnym
      szopenfeldziarzem za fajerą, możesz spróbować sposobu na mistrza kierownicy w
      trakcie zabawy autem. Twoja bryka powinna ryczeć na wysokich obrotach, kręcić
      bączki, palić gumę... Innymi słowy przyciągać uwagę. Niektóre laski uwielbiają
      taki harmider i miękną im nóżki... Wystarczy potem podjechać pod grupkę takich
      panienek i wyjąć właściwą tekstem w rodzaju:"Masz ochotę na mały sprint, Lalunia?".
      Sposób 4:
      Najprostrzy. Podjeżdzasz na przystanek, najlepiej na peryferiach. Jeśli stoi na
      nim panienka która Ci wpadnie w oko, odkręcasz szybkę i nadajesz z
      uśmiechem:"Przepraszam cię bardzo, jak dojechać tu albo tam?". Laska tłumaczy
      najprościej jak umie:"Musisz jechać prosto, przy fryzjerze w prawo, ble,
      ble,ble". Słuchasz Panny piąte przez dziesiąte, nie ważne bowiem co ona nadaje.
      Jak skończy mówisz:"A może mógłbym Cię podwieźć, jeśli jedziesz w tym kierunku?"
      Jeśli nie wyglądasz na gwałciciela z sąsiedztwa, układ Ty i Twoja bryka wpadł
      jej w oko, nie capi Ci z gęby i przez czas rozmowy z nią wyjmiesz z gęby
      papierosa, powinna zagościć na siedzeniu obok Ciebie...
      Tyle na dziś. Przetestuj w dowolnej kolejności. Jak żaden nie zadziała-daj znać.
      Będziemy myśleć dalej...
    • Gość: IGF Re: Jak poderwać dziewczynę na auto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 00:04
      Fajnie, ale tak to można wyrwać zwykłą blachare.
      • intimo Re: Jak poderwać dziewczynę na auto? 20.06.05, 07:08
        No pewnie, że nie wartościową dziewczynę. Ale jak ktoś chce rwać na brykę, to
        musi się liczyć z taką sytuacją.
        • Gość: Asia Re: Jak poderwać dziewczynę na auto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 13:59
          Samochodem się jeździ a nie wyrywa laski... no chyba że gustujesz w takich
          dziewczynach. Lepiej popracuj nad sobą a auto zostaw w garażu :)
          • Gość: Nervasystem Re: Jak poderwać dziewczynę na bryke hehehe :) LOL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 18:40
            staaary taka laske co na bryke leci to olej! hehehehe blachary rulez buahahahaha
            PORAZKA Pozdro all !
            • wredniaak Re: Jak poderwać dziewczynę na bryke hehehe :) LO 08.01.06, 20:02
              a jak wysoko chcesz poderwac ?

bo wysokosc poderwania zalezy od predkosci.. i czy bedzie uciekac na pasach...

jak walniesz jakims niskim coupe... z predkoscia ok 100km/h

to poderwie ja wysoko...

bo jak tirem.. to raczej plasko...

________
              google.pl Twoim przyjacielem :D
              • vti Re: Jak poderwać dziewczynę na bryke hehehe :) LO 17.01.06, 17:18
                buhahaha
                • wsk175 Re: Jak poderwać dziewczynę na bryke hehehe :) LO 18.01.06, 08:29
                  przy drogach sporo stoi takich , co nikomu nie odmówią. To dość istotna
                  informacja , bo nawet drogie bryki nie zapewniają 100procentowej pewności
                  poderwania nawet uległej laski w innych okolicznościach. W dodatku te poderwane
                  gdzie indziej są na ogół sporo droższe w "utrzymaniu". Nawet jak poderwiesz
                  fajną laskę na , powiedzmy,beemkę "5" to może w trakcie zabawy w lesie obok
                  przejeżdżać beemka "6" i zostaniesz nagle sam w krzakach z fiutem w garści.
                  • Gość: Hmm... Re: Jak poderwać dziewczynę na bryke hehehe :) LO IP: *.hsd1.il.comcast.net 09.02.06, 18:39
                    Myslicie ze poderwac prostytutke to trudno ?? Hehehe

Hehe ale pytanko:
                    Co zrobic jak dzwonisz do kobiety, a sie chcesz od razu umowic a ona mowi ze
                    juz kogos ma ?
                    • Gość: Dziewczynka Re: Jak poderwać dziewczynę na bryke hehehe :) LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 23:37
                      a nie lepiej od razu pójść do agentury?
                      • izariz Re: Jak poderwać dziewczynę na bryke hehehe :) LO 11.02.06, 15:52
                        Panowie! Jestem pod wrażeniem waszych pomysłów! A autor postu, to jakim
                        pojazdem się porusza?
          • Gość: gożdź Re: Jak poderwać dziewczynę na auto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 12:26
            no i wyczerpałaś temat ble
    • halszkabronstein Re: Jak poderwać dziewczynę na auto? 12.02.06, 14:20
      Zapłać jej 200 zł a 3 godzine i tak dostaniesz gratiś. Jeśli nie masz 200 zł to
      prowadz auto w którym będzie na kanapie z tyłu siedział jakiś boski tancerz
      erotyczny - napewno poderwiesz ja na samochód i wtedy do niego wejdzie....
      LOL ;) :).
    • hydromanekin Re: Jak poderwać dziewczynę na auto? 08.03.06, 16:05
      Jak poderwac dziewczyne na auto? Prosze bardzo (ale uwaga dziala tylko z BMW):

www.geol.agh.edu.pl/~beem/BMWBOYS/porady.html
    • ciapa01 Re: Jak poderwać dziewczynę na auto? 08.03.06, 20:15
      Gość portalu: keicam napisał(a):

> Witam,
      >
      > jestem b. nieśmiały ale mam dość dobry samochód. Stąd moje pytanie-jak
      > poderwać dziewczynę na samochód?

Co to za dość dobry samochód ???
    • Gość: ReviX Re: Jak poderwać dziewczynę na auto? IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.13, 15:10
      Bardziej dennego sposobu to chyba jeszcze nie było, na ale jesli już taki masz do siebie szacunek to zajrzyj tutaj: jak-zdobyc-dziewczyne.info/ powinno pomóc :)
      • Gość: chaman Re: Jak poderwać dziewczynę na auto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.14, 21:20
        Kolego, to wątek z 2005 roku - teraz to musiałby podrywać już na przestarzały model (chyba że zaopatrzył się w nowe w międzyczasie)... A wiadomo przecież że laski na samochody używane za bardzo nie lecą :P
    • mgruchopl Re: Jak poderwać dziewczynę na auto? 19.01.14, 10:55
      Najpierw pochwal się co to za aut? bo jak coś w stylu opel calibra to nie podchodź do tematu
      • derff Re: Jak poderwać dziewczynę na auto? 17.04.14, 09:23
        Miałem fantastyczna dziewczynę dokąd jeżdziłem starym Poldkiem. Jak zmieniłem na lepszy to mnie rzuciła. Hę?????? Kto je zrozumie?
    • adam846 Re: Jak poderwać dziewczynę na auto? 10.02.15, 19:17
      Jeśli szukacie dobrego i zadbanego samochodu po liftingu ? polecam salon Euro ? Car z Gdyni!
      Sprzedają auta na najwyższym poziomie w kraju!
      Po samochodach, które przeszły tuning w ogóle nie widać różnicy w stosunku do nowych fabrycznie autek!
      Ford Mondeo to najbardziej sprawdzony model, który wyszedł ze skrzydeł Euro ? Car!
      Polecam: www.eurocar.pl/samochody_uzywane/ford_mondeo14
    • adam846 Re: Jak poderwać dziewczynę na auto? 10.02.15, 19:19
      Jeśli szukacie dobrego i zadbanego samochodu po liftingu ? polecam salon eurocar.pl z Gdyni!
      Sprzedają auta na najwyższym poziomie w kraju!
      Po samochodach, które przeszły tuning w ogóle nie widać różnicy w stosunku do nowych fabrycznie autek!
      Ford Mondeo to najbardziej sprawdzony model, który wyszedł ze skrzydeł eurocar.pl!
      Polecam: www.eurocar.pl/samochody_uzywane/ford_mondeo14
      • magiker Re: Jak poderwać dziewczynę na auto? 07.03.15, 12:06
        Ciekawe jak się skończyła ta historia ?:)
      • bobi33 Re: Jak poderwać dziewczynę na auto? 04.04.15, 23:07
        to pie... oszuści, sam złom jesli nie bity to na pewno po powodzi odradzam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka