Gość: Basia IP: *.telsten.com / 10.20.1.* 31.07.02, 09:17 Klakson , ktorego nie naduzywam zamialczal mi niemilosiernie i troche zachrypl.Czy wymienia sie tam jakies baterie czy to duza naprawa? dlugotrwala?B Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Sven Re: klakson IP: 217.153.10.* 31.07.02, 12:59 Nie wiem o jakie auto chodzi, ale klakson to zwykle splaszczona tuba lub dwie w ksztalcie baczka.W zaleznosci od umiejscowienia (okol. chlodnicy lub wewn. czesc nadkola, jego membrana lubi sie zamoczyc lub zabrudzic piaskiem. Zazwyczaj nikt sie nie szczypie z czyszczeniem i od razu wymienia na nowy. Cena 40-170 PLN. Sa jeszcze trabki, ale tu dziala podobna zasada, ale troche wyzsze ceny. Pozdr. Link Zgłoś
Gość: Michal Re: klakson IP: *.telia.com 31.07.02, 14:06 Bosienko Milusko! Wis hopy dobze mowia,wis cu mos zrobic wes se swego hopa i powidz mu to co jo tera powim Tobie; Niech bedzie uprzejmy i znajdzie ten klakson,przewaznie jest kolo kola po lewej stronie pod spodem,albo po drugiej stronie tzn lewej albo prawej oczywiscie z przodu.Zobaczy przewod ktory idzie do masy czyli nadwozia .ten przewod jest skorodowany wystarczy oczyscic i polaczyc i powinno funkcjonowac z powrotem.A jezeli nie bedzie to tak rob jak mowil >Jonek Kociol.Un sie zno no tokich toksowkoch,coo im klaksuny nie dziolojo. Pzdr.Michal Link Zgłoś
Gość: Basia Re: klakson IP: *.telsten.com / 10.20.1.* 31.07.02, 16:44 Wies Micholku ten moj chop to siedzi na drugim koncu Europy .To ja znowu grzecznie rumiencem rownomiernie pokryta pojade do serwsu niech tam zarobia trzesac sie ze smiechu- zawsze przychodze z glupotami do nich.Pozdrewienia.B Link Zgłoś
Gość: Michal Re: klakson IP: *.telia.com 31.07.02, 16:52 Boze jedunuski Bosienko toc to Ty tera je wolno.Wis co tok ci no usko powim ; skodo ze jo tera w polsce nie je. pzdr.Michal Link Zgłoś
Gość: Sven Re: klakson IP: 217.153.10.* 01.08.02, 09:04 "zawsze przychodze z glupotami do nich." Zyczmy sobie tylko takich problemow z autkami. Link Zgłoś
Gość: Marek Re: klakson IP: *.atl.ec.equifax.com / 172.18.118.* 31.07.02, 17:05 Klakson ma zwykle srubke z tylu puszki. Nalezy zalatwic sobie kogos kto bedzie naciskal klakson a samemu krecic srubka do osiagniecia satysfakcjonujacego dzwieku. Link Zgłoś